Sari la conținut

Heinz 28

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    urmeaza
  • Motocicleta
    urmeaza

Informații profil

  • Interests
    Ciclism,motociclism,modelism feroviar

Heinz 28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Heinz 28

    Accident Otopeni

    Traverseaza o groaza de sateni si pe sectiunile unde sunt parapeti de piatra intre sensuri... incaleca acei parapeti de piatra si apoi raman asa pe mijlocul sensului, lipiti de "pietrele" alea pana au posibilitatea sa treaca. Cand vad masini maresc pasul insa cand vad ca vii pe 2 roti, fie motor, fie bicicleta, nu se sinchisesc sa se miste caci mizeaza ca vor fi ocoliti. Dumnezeu sa ii ierte!
  2. Cicloburule trebuia sa-mi zici de aseara de ce te duci la Ploiesti ca asa veneam si eu de dimineata.
  3. Felicitari pentru rezultat si pentru poze (mi-am facut o idee cam cum e traseul spre mare pe ruta asta) dar o intrebare mai am:aproximativ cam cati km tine piatra cubica? Pe 15 aug ma tenteaza sa fac traseul si inca ma gandesc cum sa o iau :Buc-Urziceni-Harsova-Ct sau traseul vostru. P.S:cum e cu vantul?
  4. Bravo domle.Am auzit ca e frumoasa varianta asta spre mare si ma tenteaza si pe mine insa nu prea sunt bune rotile (novatec speedy) mele pt portiunea cu piatra cubica. Baga pozele.
  5. Sa-ti traiasca. Aceeasi rasa,acelasi nume doar ca alta varsta respectiv 12 ani. http://img682.imageshack.us/f/ciclismro09136.jpg/ http://img535.imageshack.us/f/ciclismro09141.jpg/
  6. Aseara a fost jale mare pe bucata pod Baneasa-Casa Scanteii.Cand veneai dinspre Casa Scanteii spre pod Baneasa,iluminatul public nu functiona si era o bezna totala iar dupa fantana Mioritza te trezeai cu niste decopertari unele fiind semnalizate,altele de dimensiuni mai mici nefiind semanlizate dar cat sa te surprinda neplacut. Pe sensul de mers,unde a avut loc si accidentul ,decopertarea s-a facut cam de 2-3 zile si asa a fost lasata.Pacat ca nici macar aseara,cand au venit sa asfalteze,nu au fost in stare sa semnalizeze corect zona unde se lucreaza astfel avand loc acest incident. Numai bine motociclistului accidentat.
  7. pentru cei interesati de competitiile de ciclism la nivel de amatori ,pot sa arunce un ochi aici http://www.ciclism.ro/forums/f44/ Numai bine.
  8. Excelenta poza cu pisoiu' si marea in zare. Felicitari pentru ture si sper ca nu ai nimic impotriva daca voi salva poza mai sus mentionata (is fan 636). Numai bine.
  9. De la Maisto am: Ducati SUPERSPORT 900 FE Triumph TT600 Ducati ST4s Honda CBR 1100 XX Acestora nu le-am facut poze,inca si sunt la scara de 1:18. Cea mai noua achizitie e de la NewRay.Un BMW R1200 GS,model 2006,scara de 1:12.La cat a costat,zic eu,ca e destul de detaliat.Va fi facut cadou peste cateva zile. Stiti unde as putea sa gasesc un chopper de culoare rosie/visiniu,sau de la ce producator,la scara 1:12?Nu conteaza marca.Pe la benzinarii nu am gasit pana in acest moment. Numai bine
  10. Domnule Constantin,nu am zis-o cu rautate sau ironie.Imi cer scuze, daca v-ati simtit atacat. Eu consider ca motocicletele si bicicletele sunt ca 2 surori (motocicleta =sora cea mare,bicicleta=sora cea mica)si fiecare are farmecul ei.In opinia mea,o bicicleta careia i se pune motor,isi pierde farmecul initial. Respect aceasta comunitate si abia astept sa fac parte din ea asa ca nicidecum vreo intentie de a jigni sau a face pe desteptu' ,pe aceste forum. Numai bine.
  11. Cicloburu,e posibil sa ne fi intalnit.Oricum sunt convins ca sunt cativa de pe acest forum cu care m-am salutat la semafoare sau din mers. Fiecare are farmecul ei.In maximum 2 ani sper sa imi iau si un motor.Pana atunci va salut de pe bicla . Daca vreti ceva inedit,urcati si coborati transfagarasanul(cat se poate din el) pe timp de iarna cu o cursiera.In general,pe partea de nord,se dezapezeste pana la Balea Cascada. Daca nu e vreo problema,voi atasa aici cateva poze. Drumul pana la Balea Cascada Si aici sunt niste poze facute din telecabina,cu drumul blocat pana la Balea Lac. Numai bine
  12. Ce farmec mai are o bicicleta daca ii pui motor? Asta e singurul meu "motor" deocamdata. Numai bine si asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...