Sari la conținut

dayro_25

Membru
  • Număr conținut

    462
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    motoroczcc

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    K8
  • Numar Moto
    Patrat

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Rs

Vizitatori Recenți Profil

1.218 citiri profil

dayro_25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai din ce spui tu motorul ar avea actele in regula. doar ca la inmatriculari mergi cu doua fise de inmatriculare si doua contracte de vanzare-cumparrare. daca are astea este totul ok.
  2. este un exmplu tot mai des intalnit de persoana care nu isi cunoaste limitele. eu mi-am dat motocicleta in primavara iar acum mi-as lua alta numai pentru circuit. da-o in plm de strada ca nu se merita. ma pot deplasa dintr-un loc in altul si cu masina. daca vreau senzatii ma duc in alta parte nu pe centura. in continuare o sa se intample aceleasi accidente din aceleasi cateva cauze. nimeni nu invata nimic din rubrica asta.
  3. Sunt vulcanizari non stop. una este langa mc-ul de pe buzesti, fata in fata cu maternitatea polizu.
  4. Vezi ca alta este lista de acte necesare inmatricularii unui motor din strainatate. Daca te uiti la subforumul legislatie,acte,vama... gasesti toate informatiile necesare pe prima pagina.
  5. dayro_25

    Accident Otopeni

    Cum ar trebui inchis orice vinovat al unui accident soldat cu decese, indiferent cine este el.
  6. Niki 1 . Niki 2.... Era un singur niki ...
  7. Pai in primul rand motocicleta nu ti-o poate vinde decat proprietarul, nimeni altcineva (exceptand succesiunile dupa deces) Placuta de inmatriculare nu i se elibereaza decat proprietarului, adica cel trecut in carte (nu utilizatorului) Ii poti face asigurare, dar cu ce te ajuta ? n-ai numar deci nu poti circula. Dar motocicleta aia a ramas fara numar cum ? nu cumva i-a fost retinut de politie ? Contractul de vanzare cumparare are valoare 0 ! Nu poti face nimic cu motocicleta daca nu ai acte pe ea. Proprietar, inainte de toate, nu este cel care este trecut in carte/talon ci cel care o are la financiar.
  8. Motorul merge bine? joaca si turatia in momentul in care se opreste vitezometrul ? luminile merg cand scade pe zero ? daca impreuna cu vitezometrul scadesi turometrul, da nas motorul incearca sa masori tensiunea la baterie, posibil sa nu mai functioneze releul de incarcare dupa ce se incinge. incalzeste motorul apoi masoara voltajul cu motorul pornit. daca tensiunea variaza tare incearca sa schimbi releul de incarcare, poat fi o posibilitate care intr-o oarecare masura se manifesta asa. eu sunt 90% ca asta e cauza
  9. dayro_25

    nou pe r6

    nu lua cutie acelasi model. ia de an mai nou .
  10. dayro_25

    nou pe r6

    din 2003 incepe injectia
  11. dayro_25

    nou pe r6

    99.9% este cutia daca scapa in a 2-a. chiar iti recomand sa pui model mai nou, eu am pus de 2004 pe ea si merge struna, nu trebuie facuta nicio modificare.
  12. dayro_25

    nou pe r6

    te invat eu ce sa faci sa nu te duca 400. Cauta la dezmembrat un r6 an mai nou, 2003-2004. cumpara cutia, e undeva pana in 100 de euro, apoi te duci la un mecanic si mai dai 100 sa ti-o schimbe. Se schimba relativ usor, desfaci baia de ulei, apoi ajungi la cutie... 30 de suruburi Mergi la un mecanic sau obisnuieste-te sa treci din a 1-a direct in a 3-a Nu stiu daca vrei sa intelegi . ESTE IMPOSIBIL !!! plm, inseamna ca scapa foarte purin acum, daca lucrurile stau cum spui tu.
×
×
  • Creează nouă...