Sari la conținut

alecsutzyu

Super Membru
  • Număr conținut

    578
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Kawasaki ZX 10R'17
  • Numar Moto
    ?!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS125'06

Vizitatori Recenți Profil

2.207 citiri profil

alecsutzyu's Achievements

  1. Text preluat de pe pagina de Facebook Sindicatul Europol: Polițist spulberat în capitală în timp ce se afla în misiune Colegul nostru din cadrul Brigăzii Rutiere se deplasa la o sesizare la 112, moment în care a fost spulberat de șoferul unui autobuz care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, acesta aflându-se și sub influenta băuturilor alcoolice. Încă o dată arătăm că riscurile la care sunt supuși polițiștii sunt incomensurabile prin natura activităților pe care le desfășoară. Sperăm că vede și ministrul Vela aceste riscuri și va renunța la mulțumirile scrise și verbale în detrimentul asigurării dotărilor logistice și aplicării de îndată a Deciziei ICCJ nr. 51.
  2. Salut. Eu am testat pe mine la salonul de la Milano vestele de la Alpinestars, care se umfla mult mai incet decat in cazul unui accident in momentul in care o testezi, dar si asa este o senzatie ciudata. La standul de la Dainese doar puteai sa o probezi ca sa vezi ce marime porti... Diferentele intre cele doua este ca tech air 5 poti sa o folosesti cu orice geaca care este prevazuta cu portiuni elastice care sa permita vestei sa se umfle, pe cand modelul tech air street se foloseste doar cu geaca Alpinestars care este prevazuta cu cablaj special pentru vesta. Tind sa cred ca tech air 5 este entry level de unde si pretul pentru a fi folosita universal, dar cu siguranta isi face treaba la fel ca cea tech air street. Cu siguranta este bine sa ai pe tine orice vesta airbag, dar sa iti tina doar de cald!
  3. Cumparate 5 casti pentru mine si alti prieteni de pe site-ul lor. Recomand cu caldura!
  4. La mine poti proba GP Pro Leather Suit Tech-Air® Compatible daca porti marimea 52. Incearca sa tragi de pantaloni in asa fel incat sa ridici protectiile de genunchi peste genunchi. Modelul de cizme smx plus este putin incomod cand il inchizi datorita fermoarului oblic, dar se vor lasa si cizmele si vei reusi sa le inchizi doar daca ridici pantaloni. Tie iti sunt lungi pantalonii din pacate...
  5. Mulțumesc pentru raspuns. Era o pura curiozitate pentru mine si nu pentru a isca vreun scandal ca aia e cea mai buna casca sau ca alt model e asa si mai departe. RIP !
  6. Stiu ca nu prea conteaza, dar pentru curiozitatea mea, ai idee ce model de casca avea ?!
  7. Am pe stoc ghete de la Alpinestars model Sektor si SP1 V2. ( Eu anul trecut am mai venit la birou incaltat cu Alpinestars Faster si colegele mele nu si-au dat seama ca sunt incaltat de scandal.
  8. https://observator.tv/eveniment/cine-este-soferul-mort-accident-autostrada-a1-filmul-tragediei-video-251382.html
  9. Se aud zvonuri cum ca motociclistul a intrat in spatele masinii si de acolo a iesit prapadul. Pana nu se da un comunicat de la politie...sunt doar zvonuri. Sunt niste mizerii de elemente de siguranta la noi in tara, acum o saptamana sau doua un tir pe A2 a trecut de pe o parte pe celalata direct prin "parapetii care ar salva vieti" si s-a culcat pe o parte. Este inacceptabil ce se intampla pe soselele patriei, cred ca cel mai bine ar fi sa cascam ochii si sa nu ne mai grabim catre casa, ca mai bine ajungem mai tarziu in viata, decat mai repede si intre 4 scanduri.
  10. Skoda a întors fara sa se asigure. Prietenul meu ar avea piciorul rupt, iar domnisoara din cate am inteles cateva zgarieturi si este speriata.
  11. Poza este preluata de pe grupul de fb trafictube, nu sunt alte detalii acolo, dar situatie este destul de grava din poza...
  12. Ieri mi-a adus Adrian un colet destul de mare din Italia. Recomand, om serios ! Mulțumesc si pe aceasta cale pentru ajutor.
  13. Ce chestie...si mie imi facea un latrau observatie pe fb ca m-am luat de casca, de adidasi new balance imprastiati pe autostrada. DA, conteaza experienta si ce echipament ai pe tine,iar aici casca sarita din cap i-a cam adus moarte baiatului din datele ce reies din ziar. Chiar nu are rost sa va certati in legatura cu vremea de afara sau cu cati km aveti la bord. Mai bine dati sfaturi celor care d'abia se urca pe doua roti ca sa nu moara dupa prima tura. Mai bine il bag in sperieti pe unul ca e nasol sa mearga pe vreme urata, decat sa ma duc sa ii aprind o lumanare!
×
×
  • Creează nouă...