Sari la conținut

cipt

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

cipt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am incercat Firefox 4 si Chrome 10 pe Ubuntu si se vede la fel ca la tine.
  2. Eu pe harta moto vad ca drumul este marcat cu galben (am ales sport ca si categorie) pana la Paraul Rece si apoi cu portocaliu si intrerupt ceea ce inseamna ca e format din placi de beton. La tine apare rosu pe vreo portiune in acest drum? Poti sa faci un screenshot si sa il atasezi (eventual PM)?
  3. @faur, @nordic, @DoctorX: am adaugat
  4. Este exact asa cum arata pe harta moto: prost intre Curtea de Arges si Vidraru, foarte prost pe langa Vidradru si bun pana pe DN1.
  5. Am pus scala si pe harta moto, in plus am schimbat cursorul in modul "Info" pentru a putea face diferenta mai usor.
  6. Pana pe 30 iunie s-au putut inscrie aplicatii, votarea a inceput pe 1 iulie si tine pana pe 6 la 23.59. Trebuie sa ai cont si sa fii logat ca sa iti apara un buton verde "Voteaza" pe pagina aplicatiei. In ceea ce priveste modul offline, sper sa fie disponibil in viitor (am niste idei legate de o librarie open-source pentru Android), dar momentan acest lucru nu este posibil (nici macar cache-ul nu ajuta)
  7. Harta moto este disponibila si pentru telefoane Android! Puteti sa o votati in cadrul HTC Android Challenge dupa ce faceti cont la http://www.androidchallenge.ro/users/register la adresa http://www.androidchallenge.ro/applications/view/47. Asta daca binenteles o gasiti utila . Mai multe detalii pe blog-ul personal.
  8. Ok, hai sa facem un rezumat sa nu raman nimic nelamurit. Iata etapele prin care se genereaza harta moto: 1. Voi faceti rapoarte pe acest topic sau direct pe site 2. Echipa de voluntari preia datele si le introduce pe harta OSM (rapoartele preluate de pe site dispar automat dupa 7 zile pentru a nu incarca harta inutil) 3. La cateva zile se face un update al hartii moto pe baza datelor introduse, datele mai vechi nu se pierd (chiar daca raportul a disparut de pe site)
  9. Rapoartele care au fost preluate sunt ascunse automat dupa 7 zile. Daca mai sunt probleme poti face inca un raport, nu se supara nimeni .
  10. As vrea sa fac o plimbare prin Cheile Dobrogei, stie cineva cum e portiunea din DJ226B intre Cogealac si Gradina?
  11. De astazi ne-am mutat oficial pe un server nou deci sper sa nu mai fie probleme cu accesul la harta. Deasemenea am adus ceva imbunatatiri la culori (mai vizibile, portocaliul mai intens ca sa nu mai fie confundat cu galbenul), si am adaugat o modalitate mai simpla/vizibila/accesibila de a raporta calitatea unui drum: butonul Rapoarte drum. Pentru a adauga un raport activati acel buton si apoi dati click pe harta in locatia dorita. Completati numele si datele despre drum apoi apasati butonul 'Adauga'. Puteti deasemenea adauga comentarii la rapoarte existente dar inca nepreluate (marcate cu X rosu) precum si de a marca un raport ca preluat daca acesta a fost introdus in OpenStreetMap (rapoartele preluate vor fi marcate cu un V albastru). A inceput sa functioneze deasemenea functia de Permalink care va permite sa linkuri directe pentru o anumita zona si un anumit tip de motocicleta. Pentru a obtine link-ul complet este suficient sa dati click pe butonul 'Permalink' din partea din dreapta jos, iar apoi puteti copia adresa din bara de sus. De exemplu pentru a vedea harta pentru moto standard in zona Brasov o sa obtineti un link de genul: http://www.openmap.ro/moto/?zoom=11&la...;layers=BFFTFFF.
  12. Problemele s-au rezolvat insa in curand ne vom muta in casa noua tocmai pentru a nu mai avea probleme de genul acesta. Si vestile bune vor continua @b374 Din pacate un hosting nu e suficient, avem nevoie de un intreg server la dispozitie pentru a instala software-ul ce genereaza harta si pentru a putea tine totul la zi. Dar iti multumim pentru sprijin.
  13. Momentan sunt probleme cu accesarea hartii moto din cauza providerului (RDS). Va voi anunta cand se rezolva.
  14. Portiunea neasfaltata este imediat dupa Ojdula (spre Focsani) si am masurat 4 kilometri. Din pacate nu am simtit portiunea de 2-3 km cu gropi din cauza zapezii.
  15. Nu, chiar asa a fost gandita pentru a scoate in evidenta calitatea drumurilor. Atlfel ar fi foarte dificil sa iti dai seama daca e vorba de un drum european marcat cu verde, sau un alt drum (de ex national) care este foarte bun. Binenteles, orice idee care poate rezolva aceasta problema este binevenita.
×
×
  • Creează nouă...