Sari la conținut

tramkar

INACTIV
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tramkar

  1. nu inteleg pentru ce ati reinviat topicul. A zis si ea f clar ca era pietris si praf pe jos datorita lucrarilor de prin zona, asta fiind si motivul accidentului. Putea sa aiba si mama lui de cauciuc moale ca tot era degeaba. A fost o intamplare nefericita si atat, gata, a trecut...

    Apropos de poza ta, ca, oricum, nici unul de aici nu se pricepe la accidente si doar emite pareri gratuite, ia uite ce a facut asta:

  2. Un grup de motociclisti au fost loviti de o masina in timp ce sarbatoreau printr-o plimbare pe Route 98 a 10a aniversare a unui club moto, in apropiere de granita cu Mexic. Se pare ca o masina a depasit grupul de motociclisti ceea ce a facut ca o alta masina de pe contrasens sa il evite si sa intre in plin in motoristi. Cel care a initiat depasirea a fugit de la locul accidentului si este cautat de politie.

    4 motociclisti si unul din pasagerii masinii au decedat inainte de sosirea paramedicilor.

    RIP... :goodposting:

     

    Authorities were looking for the driver of a car that tried to pass a group of motorcycles and caused another car to lose control on a desert highway, triggering a crash that killed five people and injured six others, officials said.
    
    Seven motorcyclists — members of a club celebrating its 10th anniversary — were ensnared in the collision on two-lane Route 98 near Ocotillo, a few miles north of the Mexico border and 80 miles east of San Diego.
    
    Two men and two women motorcyclists died at the scene Saturday before paramedics arrived, Imperial County Fire Department Capt. Peter Stanton told The Associated Press. One passenger from a car was also killed.

     

    Sursa cu descrierea completa - http://www.npr.org/templates/story/story.p...oryId=131303008

    Asa, si?

  3. Unica problema este prostia din capetele voastre. Desi aveti sute sau chiar mii de exemple cu decapitati, ciuntiti, macelariti, tocati, etc., nu invatati nimic, nimic. Dati cu papagalu' pe forum si maine, poimaine, sunteti subiectul mortal al unui nou topic. Felicitari. Nu conteaza viteza, dar nu conteaza nici neatentia celorlalti. Exista o mica clauza in supravietuirea pe asfalt, se cheama conducere preventiva.

  4. Probabil ca asa va fi. Asa ca daca te calca vreodata vreunul si cumva te mai poti ridica de jos, ia o jamba de la mobra si umple-l de sange ! Si baga-i si mana sub capota, rupe furtunul de alimentare cu benzina, porneste motorul si arunca-ti tigara aprinsa aproape de furtunul rupt. Apoi cheama-ti prietenii sa te ia de-acolo cu tot cu mobra.

    Daca ei sunt nesimtiti, tu de ce nu ai fi ?

    Imi pare rau pentru motociclistul decedat ;)

    Nu se-aprinde benzina de la tigara. Nu ar fi mai bine sa casti bine ochii inainte?!? :laugh:

  5. Tu oricum ai permisu' de foarte putina vreme, Petre si cam habar nu ai cam care e treaba cu echilibrul, efectul giroscopic, aderenta, ruperea ei, etc. Acvaplanarea apare oricand, iar chestia cu anvelopele de ploaie, ca nu ai cum sa pui altele, dovedeste clar cele spuse de mine despre habarnismul tau. Chiar, de cand ai permisul pentru 2 roti si cam de cand mergi? Care este timpul tau record pentru o distanta de, sa zicem, 100km?

  6. Trei tone de papagali care semneaza petitii si dau vina pe cisterne si pe udatorii de apa. Indiferent de provenienta apei, apa e apa si da nastere unui fenomen clasic, numit acvaplanare. Nu esti constient de el si nu-l poti stapani, faci poc, indiferent de ce esti, politist sau mobrist de tastatura. Kooksee, tot respectul pentru cele scrise de tine, dar, te certi cu comunitatea oligofrenilor anti-apa. Chiar nu ai ce sa le explici, pentru ca, orice ai face si oricate argumente ai aduce, capul batut ramane ca si un nit, batut. Pe mine ma bucura tare mult sa-i vad agitandu-se aiurea. Sincer, poate sunt sadic, dar, ma bucura si sa-i vad facand poc. Acum, a nu se lua in calcul accidentul politistului care, vrei, nu vrei, era in misiune si trebuia sa alerge. Parerile cu poate se va intampla ceva, acum, ca e politist, ca pe el nu-l amendeaza, ca etc., sunt doar pareri de tate de radiosant, de Lene si Ilene-n sat, pe margine, care barfesc tot ce prind. Rusine ca s-a ajuns aici!

  7. nici gunoiul de bucuresti nu e bremen, hamburg, nurnberg, munchen sau frankfurt...asa ca nu mai spune ca nu se poate face un tramvai pentru civilizatie. dar nu e locul potrivit...

    Tinere, cred ca ai cam incurcat borcanele... Cand am spus eu ca nu se poate face un tramvai pentru civilizatie?!?

    Mesaj completat

    In afara de cazul in care stai pe traseul liniei respective si ai nevoie de Salvare sau Pompieri. Tre' sa mearga pana la mama dracu' sa intoarca, din cauza minunatului gard. Asa ca nu mai ridicati in slavi linia 41, ca suge grav.

    Linia 41 este exact alt exemplu bun de inutilitate si de risipa de spatiu a tramvaielor. Aglomeratia mereu prezenta la orele de varf pe podul Grant se datoreaza clar mintilor bolnave care s-au gandit sa baricadeze 3 sferturi din singurul pod care traverseaza calea ferata din Bucuresti cu mizeria aia de linie de tramvai.

  8. asta vroiam sa zic si eu ca in poza apare un 600rr daca nu ma insel iar accidentul a fost cu un 600f... am crezut ca e un alt link. oricum pana la urma a aflat careva daca motociclistul e ok si cum s-a produs accidentul sau vb despre transportul in comun si cum ne este mai bine cu metroul decat cu tramvasiul si asa mai departe?

    Din pacate, mai mult decat am spus in primul meu post aici, nu stiu.

  9. Am trecut si eu azi pe acolo am vazut ... de 2 saptamani iau motorul zilnic azi am luat tramvaiul ca eram cu prietenul sa vina cu mine ca nu l car in spate. Am vazut, am vrut sa cobor sa il ajut pe baiat dar nu m a lasat prietenul ca "o sa raman marcata" si chiar ma marcase un pic drumul asta il fac zilnic :)( sanatate dupa cate am vazut oricum se misca baiatu e bine... CBR 600 daca nu ma insel... sanatate

    Si ce anume vrei sa spui aici? Ca ai probleme de cuplu?!?

    Mesaj completat

    Dupa codita mi se pare ca e un CBF 600 model mai nou...si motociclistul pare ok...in prima pozna vad ca se invarte pe langa politai!

    Ce mi se pare dubios e felul in care a picat moto> e cu fata catre sensu opus...se poate sa fi alunecat pe liniile de tramvai (poate chiar in fata tramvailui )in timp ce facea stanga spre Viitorului.

    Te-as sfatui sa recitesti, cu atentie, posturile anterioare. Am spus clar ca mai era o motocicleta acolo iar cel care a fost implicat in accident este ranit si se afla la spital.

    Mesaj completat

    daaa , ca un SUV sau un JEEP sau orice masinuta cu 4 locuri care arareori transporta mai mult de o persoana sunt de departe complet ecologice si nerisipitoare. :P

    d'aia se merge in halul in care se merge in bucuresti. nu din pricina infrastructurii sau a semafoarelor necorelate ci din pricina tuturor umflatilor care nu s-ar urca pe o bicicleta nici batuti si nici prin cap nu le-ar trece sa-si ia un scooter ca nu cumva sa-si expuna piciorusele anemice unui accident de circulatie.

    eu ma mir zilnic cand vad cum stau ore in sir intre doua semafoare , transpirati , anxiosi , nervosi , imbujorati toti soferii cu loganuri in leasing. o data cu boomul in creditare din 2005 pana acu tot romanu si-a luat masina iar foarte multi si-au luat chiar doua.

    pana o sa ajungem ca in olanda unde poti respira cu adevarat in orase o sa mai treaca multa multa vreme.

     

    acu , cu privire la accident , haideti ma , serios ? cum canci dai de tramvai ? e tramvai !!! adica e pe sina. e relativ previzibila directia nu ? adica se duce si el saracu unde se duce si sina. nu e ca si cand i-a taiat fata :P

    urari de sanatate accidentatului !

    Esti dus cu pluta pe alte taramuri? Ce legatura are ceea ce ai spus tu cu topicul?!?

  10. Nu ti-a spus politistul macar ce motor e, sau ce numar are? poate vede un prieten topicul, si il poate ajuta cumva/ cu ceva.. ;)

    Sper sa fie ok bikerul, din ce am inteles din primul post, e ranit la spital, dar nu se stie cat de grav.. :P

     

     

     

    Off-topic, dar fara rautate: politisul ala din prima poza e caraghios rau.. pe langa faptul ca pare a avea costumul cu doua numere mai mari (o fi supra-costum de ploaie? :)), dar are o pozitie care-mi aminteste de ceva.. nu sunt sigur ce.. :P

    Nu am avut timp sa stau prea mult la discutie, deoarece eram in masina si era ditamai blocajul provocat de motociclist. Si asa am ramas blocat aiurea in intersectie. Pe Viitorului erau vreo 7 tramvaie oprite. Cu privire la ajutat, era deja o alta motocicleta oprita acolo si, asa cum am mai spus, el era deja transportat la spital.

    Observatia ta din off-topic cu privire la politist mi se pare de mult prost gust.

     

    Mesaj completat

    zona e de k.k.t. Trec zilnic pe acolo ( Viitorului- Lizeanu-Maica Domnului) si stiu situatia. Tramvaiul trece de multe ori pe culoarea rosie a semaforului, virand stanga ( lizeanu-maica domnului)

     

    In intersectia cu pricina, nu se pleaca tare de la semafor, exista intarziati, mereu.

     

    Apropo, exista camera de luat vederi in intersectie, iar depistarea cauzei se poate face usor de Pol.

    Asta era tramvaiul care venea de pe Viitorului, nu de pe Stefan cel Mare. In toate intersectiile din Bucuresti exista intarziati. Te pazesti, scapi. Nu te pazesti, faci poc.

    Mesaj completat

     

    In opinia mea, tramvaiul este cel mai risipitor, prost si inconfortabil mijloc de transport. Are nevoie de foarte multe resurse, atat financiare cat si de spatiu, infrastructura, provoaca multe blocaje sau deplasari anevoioase in trafic, este complet lipsit de confort, este zgomotos si este condus de toti idiotii sau idioatele care nici macar indicatiile semafoarelor nu stiu sa le respecte.

  11. Acum jumatate de ora am trecut pe acolo. Motocicleta era culcata pe o parte, in fata tramvaiului, cu fata spre Iancu de Hunedoara. Din ce am reusit sa "fur" de la un moto-politist, motociclistul ar fi cam vinovat de producerea accidentului, este ranit si se afla la spital, la Floreasca, parca.

    Am reusit sa fac 2 poze, dar nu sunt foarte concludente.

    post-54960-1273734952_thumb.jpg post-54960-1273734985_thumb.jpg

  12. Are dreptate Gabi_tro. Nu stiu pe unde mergi, dar nu pari a sti ceva. E bine ca ai totusi un punct de vedere. Ma refer ca din cand in cand te uiti intr-un punct fix..nu altceva.

    Da, intr-un punct fix.

    Mesaj completat

    cum spuneam ..2 stai jos..du te tu si lasa ti permisul la politie. E posibil ca accidentul sa se fi intamplat din cauza unuia ca tine..mai esti si tare in gura

    Stiu, eu am fost vinovat. Jos stau, nu tastez din picioare.

  13. Pe bune? S'a schimbat schimbarea si s'a revenit la reglementarea cu ocolirea centrului imaginar? CAND?

    Stai asa, ca poate m-am exprimat gresit si am creat confuzie. Ceea ce am vrut sa spun se refera la ocolirea centrului intersectiei prin partea stanga a acestuia, in cazul in care doua autovehicule circuland din sensuri opuse intentioneaza a vira ambele la stanga. Mi se pare firesc ca cele 2 autovehicule sa se ocoleasca unul pe celalalt, neintersectandu-si traiectoriile.

  14. Acolo e trasata pe asfalt calea ptr facut la stanga si nu e cu ocolirea centrului intersectiei.

    Nu prea te inteleg, nu-mi aduc acum aminte in ce fel e desenata acea intersectie deoarece nu circul prea des pe acolo. Dar, vesti bune, a intrat Nightwolf si ne poate lamuri cum ar trebui aplicata legislatia rutiera in acea intersectie.

    Nigtwolf, ai cuvantul.

  15. Eu cred ca gumele alea "pingea" ar fi grecut ITP chira si in RAR la Voluntari, ca atat pe fata cat si pe spate par sa aiba santuri de macar 3mm... Acuma nu mi-e clar daca le-a si folosit la o franare tare... Uneori conteaza mai mult unde iti tii degetele cand mergi prin oras, si nu ma refer numai ca ar fi nemaipomenit de bine sa le tii intr-o manusa buna, ci si ca ar fi bine sa tii macar un deget pe diverse manete acolo si poate sa mergi incetisor cam cum scrie prin diverse ghiduri de condus motocicleta de genul "Regulamentul de aplicare al Codului Rutier"...

    2 mm adancime este limita legala maxim admisa de legislatia in vigoare. Oricum, nu a fost decat o simpla observatie. Sunt cu totul de acord cu sugestia ta de a conduce preventiv. Din nefericire, marea majoritate a participantilor la trafic nu constientizeaza faptul ca esentiala este prudenta si nu prioritatea.

    Mesaj completat

    014 sunt ok pe strada,nu erau opinca din cate vad,omu' nu a alunecat pe vreo curba luata prea tare si nici nu a franat 50 m pana sa intre in ala. Daca iti apare ceva din scurt,poti sa ai cauciucuri superglue ca tot o servesti ...parerea mea

    Si superglue-ului ii trebuie ceva timp pana se intareste, nu?

    Mesaj completat

    Este destept sa se stie si de ce nu se poate opri tare de urgenta, nu se poate frana tare fara cadere, nu se poate apleca pe viraj, etc. Cand se cade cu guma proasta nu este vorba despre service, este vorba despre una dintre cauzele accidentului. Nu este morbid, nu este jignitor, nu este revoltator. Nu este vorba ca unul este prost sau altul este destept dar este vorba despre ce se poate invata din situatii neplacute sau, Doamne fereste, nefericite.

    Daca este vorba doar despre ogrish sau sa injuram soferi neatenti/nesimtiti atunci se invata prea putin.

    In momentul in care franezi puternic si blochezi rotile, apare o mare problema: efectul giroscopic al rotilor aflate in miscare de rotatie, efect care este esential la pastrarea echilibrului, este anulat. De aici, e lesne de inteles de ce ai sanse foarte mari de a pica daca blochezi rotile.

  16. acolo se intampla de multe ori ca (cuvant jignitor) care fac stanga sa ocoleasca centrul intersectiei, e posibil sa se fi intamplat asa si in cazul asta; daca nu ..cum a zis cineva mai devreme ..a fortat unul dintre ei galbenul ..ca se intampla frecvent acolo (se trece chiar si pe rosu)

    Buna dimineata, soare!

    Ultima legislatie rutiera in vigoare spune clar ca TREBUIE ocolit centrul imaginar al intersectiei. Oare nu ar fi cazul sa te duci sa-ti predai de buna voie permisul pana te mai pui la punct cu legislatia? Sunt satul de convins (cuvinte jignitoare) ca tine sa fluidizeze traficul in intersectii.

  17. Pfoaaaa...stai flex ca eu imi fac singur carburatia si am mers cu motoru prin prafaraie destula...le-am curatat in fiecare an si crede-ma ca nu aveau jeg in carburatoare :D - conteaza si benzina :P

     

     

     

     

    Prostii...eu am vazut la mine...nu mai induceti lumea in eroare cum ca intra prafu una doua in carburatoare si apoi se fac ca naiba si mai bagi si mizerii in motor.

     

     

    Incercati si o sa vedeti...nu va mai luati dupa nu stiu ce forumist. :peace:

    Praful nu intra in carburatoare, ci direct in motor, antrenat de curentul de aer. Aici, adica in cilindri, se amesteca cu pelicula de ulei existenta, formand o foarte buna pasta abraziva.

    Mai departe, trage tu singur concluziile.

  18. Eu azi n-am gasit paine la magazin...m-am trezit pe la 7, mi-am baut cafeaua. Acum sunt la birou, in curand plec sa pranzesc. Voi ce-ati mai facut?

    ATI INNEBUNIT? V-ati apucat sa discutati despre ce tutun preferati si alte tampenii? O sa-i propun lui Dobrescu sa nu se mai contorizeze posturile de la "Accidente"

    Promit ca este ultimul meu post off-topic. Am rugamintea sa nu stergi postul meu cu precizarile fata de Daci.

     

    Multumesc,

     

    Gabriel

  19. Tu ai intrat doar ca sa te scuzi? E un topic despre un pastilat care a omorat o femeie. Nu e forumul de la emisiunea "iarta-ma"

     

    PS:Te rog sa nu-mi dai reply si sa-ti ceri scuze ca ai confundat topicurile. Eu nu am am nevoie de asha ceva. Cand o sa simt nevoia, iti dau un PM

    Nu am intrat doar ca sa ma scuz. Daca citesti primul meu post pe acest topic, vei observa ca am vorbit despre acelasi lucru si faptul ca am criticat cele zece mii de replici date aiurea. Am spus clar ca femeia a murit, ceea ce este de regretat, ca presupusul ucigas era drogat, dar NU-l pot numi inca "ucigas" (de aceea am spus "presupusul"), decat dupa finalizarea anchetei. Nu tin partea nimanui. Ca o parere strict personala, motociclistul este vinovat 100%, avand in vedere argumentele si litera legii. Dar este opinia mea strict personala, neoficiala.

×
×
  • Creează nouă...