Sari la conținut

Calduramare

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Calduramare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dom`le, jos palaria !!! Din punctul meu de vedere imparti locul de sus al podiumui cu Mihai Barbu. Si eu te sfatuiesc sa faci cumva sa pui pe hartie tot ce ai scris si sa iei legatura cu o editura. Ai material ahisuficient pentru o carte care va fi sigur de succes. Si pozele sunt de milioane. Insist sa faci asta si pentru ca e o poveste reala, nu o fictiune ca marea majoritate a cartilor , mai ales de aventuri. Inca o data felicitari pentru calatorie si pentru maniera in care ai povestit.
  2. Calduramare

    Accident Siriu.

    Da, sanatatea e tot ce vreau acum. Am fost saptamana asta la controlul prin radiografii al celor trei fracturi ale mele si am primit doua vesti bune si una proasta. Cea de la coloana si de la bazin se vindeca bine ca sunt fara deplasare dar cea de la umar, am fost informat de catre un alt medic ( cel care s-a ocupat de mine e bun dar e in concediu) ca nu e bine si ca trebuie operatie si doua shuruburi. Altfel risc sa nu mai pot ridica bratul in sus atat de mult ca inainte. Am fost si la un alt medic, am facut iar radiografii, asta zice ca nu e mare problema, ca se recupereaza cu gimnastica mai multa. Apoi altul, la fel..... sunt in mare dubiu acum, pt ca nu am incredere in macelari, stiu ca au mare foame si ca as fi bun de client, mi-e si frica de infectii si orice alte complicatii pot sa apara....cunosc un tip care a facut septicemie, iar un altul care a murit, de la multe infectii, iar altuia i-au fost facute operatii aiurea doar ca sas-l poata mulge de bani.Totusi e inca devreme sa pot sa fortez bratul inca asa ca am ales sa mai astept o saptamana si sa incep cu niste miscari controlate de recuperare. In general, ma consider un tip destul de curajos, am fost in Salvamont, am facut alpinism, box, sofer de tir in Irak... am facut multe ciudatenii, dar acum, sincer parca mi-e frica sa mai ies cu motocicleta pe strada, din cauza ciumegiei si jmecherismului si cretinitatii soferilor care sunt in jurul meu. Stiu ca si ce ti-e scris in frunte ti-e pus, dar tot parca mi-e frica.....
  3. Calduramare

    Accident Siriu.

    Sunt acasa, la spital nu prea mai aveau ce sa-mi faca, trebuie repaus total si mult. iar de ajutat, doar bunul Dzeu ma mai poate ajuta... Sa vad cum o sa recuperez banii pt spitalizarea pe care tot eu am platit-o, pe echipamentul distrus, pe medicamente... Multumesc inca o data !!!
  4. Calduramare

    Accident Siriu.

    Offffffff, am ajuns acasa...... Va salut pe toti, cunoscuti sau nu, motociclisti sau pasageri, va multumesc din suflet pentru cuvintele de incurajare si imbarbatare. Ce sa zic, am fost in locul nepotrivit, la timpul nepotrivit. Nu mai ramane de zis decat : bine ca n-a fost un camion, ca ne scotea pe la axele din spate, carne de mici. Bine ca nu a fost statia plina de oameni, copii, ca era macel. Bine ca am scapat doar cu o lunga lista de fracturi, traumatsme, julituri, dar totusi one piece. Bine ca a scapat Gabi mai putin lovit decat mine si a avut grija de mine si de motoare. Bine ca vinovatul e totusi roman,si a oprit, nu cocalar cu nr de franta, are o asigurare, si m-a vizitat la spital. Bine ca am nimerit pe mana unor oameni cu inima, la ambulanta Smurd, la spital, peste tot unde am ajuns. Multumesc inca o data, colegilor, prietenilor, cadrelor sanitare, sotiei, fiului, TUTUROR. E mare lucru sa vezi ca ii pasa cuiva de tine. VA iubesc !!
×
×
  • Creează nouă...