Sari la conținut

vampirroman

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vampirroman

  1. Cine stie de unde pot achizitiona un motor de yamaha yzf r125, bloc motor. Multumesc!
  2. Iti multumesc mult dar am nevoie de un motor pe lant nu pe curea, daca ai putea face rost de niste informatii despre, ai fi un fel de spirit virtual:)
  3. Salut,imi poate sugera sauma poate indruma cineva catre un motoras de 125cmc,si daca da unde as putea cauta! Am si eu un cadru de care am drag si nu vreau sa il las de izbeliste! Multumesc!
  4. Multumesc ! Totusi are o asa zisa valoare sentimentala si o vreau mergand in doua:)
  5. Modific motocicleta First Bike Speed 125,unde am taiat codita de pe spate si am demontat motorul + carene de pe cadru cu ideea de al schimba cu unul mai durabil. Intrebare: Stie cineva de unde pot achizitiona un alt motor de maxim 150cmc cu posibilitatea de prindere? Reply cu post pentru sugestii va rog! Multumesc
  6. ok,am sa ma interesez de unde pot cumpara un motor de CBR 125 si de cineva care se pricepe la montarea lui. Profesia mea e de Tattoo Artist asa ca Mecanica m-a cam depasit:) raman la Materia desen dar iti multulmesc mult pt informatie si ajutor:) ma bucur ca exista un site in care lumea chiar te ia in serios.Apreciez pe toata lumea care a incercat sa-si dea cu parerea ajutand la o informatie utila mie am de gand sa il fac sa functioneze perfect mecanic apoi sa-mi las frau liber imaginatie si sa-l tunez+desenez .
  7. Ideea e ca al meu e inscris pe 49 iar in actele lui originale figureaza tot de 49,asa ca de RAR nu ma tem! iar aspectul l`am schimbat facandu`l naked, am modificat Farul,amortizorul iar ca marime e perfect pentru mine!...vreau doar un motorash bun,care sa tina mai mult de 1 saptamana:D si in primul rand sa nu mai vibreze asa tare!
  8. As fi interesat de cineva care poate modifica sau pune alt motor la un First Bike Speed 125,vreau sa scap de motorul chinezesc pentru ca este prost si m-am saturat sa repar la el, dar nu vreau sa pierd formatul motocicletei. As dori un motor de 150 cmc sau daca nu tot unul de 125. 2 timpi/4 timpi doar vreau s-o fac sa functioneze in parametri normali! Rog seriozitate si astept niste sugestii sau raspunsuri la acest topic. Multumesc!
  9. Pffff...dejaba:) prefer sa`mi fac singur:))
  10. eu inca nu m-am prins care eate faza, TATTOOSHOW ! , si eu execut tatuaje permanente de calitate profesionala cu aparatura sterila si mai nou mi-am achizitionat si aerograf pentru personalizarea carenelor,casti,capote,etc. am incercat sa intru pe www.tattooshow.ro si nu se deschide linkul. Gigi-tattoo ( www.gigi-tattoo.webs.com )
×
×
  • Creează nouă...