Sari la conținut

mitzasb

INACTIV
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://xenduro.com
  • Yahoo
    mihai_1995

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    anul in care m-am nascut
  • Motocicleta
    KTM 200exc, Honda CR250R, Yamaha DT80LC2
  • Numar Moto
    xXx

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KTM 200exc(2007), Honda CR250R(2000), Yamaha DT80LC2(1994)
  • Interests
    X-Enduro

mitzasb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O intrebare, pentru concursul de la zarnesti..cat costa inscrierea?
  2. Are cineva traseul pe google de la SB-MAGURA? nu stiu traseul si vreau sa-l vad..
  3. Salut, Am patit-o, am stricat un filet..mai exact filetul de surubul care tine arcul de la toba...iesirea din motor.. Se poate repara?
  4. mitzasb

    Service Moto

    Salutare, Am un cluch cover de la ktm 200exc din 06. As avea nevoie de o sudura, este crapat intr-un loc.. Multumesc anticipat.
  5. Cand apare posterul pe net?
  6. Salut, Vreau sa imi fac niste clebere pentru ktm, sti-ti cumva unde as putea gasi(ieftine ca altfel imi fac eu da mi-e frica sa nu fac mai mici imaginile, nici odata nu-mi iese marimea perfecta pentru stikere). Am facut eu ceva, ceva(cu tiparul luat de pe un site:D). Ce spune-ti? http://xenduro.com/images/true.png P.S. Nu am mai updatat site-ul, din cauza lenei:))
  7. I-am cumparat alta bujie cea a ei. Multumesc pentru ajutor si scuze ca am postat alt undeva:D
  8. Salut, Am o Honda Cr250R din 1999, si de la inceputul ierni i-am schimbat bujia, nu pot sa o pornesc bine(se ineaca). Ca sa porneasca trebuie sa dau bujia jos sa o incalzesc la aragaz si sa o pun la loc. Am avut o bujie NGK R BR8EG si acuma am pe ea e NGK R BR9ES. Si cu cealalta facea putine fite. Va rog daca imi puteti recomanda o bujie pentru timp de iarna
  9. Videourile mult asteptate ) scuze ca am intarziat cu ele da am fost putin ocupat:D Mesaj completat Salut, iar revin cu un replay:D Daca citeste cineva care a fost la scoala de enduro fm racing.ro editia aIIa, va rog sa imi dati un PM cu id vostru de mess sa mai vorbim Asfalt uscat:D
  10. tare eu stau sigur:)) da numai ca nu pot sa beau:(( Mesaj completat O fost super fain...greu. Singura chestie era ca eu am fost cu un cross la enduro...da am facut si eu ceva ceva la anul vin din nou da desigur cu un enduro... Mesaj completat Si niste poze facute de mine pe acolo...nu aveam timp de mai multe. In video-urile acelea e Madalin...pe un Gas Gas 300 din 2009....se stie nu gluma. Mesaj completat Scuze cum am pus pozele, am amasat din greseala pe add replay in loc de preview post Ca sa vedeti poza in intregime dati click pe ea.
  11. Am facut o harta pentru cei care nu stiu exact unde este bine...arata numai locatia.
  12. Puteti sa imi dati va rog adresa unde trebuie sa venim joi? ca am incercat sa va contactez pe messenger si nu a raspuns nimeni.
  13. Insfarsit mi-am mai cumparat o motocicleta adica honda cr250r, si am plecat in "calatorie". Mi-am pus de mancare si ceva benzina in caz ca raman fara. Si am plecat la plimbare impreuna cu tatal meu el pe o yamaha dt80lc2. Desigur am mers incet sa vina si el:)). Drumul o fost superb:D nu am mai plecat de mult la o plimbare. Daca este un amator de plimbari pe off-road il astept cu mare placere la hasag, da intai un PM ca sa stiu cand vine ca eu nu stau acolo, numai motocicletele. Scuze ca ma pus pe siteul ala pozele da sunt imense, si nu pot sa le uploadez aici. PARTEA I PARTEA II Mesaj completat scuze am dat din greseala 2 click-uri cand am postat, rog un administrator sa stearga topicul asta. si inca odata scuze
×
×
  • Creează nouă...