Sari la conținut

babilon_way

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de babilon_way

  1. Salutare. O mica problema si o simpla intrebare. Dispozitivul care face posibila functionarea stopului cand actionez frana fata mi s-a ars,este chiar sub maneta si se prinde intr-un horsurub,stie cineva de unde pot sa achizitionez asa ceva?
  2. Salutare, Un service aproape de complex,si o idee cam cat ar fi un schimb de cauciuc spate,daca stie cineva. Merci!
  3. Salut, Cine stie un service in apropierea complexului unde as putea sa-mi schimb cauciucul spate si un pret informativ daca se poate. Multam!
  4. Daca stie cineva cat este un disc spate Hornet,sau de la ce alta mobra se potriveste,rog sa-mi raspunda.... Mesaj completat Pai am visat ca mi-au farat hornetu si am inceput sa plang prin somn,deci am o parere foarte buna.Ce vrei mai mult..mecanica nu prea stiu..din cate am vazut in 1000 km,fuge mancand pamantu:D..Pis! Mesaj completat Merci!Nu am mpresia ca e de 2 lei,fiecare cu preferintele lui,in functie de senzatiile pe care vrei sa le traiesti,oricum as vrea sa incerc o vitezana peste ceva timp,la un drum mai lung sa vad despre ce e vorba...deocamdata hornetu e perfect,nu ma gandesc sa renunt la el pentru multi ani.Poate ne vedem la baia mare ...
  5. Salut.Initial am vrut sa-mi iau o vitezana,un R6,dar dupa ce m-am urcat pe ea,am spus"nu vreau sa mor".Nici Hornetu nu este un motor pentru incepatori(sunt incepator),dar o data ce ai calarit una speri sa o poti controla fiindca nu vrei sa te mai dai jos,vrei un Hornet si'l vrei tare rau!
×
×
  • Creează nouă...