Sari la conținut

wooolf69_666

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    wooolf69_666

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Suzuki GSF 650 S K8 Bandit

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSF 650 S K8 Bandit din 2012 Suzuki SV650 K1 din 2010

wooolf69_666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si atunci care ar mai fi rostul modelului GSX650 F ?
  2. Salut Imi poate da cineva urmatoarea informatie: care e diferenta intre un Bandit 650S traveller K8 si un bandit 650S netraveller K8? din cate am vazut eu ar fi bagajele laterale si portbagajul(care ar veni de la mama suzuki pe el) si semnalizarile spate mutate sa le faca loc? Mersi.
  3. Salut, Am si eu o mica problema la SV-ul meu(SV650 N K1), simt un miros de cauciuc incalzit/topit si cred ca e de la furtunul de cauciuc prin care trec firele de curent catre claxon. Mai e cineva patit cu asta? Mersi.
  4. Salut, am si eu o intrebare: RAR-ul se poate face intr-un judet iar inmatricularea in alt judet? Tipul de la care iau eu motorul e in cluj iar eu sunt din salaj si nu vroiam sa merg sa iau numere rosii si sa merg la rar-ul din zalau. ce stiti se poate asa ceva? Mersi si asfalt uscat
  5. Multumim pentru sfaturi, sper sa le fi bagat si la cap, nu doar sa le fi citit. Oricum viteza clar e moarte. Sunt si eu incepator si sper ca in cursul acestei luni sa devin proprietarul unui Suzuki SV650. Bineinteles ca nu a fost prima optiune, mi-am dorit un speed, dar m-a lovit realitatea in cap ca vantul care trecea pe langa mine cu 180 la ora (aveam casca). Am fost sa vad un Suzuki GSXR600, si vazut a ramas dupa ce m-a plimbat cu 180 la ora printre masini si tiruri am fost convins ca asa ceva nu e de mine si mai ales nu e de un incepator. Sper sa am noroc si sa ajung la o varsta inaintata cu toate intregi, poate doar putin zgariate. inca o data multumim si asfalt uscat.
  6. in bani astia 1700 euro mi-l pune la punct(curata,unge,schimba filtre, kit de lant tot tacamul, si in plus imi da si 3 luni garantie pe el. de abia astept sa il vad gata.
  7. accidentat nu a fost,sau cel putin asa imi zice mecanicul, atat ca e putin indoit rezervorul unde s-a lovit ghidonul in el. trebuie sa intreb exact faza cu inmatriculatul, dar din cate am inteles a avut proprietar in italia, dar de 2 ani sta in garaj si cred ca nu cu numere. azi ma mai intalnesc cu tipul de la care il cumpar sa discutam toate aspectele. asa putin e inmatriculatul?(aici ai inclus si rca,rar,politie,tot?)
  8. Salut, m-a ajuns si pe mine din urma dorinta de mers pe 2 roti, sunt incepator si am ajuns la concluzia ca un SV650 ar fi perfect. Ce vreau sa va intreb: vi se pare mult 1700 euro pe un SV650 2001 neinmatriculat, dar tipul de la care il cumpar e mecanic si mi-l pune la punct in banii astia: in sensul ca imi schimba filtrele, uleiul, chitul de lant si lantul , mi-o vopseste ....cele cele . zicea ca imi si da garantie 3 luni. daca stie cineva preturile prin tara. de afara am gasit si la 1500 de euro , dar din cate am calculat, cu adusul si reviziile as ajunge la mai mult de atat. mersi pentru ajutor in avans. si mai ales asfalt uscat si sa vina o data primavara mult asteptata Mesaj completat cat ai dat pe el, daca nu's indiscret?
×
×
  • Creează nouă...