Sari la conținut

tramkar

INACTIV
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    gabriel.surduc@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1986
  • Motocicleta
    cagiva
  • Numar Moto
    dfx
  • Club
    lupii

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra

tramkar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tramkar

    accident 22.04.2011

    Mda. A aparut post-ul meu de 2 ori.
  2. tramkar

    accident 22.04.2011

    Apropos de poza ta, ca, oricum, nici unul de aici nu se pricepe la accidente si doar emite pareri gratuite, ia uite ce a facut asta:
  3. Unica problema este prostia din capetele voastre. Desi aveti sute sau chiar mii de exemple cu decapitati, ciuntiti, macelariti, tocati, etc., nu invatati nimic, nimic. Dati cu papagalu' pe forum si maine, poimaine, sunteti subiectul mortal al unui nou topic. Felicitari. Nu conteaza viteza, dar nu conteaza nici neatentia celorlalti. Exista o mica clauza in supravietuirea pe asfalt, se cheama conducere preventiva.
  4. Ba aiuritilor... N-a fost nici high, n-a fost nici low, nici medium, nimic. A fost doar un prost inconstient care voia sa se dea mare. Sper ca data viitoare sa n-o mai faca. AI DRACU' PAPAGALI REISARI CE SUNTETI CU TOBELE VOASTRE GOALE...
  5. Nu se-aprinde benzina de la tigara. Nu ar fi mai bine sa casti bine ochii inainte?!?
  6. Tu oricum ai permisu' de foarte putina vreme, Petre si cam habar nu ai cam care e treaba cu echilibrul, efectul giroscopic, aderenta, ruperea ei, etc. Acvaplanarea apare oricand, iar chestia cu anvelopele de ploaie, ca nu ai cum sa pui altele, dovedeste clar cele spuse de mine despre habarnismul tau. Chiar, de cand ai permisul pentru 2 roti si cam de cand mergi? Care este timpul tau record pentru o distanta de, sa zicem, 100km?
  7. Trei tone de papagali care semneaza petitii si dau vina pe cisterne si pe udatorii de apa. Indiferent de provenienta apei, apa e apa si da nastere unui fenomen clasic, numit acvaplanare. Nu esti constient de el si nu-l poti stapani, faci poc, indiferent de ce esti, politist sau mobrist de tastatura. Kooksee, tot respectul pentru cele scrise de tine, dar, te certi cu comunitatea oligofrenilor anti-apa. Chiar nu ai ce sa le explici, pentru ca, orice ai face si oricate argumente ai aduce, capul batut ramane ca si un nit, batut. Pe mine ma bucura tare mult sa-i vad agitandu-se aiurea. Sincer, poate sunt sadic, dar, ma bucura si sa-i vad facand poc. Acum, a nu se lua in calcul accidentul politistului care, vrei, nu vrei, era in misiune si trebuia sa alerge. Parerile cu poate se va intampla ceva, acum, ca e politist, ca pe el nu-l amendeaza, ca etc., sunt doar pareri de tate de radiosant, de Lene si Ilene-n sat, pe margine, care barfesc tot ce prind. Rusine ca s-a ajuns aici!
  8. Bă, tu ai baut gaz, apa de la câine, sau, pur Âşi simplu eÂşti un copil „special”?:
  9. Alte replici pline de foarte mult prost gust...
  10. Tinere, cred ca ai cam incurcat borcanele... Cand am spus eu ca nu se poate face un tramvai pentru civilizatie?!? Mesaj completat Linia 41 este exact alt exemplu bun de inutilitate si de risipa de spatiu a tramvaielor. Aglomeratia mereu prezenta la orele de varf pe podul Grant se datoreaza clar mintilor bolnave care s-au gandit sa baricadeze 3 sferturi din singurul pod care traverseaza calea ferata din Bucuresti cu mizeria aia de linie de tramvai.
  11. Din pacate, mai mult decat am spus in primul meu post aici, nu stiu.
  12. Poza pe care au pus-o in articol nu e de la acest accident. Deh, televiziuni aservite...
  13. Si ce anume vrei sa spui aici? Ca ai probleme de cuplu?!? Mesaj completat Te-as sfatui sa recitesti, cu atentie, posturile anterioare. Am spus clar ca mai era o motocicleta acolo iar cel care a fost implicat in accident este ranit si se afla la spital. Mesaj completat Esti dus cu pluta pe alte taramuri? Ce legatura are ceea ce ai spus tu cu topicul?!?
×
×
  • Creează nouă...