Sari la conținut

BabaLulu

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BabaLulu

  1. BabaLulu

    Scoala moto in Iasi

    eu cred ca ar trebui impartite platile scolarizarilor in 2: teoria si practica nu vad de ce sa dau ataia bani, cand eu am carnet pt B de 10 ani cata vreme pot sa invat legislatia singur; daca ar fi asa as plati doar partea practica si ar mai fi mai simplu. Nu vad cu ce ma ajuta ca ma duc la cursurile lor cata vreme tine de mine, in fond, sa invat teoria; sa se duce aia incepatori sau care nu pot invata singuri - ar trebui sa putem alege. zic asta pt ca la examen doar nu iti da carnetu, general vorbind, doar pt ca ai facut scoala; tre` sa stii ceva si sa dovesti asta prin examniare,nu? ce conteaza unde am invatat legislatia daca fac bne la examen? conteaza daca pic? nu. Deci ar fi mai avantajos pt cursanti si ca timp si ca bani. Da` nah, nu mai iau ei ataia bani dupa aia..
  2. pai am postat mai sus un filmulet de pe youtub; am vz clar; tocmai de asta ziceam, cum de nimeni care vrea motocicleta, mai ales incepatorii, nu iau in considerare aspectul asta; mai ales la cat se discuta pe aici despre pericolul blocarii rotii fata
  3. pai asta ziceam si eu.. totusi vad ca nu prea se baga lumea sa comenteze.. ma mir ca asta nu e unul din prinicpalele criterii de alegere a unui motocilete; poate ca sunt prea sumpe, doar PS: de ce nu-ti poati edita propriul post pe forumul asta?
  4. e, nu zic acuma de situatii exceptionale, dar ABSul, poate ajuta f. mult, cred, chiar si o secunda, ceea ce e f mult, pt evitarea unei rasturnari.. Mesaj completat cred ca am gasit singur raspunul la intrebare: Mesaj completat e, nu zic acuma de situatii exceptionale, dar ABSul, poate ajuta f. mult, cred, chiar si o secunda, ceea ce e f mult, pt evitarea unei rasturnari.. cred ca am gasit singur raspunul la intrebare:
  5. am si eu o nelamurire; am tot citit pe aici despre blocarea franei fata; e cat se poate de logic ca la obstacole bruste, neprevizibile sa apesi prea tare frana, dar totusi am auzit ca sunt si motocilete cu ABS, nu? in cazul alora, mai sunt sanse sa te dai peste cap? adica stiu f bine ce inseamna ABSul si cred ca ar ajuta enorm la problema asta; nu inteleg de ce nu au fost montate pe motoare mai de demult? am impresia ca doar unele din modelele din 2008 incoace au asa ceva.. stie cineva mai multe despre asta?
×
×
  • Creează nouă...