Sari la conținut

Baross

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Baross

  1. E mai bine cu Transalp, dar nu ti lua ultimul model care e, de fapt, un naked si , daca vrei o parere a cuiva care a avut Transalp 650 si care a si mers cateva sute de km cu ultimul model - 650 e super daca nu esti vitezoman (croaziera mea era pe la 140) iar 700 e o mizerie, face de ras cele doua modele anterioare cu acelasi nume. Cat despre Varadero... nu e de incepator, dar pt mine e raspunsul perfect. Tocmai am tras un drum Romania- Kosovo cu ea si... aplauze! 720 de km in 08,10 ore, cu 30 min pauza la benzinarie in Sofia! Despre abilitatile off, reiau ce am mai spus - afara de macadam nu prea are legatura, mai ales pe ud. La drum insa... si cu gume Conti TrailAttack e forta maxima, nu prea am vazut rivali de luat in calcul(viraje in super-forta si croaziera 160-180)! Dar, fiind incepator, ia ti un 650 si, dupa un an doi da o pe Varadero! Bafta!
  2. Parbriz MRA daca poti sa ti iei e super, placute am avut NISSIN si acum am GOLDFREN care nu sunt NISSIN dar, avand in vedere ca sistemul DUAL permite multe, te ajuta sa ti faci treaba si sunt si la mai putin de juma de pret ..., semnalizari spate - de 200 lei de la LOUIS care, oricum, sunt mai aspectuoase decat cele originale!
  3. 8.Baross, 1, preferabil hotel
  4. Pana la urma unde si cand? Ca sa mi fac si eu cartile ca fac niste calcule cu -25% si cam ustura si mi trebuie timp suficient! Mesaj completat Din punctul meu de vedere nu trebuie neaparat sa facem turul lumii sa ne intalnim, dar nici la o cafea cu toate ,,lakitzele,, in dorobanti! Suna in ton cu vremurile o intalnire nationala in afara tarii...
  5. Scuze pt intarziere, daca e 17 sept vin si eu, singur ,cred, astept detalii!
  6. Orice week end pana la jumatea lui oct, dar as prefera in aug, sept ca e mai cald si sa fie cu locuri de cazare la ceva hotel sau pensiune, nu cort ca nu vrea nevasta mea si sa nu fie mai mult de 400-500km de B ca nevasta mea e gravida in luna a4a! Mesaj completat Bandit, da Mishu nu mai baga muritorii in seama? Sa ,,vie,, si el cu o adeziune pt intalnire! Stii ca nu ti doresc sa vinzi motoreta, nu? Vrei sa te imbolnavesti dupa aia? Din dec. eu plec la treaba afara si vin la trei luni dar nu ma lasa inima sa o dau!
  7. Consum in oras de la 6.8 la 8, depinde cat de greu te lasi, e manevrabila ca un Transalp, cu exceptia franarilor puternice la viteze mici si cu ghidonul bracat, daca franezi pana la oprire o atrage Terra puternic, sare orice borduri si gropi dar suspensia e destul de rigida. La drum 7 la 150-160 si 8-9 la 180-200 pe autostrada, e fff stabila la viteza mare si protectia e mai buna decat la orice concurenta! S o stapanesti sanatos! Mesaj completat Eu vreau sa particip la intalnire, astept detalii si mai multi doritori!
  8. Eu astept propuneri! Trebuie facuta, oricum, undeva pana pe la 15 octombrie!
  9. Daca e ok tehnic si estetic, nu sunt multi km.Vezi ca modelele pe carburatie consuma mult in oras si au numai 5 trepte... Am vorbit cu cineva din Franta care a facut peste 100000km cu Varadero fara probleme la motor-cutie, doar consumabile schimbate...
  10. Multumesc,voi verifica! A fost o ,,intalnire,, pe la inceputul sezonului la ARC, unde cred ca au fost cele mai multe VARADERO la un loc din Bucuresti. Despre alta s a vobit dar nu stiu nimic concret. Astept si eu noutati!
  11. Daca l turez ceva de genul 100 de ture, nu 1000, marcant e in relanti zgomotul si la rece! Face ca si cum ai agita niste suruburi intr o cratita sau tigaie! Ceva sfaturi? Pareri?
  12. Salve! A inceput sa se auda un zornait din motor dupa ce o pornesc si cat e rece! Stie careva ce ar putea fi? Are 23000km si uleiul are 1500km, e MOTUL 7100, inainte am avut MOTOREX si zornaia si cu ala, de aia am schimbat. Multumesc!
  13. Bun venit in ,,club,,! Sa o stapanesti sanatos! ce an e, cati km, cat ulei consuma?
  14. Ma bucur ca, in ciuda vremurilor de rahat, a fost salon, am avut inca o ocazie de a ma intalni cu prieteni motociclisti si de a vedea motoare, de orice fel si fete, destul de corespunzatoare. Ziceti ca a fost prea sarac, si eu voiam sa vad noul SUPER TENERE dar cine spera sa vanda acum la noi moto de 15000 euro? si daca nu spera, de ce sa traga tare sa le aduca? Nu va inteleg p astia de i tot trageti ca erau fetele nu stiu cum, ca trebuiau imbracate in echipament, ca lasau urme umede pe sei! Eu, si toti amicii mei moto, consideram ca moto trebuie asezonata si cu o ,,pasa,, corespunzatoare asa ca vrem fete, nu bagate in echipament sau saci sau... Cat despre negustori... ei sunt negustori, cer, daca noi dam...
  15. Bine zis, Bashir! Mishu, la mine ti am zis ca dilema de cort e cu nevasta mea care nu poate la cort! Eu as vrea sa gasesc ceva pensiune in special pt acest motiv, sa stam sa ,,haiducim,, , iar cand vor fetele, sa le ,,retragem,, la cambuza, nu, Bashir? Asta e varianta mea, fiindca eu ies mai rar cu nevasta mea si , macar atunci, sa i fac si ei pe plac cat de cat! Astept ,, ordonantele dumneavoastra,,!
  16. Salve! Cine mi spune si mie cum se comporta Metzeler Karoo? Eu vreau sa le utilizez pe Varadero 1000, 70% on road si 30% off road- soft enduro! Acum am pe ea Metzeler Tourance, sunt ok on road dar off numai macadam uscat si fara pante... pe drum de camp, dupa ploaie de vara a fost durere mare! Multumesc!
  17. Eu am pornit pe moto cu un PIAGGIO LIBERTY 50cmc, am trecut pe la ceva moto destul de hotarate si am ajuns la una pe care multi ,,elitisti,, au curaj doar sa o priveasca temandu se de cele 300kg cu accesorii. Nu am fente de meserias, am prieteni cu moto de la 250cmc si din toate clasele.Ideea e ca un frate al nostru ,,varaderist,, auzise de o plimbare si ne a spus si noua, ca sa aflam dupa aia ca era ceva exclusivist. De aia cei mai cunoscatori ca mine au propus locatia Vadu, eu am subscris iar aia cu primitul si pe altii cu alte moto decat VARADERO afost o gluma. Eu m as bucura sa vb de plimbare 5 si sa ne gasim acolo 15, daca oamenii vor sa iasa si sa se distreze cu respect pt ceilalti sunt bine-veniti in ce ma priveste si nu cred ca se opune cineva. Singura neconcordanta ar fi la drum ca noi mergem cu 130-150, vitezanele poate ar merge cu 200 iar ceva chopper cu120, dar asta nu e relevant ca punctul final e baza! Asa ca, daca ai vreme, pofteste!
  18. Mai am eu 2 prieteni cu gsxf600 si zxr636, cred ca i primim, nu suntem ,,elitisti,, nu?
  19. Eu astept propuneri, nu avem nevoie de altii sa ne organizeze, nu m ar aranja pt 1 mai ca am ceva de familie. Suna ok aia cu Vadu de 17-18 apr!
  20. Salut! rau eram daca as fi facut comentarii ca el are motor mic si eu mare sau asemanator! Karnat-ul pus in discutie a plecat cu moto pe trotuar, cu demaraj de gafaia saraca, a trecut la 1 cm de mine si apoi blana max pe trotuar pe langa pietoni, ca sa ne injure aia pe toti! N am nimic cu moto mai mici si pilotii lor, am cu LABETZII deprimati care ne strica imaginea tuturor! Eu, daca merg de nevoie pe trotuar, merg incet si, de ma injura vreo baba, îi livrez in gand si merg mai departe. Concluzie----- omul era exact la fel ca JEG--urile care si pun casetofon pe scuter si asculta pitecantropi jelind manele! Mesaj completat Mai bagati frate poze de miercuri! VLD-BC, ai inteles ca eram aprins pe un SINGUR varaderist de 125, da? Mesaj completat Doamne ajuta sa ne vedem! Ar fi haiducie strasnica!
×
×
  • Creează nouă...