Sari la conținut

tramkar

INACTIV
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tramkar

  1. tramkar

    accident 22.04.2011

    Mda. A aparut post-ul meu de 2 ori.
  2. tramkar

    accident 22.04.2011

    Apropos de poza ta, ca, oricum, nici unul de aici nu se pricepe la accidente si doar emite pareri gratuite, ia uite ce a facut asta:
  3. Unica problema este prostia din capetele voastre. Desi aveti sute sau chiar mii de exemple cu decapitati, ciuntiti, macelariti, tocati, etc., nu invatati nimic, nimic. Dati cu papagalu' pe forum si maine, poimaine, sunteti subiectul mortal al unui nou topic. Felicitari. Nu conteaza viteza, dar nu conteaza nici neatentia celorlalti. Exista o mica clauza in supravietuirea pe asfalt, se cheama conducere preventiva.
  4. Ba aiuritilor... N-a fost nici high, n-a fost nici low, nici medium, nimic. A fost doar un prost inconstient care voia sa se dea mare. Sper ca data viitoare sa n-o mai faca. AI DRACU' PAPAGALI REISARI CE SUNTETI CU TOBELE VOASTRE GOALE...
  5. Nu se-aprinde benzina de la tigara. Nu ar fi mai bine sa casti bine ochii inainte?!?
  6. Tu oricum ai permisu' de foarte putina vreme, Petre si cam habar nu ai cam care e treaba cu echilibrul, efectul giroscopic, aderenta, ruperea ei, etc. Acvaplanarea apare oricand, iar chestia cu anvelopele de ploaie, ca nu ai cum sa pui altele, dovedeste clar cele spuse de mine despre habarnismul tau. Chiar, de cand ai permisul pentru 2 roti si cam de cand mergi? Care este timpul tau record pentru o distanta de, sa zicem, 100km?
  7. Trei tone de papagali care semneaza petitii si dau vina pe cisterne si pe udatorii de apa. Indiferent de provenienta apei, apa e apa si da nastere unui fenomen clasic, numit acvaplanare. Nu esti constient de el si nu-l poti stapani, faci poc, indiferent de ce esti, politist sau mobrist de tastatura. Kooksee, tot respectul pentru cele scrise de tine, dar, te certi cu comunitatea oligofrenilor anti-apa. Chiar nu ai ce sa le explici, pentru ca, orice ai face si oricate argumente ai aduce, capul batut ramane ca si un nit, batut. Pe mine ma bucura tare mult sa-i vad agitandu-se aiurea. Sincer, poate sunt sadic, dar, ma bucura si sa-i vad facand poc. Acum, a nu se lua in calcul accidentul politistului care, vrei, nu vrei, era in misiune si trebuia sa alerge. Parerile cu poate se va intampla ceva, acum, ca e politist, ca pe el nu-l amendeaza, ca etc., sunt doar pareri de tate de radiosant, de Lene si Ilene-n sat, pe margine, care barfesc tot ce prind. Rusine ca s-a ajuns aici!
  8. Bă, tu ai baut gaz, apa de la câine, sau, pur Âşi simplu eÂşti un copil „special”?:
  9. Alte replici pline de foarte mult prost gust...
  10. Tinere, cred ca ai cam incurcat borcanele... Cand am spus eu ca nu se poate face un tramvai pentru civilizatie?!? Mesaj completat Linia 41 este exact alt exemplu bun de inutilitate si de risipa de spatiu a tramvaielor. Aglomeratia mereu prezenta la orele de varf pe podul Grant se datoreaza clar mintilor bolnave care s-au gandit sa baricadeze 3 sferturi din singurul pod care traverseaza calea ferata din Bucuresti cu mizeria aia de linie de tramvai.
  11. Din pacate, mai mult decat am spus in primul meu post aici, nu stiu.
  12. Poza pe care au pus-o in articol nu e de la acest accident. Deh, televiziuni aservite...
  13. Si ce anume vrei sa spui aici? Ca ai probleme de cuplu?!? Mesaj completat Te-as sfatui sa recitesti, cu atentie, posturile anterioare. Am spus clar ca mai era o motocicleta acolo iar cel care a fost implicat in accident este ranit si se afla la spital. Mesaj completat Esti dus cu pluta pe alte taramuri? Ce legatura are ceea ce ai spus tu cu topicul?!?
  14. Nu am avut timp sa stau prea mult la discutie, deoarece eram in masina si era ditamai blocajul provocat de motociclist. Si asa am ramas blocat aiurea in intersectie. Pe Viitorului erau vreo 7 tramvaie oprite. Cu privire la ajutat, era deja o alta motocicleta oprita acolo si, asa cum am mai spus, el era deja transportat la spital. Observatia ta din off-topic cu privire la politist mi se pare de mult prost gust. Mesaj completat Asta era tramvaiul care venea de pe Viitorului, nu de pe Stefan cel Mare. In toate intersectiile din Bucuresti exista intarziati. Te pazesti, scapi. Nu te pazesti, faci poc. Mesaj completat In opinia mea, tramvaiul este cel mai risipitor, prost si inconfortabil mijloc de transport. Are nevoie de foarte multe resurse, atat financiare cat si de spatiu, infrastructura, provoaca multe blocaje sau deplasari anevoioase in trafic, este complet lipsit de confort, este zgomotos si este condus de toti idiotii sau idioatele care nici macar indicatiile semafoarelor nu stiu sa le respecte.
  15. Acum jumatate de ora am trecut pe acolo. Motocicleta era culcata pe o parte, in fata tramvaiului, cu fata spre Iancu de Hunedoara. Din ce am reusit sa "fur" de la un moto-politist, motociclistul ar fi cam vinovat de producerea accidentului, este ranit si se afla la spital, la Floreasca, parca. Am reusit sa fac 2 poze, dar nu sunt foarte concludente.
  16. Da, intr-un punct fix. Mesaj completat Stiu, eu am fost vinovat. Jos stau, nu tastez din picioare.
  17. Stai asa, ca poate m-am exprimat gresit si am creat confuzie. Ceea ce am vrut sa spun se refera la ocolirea centrului intersectiei prin partea stanga a acestuia, in cazul in care doua autovehicule circuland din sensuri opuse intentioneaza a vira ambele la stanga. Mi se pare firesc ca cele 2 autovehicule sa se ocoleasca unul pe celalalt, neintersectandu-si traiectoriile.
  18. Nu prea te inteleg, nu-mi aduc acum aminte in ce fel e desenata acea intersectie deoarece nu circul prea des pe acolo. Dar, vesti bune, a intrat Nightwolf si ne poate lamuri cum ar trebui aplicata legislatia rutiera in acea intersectie. Nigtwolf, ai cuvantul.
  19. 2 mm adancime este limita legala maxim admisa de legislatia in vigoare. Oricum, nu a fost decat o simpla observatie. Sunt cu totul de acord cu sugestia ta de a conduce preventiv. Din nefericire, marea majoritate a participantilor la trafic nu constientizeaza faptul ca esentiala este prudenta si nu prioritatea. Mesaj completat Si superglue-ului ii trebuie ceva timp pana se intareste, nu? Mesaj completat In momentul in care franezi puternic si blochezi rotile, apare o mare problema: efectul giroscopic al rotilor aflate in miscare de rotatie, efect care este esential la pastrarea echilibrului, este anulat. De aici, e lesne de inteles de ce ai sanse foarte mari de a pica daca blochezi rotile.
  20. Buna dimineata, soare! Ultima legislatie rutiera in vigoare spune clar ca TREBUIE ocolit centrul imaginar al intersectiei. Oare nu ar fi cazul sa te duci sa-ti predai de buna voie permisul pana te mai pui la punct cu legislatia? Sunt satul de convins (cuvinte jignitoare) ca tine sa fluidizeze traficul in intersectii.
  21. Praful nu intra in carburatoare, ci direct in motor, antrenat de curentul de aer. Aici, adica in cilindri, se amesteca cu pelicula de ulei existenta, formand o foarte buna pasta abraziva. Mai departe, trage tu singur concluziile.
  22. Promit ca este ultimul meu post off-topic. Am rugamintea sa nu stergi postul meu cu precizarile fata de Daci. Multumesc, Gabriel
  23. Nu am intrat doar ca sa ma scuz. Daca citesti primul meu post pe acest topic, vei observa ca am vorbit despre acelasi lucru si faptul ca am criticat cele zece mii de replici date aiurea. Am spus clar ca femeia a murit, ceea ce este de regretat, ca presupusul ucigas era drogat, dar NU-l pot numi inca "ucigas" (de aceea am spus "presupusul"), decat dupa finalizarea anchetei. Nu tin partea nimanui. Ca o parere strict personala, motociclistul este vinovat 100%, avand in vedere argumentele si litera legii. Dar este opinia mea strict personala, neoficiala.
×
×
  • Creează nouă...