Sari la conținut

Baross

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Honda Varadero 1000
  • Numar Moto
    B10HMB
  • Club
    poate mai tarziu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    VFR 750, ZZR 600, DUCATI 750, TRANSALP 650

Baross's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E mai bine cu Transalp, dar nu ti lua ultimul model care e, de fapt, un naked si , daca vrei o parere a cuiva care a avut Transalp 650 si care a si mers cateva sute de km cu ultimul model - 650 e super daca nu esti vitezoman (croaziera mea era pe la 140) iar 700 e o mizerie, face de ras cele doua modele anterioare cu acelasi nume. Cat despre Varadero... nu e de incepator, dar pt mine e raspunsul perfect. Tocmai am tras un drum Romania- Kosovo cu ea si... aplauze! 720 de km in 08,10 ore, cu 30 min pauza la benzinarie in Sofia! Despre abilitatile off, reiau ce am mai spus - afara de macadam nu prea are legatura, mai ales pe ud. La drum insa... si cu gume Conti TrailAttack e forta maxima, nu prea am vazut rivali de luat in calcul(viraje in super-forta si croaziera 160-180)! Dar, fiind incepator, ia ti un 650 si, dupa un an doi da o pe Varadero! Bafta!
  2. Parbriz MRA daca poti sa ti iei e super, placute am avut NISSIN si acum am GOLDFREN care nu sunt NISSIN dar, avand in vedere ca sistemul DUAL permite multe, te ajuta sa ti faci treaba si sunt si la mai putin de juma de pret ..., semnalizari spate - de 200 lei de la LOUIS care, oricum, sunt mai aspectuoase decat cele originale!
  3. 8.Baross, 1, preferabil hotel
  4. Pana la urma unde si cand? Ca sa mi fac si eu cartile ca fac niste calcule cu -25% si cam ustura si mi trebuie timp suficient! Mesaj completat Din punctul meu de vedere nu trebuie neaparat sa facem turul lumii sa ne intalnim, dar nici la o cafea cu toate ,,lakitzele,, in dorobanti! Suna in ton cu vremurile o intalnire nationala in afara tarii...
  5. Scuze pt intarziere, daca e 17 sept vin si eu, singur ,cred, astept detalii!
  6. Orice week end pana la jumatea lui oct, dar as prefera in aug, sept ca e mai cald si sa fie cu locuri de cazare la ceva hotel sau pensiune, nu cort ca nu vrea nevasta mea si sa nu fie mai mult de 400-500km de B ca nevasta mea e gravida in luna a4a! Mesaj completat Bandit, da Mishu nu mai baga muritorii in seama? Sa ,,vie,, si el cu o adeziune pt intalnire! Stii ca nu ti doresc sa vinzi motoreta, nu? Vrei sa te imbolnavesti dupa aia? Din dec. eu plec la treaba afara si vin la trei luni dar nu ma lasa inima sa o dau!
  7. Consum in oras de la 6.8 la 8, depinde cat de greu te lasi, e manevrabila ca un Transalp, cu exceptia franarilor puternice la viteze mici si cu ghidonul bracat, daca franezi pana la oprire o atrage Terra puternic, sare orice borduri si gropi dar suspensia e destul de rigida. La drum 7 la 150-160 si 8-9 la 180-200 pe autostrada, e fff stabila la viteza mare si protectia e mai buna decat la orice concurenta! S o stapanesti sanatos! Mesaj completat Eu vreau sa particip la intalnire, astept detalii si mai multi doritori!
  8. Eu astept propuneri! Trebuie facuta, oricum, undeva pana pe la 15 octombrie!
  9. Daca e ok tehnic si estetic, nu sunt multi km.Vezi ca modelele pe carburatie consuma mult in oras si au numai 5 trepte... Am vorbit cu cineva din Franta care a facut peste 100000km cu Varadero fara probleme la motor-cutie, doar consumabile schimbate...
  10. Multumesc,voi verifica! A fost o ,,intalnire,, pe la inceputul sezonului la ARC, unde cred ca au fost cele mai multe VARADERO la un loc din Bucuresti. Despre alta s a vobit dar nu stiu nimic concret. Astept si eu noutati!
  11. Daca l turez ceva de genul 100 de ture, nu 1000, marcant e in relanti zgomotul si la rece! Face ca si cum ai agita niste suruburi intr o cratita sau tigaie! Ceva sfaturi? Pareri?
  12. Salve! A inceput sa se auda un zornait din motor dupa ce o pornesc si cat e rece! Stie careva ce ar putea fi? Are 23000km si uleiul are 1500km, e MOTUL 7100, inainte am avut MOTOREX si zornaia si cu ala, de aia am schimbat. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...