Sari la conținut

Antistress

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://munte.home.ro
  • Yahoo
    Antistress008

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Numar Moto
    B 51 HVU

Vizitatori Recenți Profil

577 citiri profil

Antistress's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Adevarat ai grait. Cat despre ce s-a intamplat.... nevasta-mea era la vre-o 100 de m in spate si nimic nu i-a atras atentia pana in momentul in care mobra a sarit in sus. Din ce a spus ea... reiese ca mobra era pe banda 1, ala a sarit prea aproape de mobra iar moto nu a mai putut face nimic si l-a lovit in plin. Mai departe*********************. Celor care isi dau cu parerea despre viteza avuta, eu imi aduc aminte de la fizica din liceu(a trecut cam mult si nu am prea invatat eu nici la vremea respectivam asa ca daca gresesc, rog pe cineva mai fizician ca mine sa ma corecteze) ca forta de impact este egala cu masa ori viteza la patrat(rezultatul kilograme forta). Un calcul simplu ne spune ca: moto=200kg Viteza=min 50km/h m*v2=500000 kg forta/mp Despre ce dreaq vb.? Ca si in cazul lui Teo Peter... Toti au spus ca navigatorul ala avea viteza cand a lovit solenta. Faceti acelasi calcul dar in loc de mot 200Kg puneti SUVde 3000KG
  2. Intru totul de acord cu tine.... Nu am spus ca sigur scapa... am spus ca daca stii niste lucruri, iti imbunatatesti considerabil sansele de supravietuire. Si am spus ca PROBABIL scapa. Nu am fost de fata personal, dar a fost sotia mea (si ea mobrista), care era cu masina exact in spatele lor. Eu am inceput tot pe enduro... Pegasso2 de 600 si am trecut prin toate tipurile si genurile de mobre... Cum spuneai si tu...Daca ai mintea la tine.... RISTI SA SCAPI
  3. Asta tine de felul romanesc de a fi. Asa sunt majoritatea si nu o sa se schimbe niciodata. II doresc aluia care a scris poezia aia sa ne intalnim odata.... si Jur ca cei 2 copii de la otopeni, au scapat usor fata de el. Si desi o sa sune urat... II doresc sa intre si el in "folclorul imbecilo-cocalaro-romanesc"
  4. Subscriu... paziti-va voi insiva curu' ca nu o face nimeni altcineva pt voi. Plus ca daca tot stati in fata calc. si bateti campii pe forumuri, dandu-va cu parerea de zid, pertinent sau nu, alocati-va si un pic de timp si STUDIATI MOTOCICLISMUL. Se gaseste pe net orice ti-ar putea trece prin cap pe aceasta tema. Uita-te.... si apoi mergi pe un camp si exerseaza... O sa traiesti mai mult
  5. Cauta filmul.... urmareste-l si o sa vezi ce inseamna "SR" (reactii automate de supravietuire), si o sa vezi ca daca le poti invinge.... risti sa traiesti.... plus extrem de multe chestii Ultra utile vis-a-vis de evitare si conducerea mobrelor. Dupa ce o sa vezi filmul o sa intelegi de ce spun ca baiatul ala avea mari sanse sa scape dar, cum spunea cineva mai sus totusi eperienta conteaza mult. Si eu sunt de parere ca nu conteaza pe ce mobra era. Faza asta ca posesorii de SS is niste dementi, deja e razna. Mobra aia desi poate sa mearga cu 300, poate sa mearga si cu 60. Am vazut ieri o busa prin oras, mergea cu 50, frumos pe banda 2, nu facea slalom, nu tura ca bezmeticul, mergea omul super ok. RENUNTATI LA IDEEA CA ORICE ARE CARENE NU MERGE DECAT BLANA .... E TOTAL FALSA. Ca si cu baiatul accidentat... Cum au auzit moralistii scuteristi ca era o carenata.... "pey daca merg ca dementii... asta inseamna mobrele sport" GRESIT. Eu acum am un ZX6 si sa mor daca nu e extrem de prietenoasa si chiar (socant), poate sa mearga si incet.
  6. Sunt intru totul de acord cu tine.... Dar, niciodata nu am vazut aici membrii scriind despre modalitati de evitare a unui pericol iminent, nu am vazut tehnici de sarit de pe mobra in conditii de siguranta s.a.m.d. Intelegi ce vreau sa spun. Tot ceea ce vad eu ca se scrie este: "A avut sau nu viteza.... aaaaa pey daca era pe SS... gasculia din spate nu avea nici o vina... s.a.m.d.". Deci unde este partea constructiva? Ce avem de invatat de aici? Daca vreti ceva cu adevarat educativ pentru modul vostru de a "motocicli", (si sincer cred ca daca ar fi stiut si copilul asta care a murit, ar fi scapat nevatamat), daca aveti acces la torrenti, cautati filmul "TWIST OF THE WRIST". De acolo veti invata extrem de multe si veti ajunge sa va intrebati cum de nu ati murit pana acum.
  7. Din pacate ma intristeaza maxim ceea ce vad aici. Care mai de care mai motociclist, mai Rossi, mai bengos. Am postat acest topic sa ne mai ingrozim un pic, sa realizam ca nu suntem creati din otel, sa ne mai intre un pic frica in oase ca asta ne tine in viata.Am la acest moment vreun milion de kilometri pe mobra si sa mor io daca inca nu am o gramada de invatat.Fara sa mancam rahat, stim ca atunci cand te mananca.... tragi de gaz. Tot la fel (cine are bunul simt sa recunoasca... recunoaste), in extrem de multe cazuri, o mai si mierlim din cauza noastra. Cand vad aici tot felul de copii de 20-25 de ani care dau sfaturi si care comenteaza ei despre motociclism... ca ala trebuia sa faca asa.... ca ala trebuia sa faca altfel, imi vine din nou scarba si iar nu mai intru pe forum fro 7 ani. Am vazut mai sus un post in care doi maimutoi se certau si unu' spunea.... ca oricum el e mai tare sau mai destept ca celalalt. Fratilor... alcineva hotaraste asta despre voi. Cat despre motocicleta.... VA DAU UN SFAT CARE LA MINE FUNCTIONEAZA. CAND ITI VINE SA TRAGI DEGAZ ADU-TI AMINTE DE IMAGINEA CELOR DOI COPII FRANTI IN 4 BUCATI, DE OCHIUL ALA DE PE ASFALT, DE PLAMANUL AFLAT LA 10 METRI DE CORP SI DE FAPTUL CA ACASA TE ASTEAPTA CINEVA CARE NU AR TREBUI NICIODATA SA FIE NEVOIT SA TE VADA ASA. CAT DESPRE GRADUL DE INTELIGENTA, BENGOSENIE,ROSSISM SAU ORICE ALTA AUTOAPRECIERE.... LASATI-VA FRATE! DUMNEZEU SA II ODIHNEACA PE CEI 3 (CHIAR SI PE ALA CARE A TRAVERSAT). SI PROPUN SA SE INCHIDA TOPICUL PT. CA DEJA E PREA MULT. P.S. Inteligentilor care isi dau cu parerea damboulea si offtopic pe aici. Ganditi-va ca poate nu numai familiile celor 3 se uita la ce ati scris voi acum. Ci poate ca si familiile voastre vor vedea ce or sa scrie altii despre voi in momente asemanatoare.
  8. A murit si pietonul... era un barbat
  9. Se pare ca fata era din Otopeni... Se numea Gabriela, aprox. 20 de ani
  10. nevasta-mia mi-a spus ca e un RR... ma rog... conteaza prea putin ce model e mobra in acest moment
  11. In aceasta seara la Otopeni, un CBR 600 RR alb-negru, cu nr. de inmatriculare B717 DMR se pare ca a lovit un pieton care traversa neregulamentar. Accidentul s-a soldat cu decesul atat al pilotului cat si al pasagerei sale. Un echipaj smurd incearca in acest moment sa stabilizeze la fata locului pietonul implicat in accident. RIP pentru BIKER si Iubita lui.
  12. Joi, 26 iulie 2012, la ora 18:30, in piata victoriei, se organizeaza un miting moto pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu. Doritorii sunt asteptati in piata.
  13. Mie-mi place ca voi scrieti.. va dati cu parerea, stiti ca ala a fortat semaforul... mai terminati dreaq cu rahaturile. E vorba de un cuplu cu un fireblade care mergeau pe banda lor (a 3-a) si un bou de 19 ani, cu un logan de dambovita care s-a gandit el asa ca se plictisea, sa faca stanga de pe banda 2 peste o motocicleta. Banuiesc ca vroia sa vada cum e... Din pacate cei doi mobristi au ramas pe jos, e (sper ca doar atat), avea clavicula rupta, iar el nu putea misca decat mainile. Eu am ajuns la 1 min dupa acident si am filmat tot ce era acolo, pt ca datorita meseriei mele, aveam si o camera cu mine. Sper ca cei 2 sa fie bine DAR... CEL MAI DE (cuvant urat) LUCRU ESTE CA ATAT TIMP CAT MOBRISTII ERAU INTINSI PE JOS, AU TRECUT 4 MOTOCICLETE PE LANGA... SI NICI UNUL NU A OPRIT. BANUIESC CA PRINTRE DOBITOCII AIA E SI CRETINOIDUL CARE A DESCHIS ACEST TOPIC. BAAAAAAAA SUNTEM MOBRISTI CU TOTII... SPER CA PRIETENUL CARE A VAZUT ACCIDENTUL SI NU A OPRIT, SA AIBE PARTE DE MOTOCICLISTI CARE SA SE OPREASCA PENTRU EL... CAT DESPRE CEI ACCIDENTATI, DACA VRETI SI VA AJUTA IMAGINILE FILMATE.. DATI UN REPLAY. SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA...
×
×
  • Creează nouă...