Sari la conținut

Ramses_gabriel

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ramses_gabriel

  1. Am si eu o problema de genul asta... Porneste super bine si la rece si la cald ( nici nu apuca sa dea bine motorul peste cap ) dar atunci cand e rece cu socul tras primele 5 secunde merge ok dupaia incepe sa se balbaie trebuie sai bag putin socul inapoi sa mai scada turatia....La 1400 1500 rpm merge bine, daca incerc sa accelerez nu merge face urat se balbaie da rateuri....asta timp de aprox 2 minute...dupa ce merge 2 minute asa la relanti dintr-o data merge super bine fara nici o problema...m-a disperat nu stiu ce sa-i fac...cand vreau sa plec trebuie sa stau langa ea sa se incalzeasca.... Trebuie sa umblu la cuiele alea? Am amestec sarac? Mersi.
  2. La schimbul de ulei trebuie sa desfaci 2 suruburi de scurgere?...ala de langa toba si mai are unu dedesubt cu cheie de 17 sau 18 ? Mesaj completat Cel putin asa am inteles eu din manualul ala...mie sa nu desfac altceva
  3. Habar n-am cat am la 100 nu am fost curios sa ma uit....sper sa fie frumos maine ...merg cu ea si ma uit. Mesaj completat Anu trecut am fost pe transfagarasan cu un prieten care are un bmw tot de 650 tot intrun piston pe injectie si cu vaca asta pe carburatoare abea se tinea dupa mine...numai ca io am bagat de vreo 3 ori benzina el odata )...mi-a consumat in jur de 7 mai mult ca masina.
  4. Nu stiam ca asta poate sai cauzeze...mie mi se pare ca la 1000 merge bine la 1400 parca e prea turata...mersi
  5. Uleiu il schimb io nui probl...nush ce ma fac cu alta problema k da in nas asa la rece....porneste perfect da nu se accelereaza mai mult de 2 mii 2500 de ture ...asta 10 min de mers asa ...dupaia merge perfect.
  6. De unde le`ai luat ? Eu imi schimb singur uleiu la masina....la motocicleta e diferit tre sa faci ceva in plus sau e la fel...desfaci busonu curge uleiu pui altu pui filtru si aia e.
  7. Salut. Vreau si eu sa schimb uleiu si nu stiu pt pegaso 650 ce e potrivit, un ulei bun ca deobicei o cam alerg. Acum are ulei peste nivelul maxim si mi se pare mie ca e cam subtire. E ceva normal sa mai scape umpic de benzina in ulei? Am pus pe o hartie si nu a luat asa rpd foc.
  8. Salut. Am si eu o Aprilia Pegaso 650 si a inceput sa faca figuri. Porneste super bine rece (si dupa o saptamana) , la relanti merge bine da cand vreau sa o accelerez nu se accelereaza da in nas nu se alimenteaza nush ce are de nu trece de 2 mii de ture face urat. Asta pana se incelzeste bine...dupa vreo 10-15 min de mers asa mai mult la relanti dintr-o data merge perfect se accelereaza bine. De fiecare data cand plec cu ea tre so las sa se incalzeasca si sa merg asa cu ea vreo 10 min pana in 2 mii max 2500 de ture. Daca a mai avut cineva problema asta spunetimi si mie va rog ca nush ce sai fac !
×
×
  • Creează nouă...