Sari la conținut

bikercri82

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bikercri82

  1. adipop33 asta e adresa de mess pt gpz. numa ca atunci cand am luat-o era off-line asa ca nu stiu daca mai e valabil anuntul

  2. Kitul de lant l-am schimbat la inceputul verii si nu am facut decat vreo 2000 km Lantul a fost uns corespunzator. M-am uitat la el si e OK. De cand am sesizat prima oara zgomotul am mai facut vreo 300 km. In viteza intra bine, nu am probleme prea mari din punctul asta de vedere. Oricum dupa ce am cumparat motorul am aflat ca a cam fost forjat. Mai e o bataie la motor care ori e de la tacheti, ori de la lantul de distributie. Nu pot sa zic ca sta foarte bine la capitolul mecanica da imi place cum merge si cat e de confortabil asa ca vreau sa il repar.
  3. Salut! Acuma ca a venit iarna am bagat si motoru in casa la mesterit. e un zzr 600 d din 92 Ideea e ca se aude un zgomot suspect la cutia de viteze cand invart de roata. zgomotul il aud tot timpul, si daca e motorul oprit. Am tot citit si recitit forumul si am vazut ca au mai deschis unii cutia de viteze. Cat de greu e? Acuma jucandu-ma putin cu ea, am mai slabit putin lantul si nu se mai aude tot timpul ce din cand in cand. Dupa mine ar fi ceva rulment. S-a o desfac sau sa circul cu ea pana cedeaza si sa imi iau alta cutie sh? MS
  4. da da mie mi-a iesit 4.35 mixt ceea ce mi se pare ok
  5. Salut. Am adus motorul , l-am inmatriculat si m-am dat cu el. Ce pot spune e ca sunt multumit de el. Mai am de facut unele reglaje la tacheti si sa ii pun ulei in furca, da per ansamblu merge bine. Si sa nu mai spun ca pe 200 km intre Suceava si Bistrita mi-a luat 8.7 l de benzina. E drept ca am mers incet ca nici nu aveam ITP la ea si nu am depasit viteza legala in oras sau afara, da nu ma asteptam la asa un consum.
  6. salut. Mi-am cumparat kit de lant DID 50 VM x-ring premium si e dintr-o bucata. Cum procedez ca sa il schimb? Tre sa dau jos bascula, telescopul...?
  7. O sa vad. Ideea e ca anu trecut am inmatricula o broasca (VW 1200)si nu am avut nici o problema, desi cauciucurile nu erau originale.(Bine, a fost sotia cu ea si poate si de aia) Poate imi inmatriculez motoru pe numele ei:) In alta ordine de idei, am preferat sa iau un motor mai ieftin si sa bag bani in el in piese noi decat sa caut unu pe la 1500Eu, care probabil ca tot trebuia sa bag bani. Experienta mea cu motoarele nu este mare:Scoala pt A am facut-o anu trecut si m-am dat cu motoru lu frate-miu 1 luna (aproape 2000 km) (Un RF 600) Am vrut ZZR pt ca imi place modelu si cred ca e exact ce imi trebuie. Voiam modelul de dupa 93 dar si asta imi place.
  8. pai 3700ron ea + piese pana la 5000ron(ulei motul semisintetic+bujii nkg+ 2 cauciucuri+....) Apropo, pe spate imi pun 180/55....Voi avea probleme la identificare la RAR?
  9. Pai am scris ca acum sunt in curs de schimbare cauciucurile. Si da, cauciucul de pe spate e de enduro(asa am luat-o) In legatura cu discurile, o sa verific. Oricum motocicleta nu am vazut-o live, numa din poze si filme. Acuma e la frate-miu in Suceava, si de Paste ma duc sa ii fac actele si sa o duc in Cluj. Pana atunci o mai aranjeaza si ii schimba cele mentinate mai sus.
  10. Salut. Imi anunt si eu prezenta. Proaspat posesor de ZZR 600 din 92. Cumparat proaspat din Jud Suceava. De fapt o sa intru in posesia lui de Paste. In curs de schimbare: Ulei; bujii; kit de lant; cauciucuri; antigel Cau carena inferioara pt el. Ms
×
×
  • Creează nouă...