Sari la conținut

Nick YzF

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Nick YzF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Spuneai despre R6 ca nu consuma ulei. Daca mai ai inca motorul si ai ramas cu aceasta parere, poti sa mi spui te rog ce ulei folosesti? Multumesc!

  2. Salutare! Fiindca se aproprie sezonul rece, ma gandeam sa va intreb voi ce antigel folositi pentru motoarele voastre(Yamaha R6) ? Astept recomandari! Multumesc!
  3. Si eu am o problema similara la un R6, zornaie si folosesc acelas tip de ulei care este foarte prost! Gama 5100 de la Motul este cea mai slaba. Poti incerca 7100 care am inteles ca este ok. Este foarte important sa iei in considerare vascozitatea uleiului. Daca iti consuma ulei gen 1gram/km parcurs este clar ca este de la ulei. Bafta!
  4. Superbe pozele! Cu ce aparat foto sunt facute?
  5. Ma bucur ca mai exista si pasionati de motoare, asa ca tine... Bravo, sa o stapanesti cu placere si fara incidente !
  6. Ca tot vorbim de sincronizarea carburatoarelor, am 2 intrebari: 1. cat costa o astfel de operatiune la un service? 2. care sunt simptomele si riscurile care se ridica in momentul in care sincronizarea carburatoarelor nu mai este optima? Multumesc anticipat !
  7. Exact cum a spus si bogdan gba, se pare ca ai avut ghinion atunci cand ai cumparat r6-le si poate nici tu nu ai dat importanta prea mare problemelor care au aparut pe parcurs... Adevarul este ca sunt multe lucruri de facut ce tin de intretinerea motocicletelor, cand vine sezonul abea asteptam sa iesim si din pacate mai trecem cu vederea peste partea de maintenance. Detin si eu un R6 din 2002, il am de cativa ani si pana acum nu am avut absolut nici o problema. Succes la reparat!
  8. Salutare, detinatorilor de R6 ! Caut un brand, de acumulatoare, pt Yamaha r6 din 2002 si vroiam sa va intreb, ce baterii aveti voi si daca ma puteti ajuta, cu ceva pareri despre acest subiect. Asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...