Sari la conținut

OriceMoto

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.oricemoto.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Str. Gherghitei, nr.62, sct.2
  • Motocicleta
    Kawasaki Zephyr 1100

Informații profil

  • Interests
    Service moto, import motociclete, atv uri, trike uri, transport

Vizitatori Recenți Profil

810 citiri profil

OriceMoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Preturile pentru MotoHobbyShop sunt: Spatiul de lucru incluzand uneltele standard si bineinteles asistenta tehnica de la 13 lei / 1/ 2 ora Platformele pentru ridicare incluzand uneltele standard si asistenta tehnica de la 19 lei / 1/ 2 ora Spatiul pentru spalare incluzand apa, instalatii si asistenta tehnica de la 10 lei / 1 / 2 ora Tarifarea se face pentru fiecare inceput de jumatate de ora. Alte preturi la cerere. Toate preturile includ TVA de 24%. In ce priveste 'stationarea', ideea de HobbyShop nu este sa ramaneti cu ele dezmembrate. De aceea ii aveti pe specialistii nostri si nu este nici ideea de parcare. Dar.Daca. Din x motive nu se poate asambla in aceeasi zi, gasim o solutie pt. cateva zile sa o tinem la noi in curte fara plata. Ideea este ca oamenii sa vina de placere si sa isi rezolve probleme la motoare fara sa ne targuim ca la piata. Daca va intereseaza gazguirea motoarelor, avem si serviciul asta contra cost bineinteles dar , dupa cum am mai zis, nu are legatura cu MotoHobbyShop.
  2. Prezentarea oficiala a noului atelier de service si reparatii moto si a serviciilor OriceMoto Evenimentul va avea loc sambata, 11iunie 2011, incepand cu orele 10.00 la noul nostru atelier din strada Gherghitei nr. 62, sector 2, Bucuresti. Sunteti invitati sa vedeti cum am aranjat noul atelier cu dotările sale complete care ne permit să efectuăm toate reparațiile Âşi lucrările de întreținere rapid Âşi eficient. Ce servicii oferim: • Revizie, reparații Âşi întreținere pentru toate tipurile de motociclete, scutere Âşi ATV-uri • Fabricarea Âşi repararea de piese Âşi cadre • Sablarea, sudarea oricărui tip de material posibil de sudură • Restaurare Âşi customizare • Vânzarea de motociclete noi Âşi second-hand, piese Âşi accesorii. De asemenea vom prezenta si noul nostru concept de service MotoHobbyShop care este alternativa cea mai economica pentru service-urile specializate. Ce este MotoHobbyShop? Noi iti punem la dispozitie spatiul de lucru, uneltele si, foarte important, cunostintele si sfaturile specialistilor nostri si tu iti poti face singur lucrarile de service, intretinere, curatare sau reparatii. Astfel, avand la dispozitie toate beneficiile unui service profesionist poti sa economisesti bani si sa iti petreci timpul in mod placut! Daca credeti ca va face placere sa stam de vorba la o cafea sambata, 11 iunie, asteptam confirmarile la: tel.: 0722.370.695 sau 021.24.00.180 e-mail: contact@oricemoto.ro. Pentru alte intrebari sau informatii va stam cu placere la dispozitie la oricare dintre numerele de mai sus.
  3. Oferta speciala Schimb ulei+ filtru de ulei+filtru de aer - 50 lei Schimb kit de lant + pinion spate - 60 lei Schimb placute frana / frana - 25 lei schimb ulei furca + simeringuri - 140 lei Schimb rulment jug - 140 lei Piesele, uleiul si consumabilele nu sunt incluse. Preturile de mai sus sunt valabile pentru motocicletele naked si chopper. Oferta include, indiferent de operatiunea efectuata, o evaluare gratuita a motocicletei prin care specialistii nostri: verifica starea motocicletei, fac recomandari cu privire la reparatiile prioritare pentru siguranta si eventualele modificari pe care le puteti face motocicletei.
  4. Poti sa treci pe la noi la atelier. Suntem in Colentina, str. Gherghitei 62.
  5. Specialistul tău în service Âşi reparații motociclete, scutere Âşi ATV-uri s-a mutat în oraÂş! De acum ne găsiți pe: Strada Gherghiței Nr. 62; Sector 2; BucureÂşti, Tel.: (+40) 212 400 180 Fax: (+40) 212 400 248 Mobil: (+40) 722 370 695 contact@oricemoto.ro / www.oricemoto.ro Ceea ce ne dorim este să oferim produse Âşi servicii de maximă calitate Âşi funcționalitate orientate către necesitățile voastre. Dezvoltăm o cultură corporativă deschisă printr-o echipă puternică Âşi profesionistă care caută Âşi acceptă noi provocări. Prin dotările complete ale noului nostru atelier putem să efectuăm toate reparațiile Âşi lucrările de întreținere rapid Âşi eficient. Ce servicii oferim:  Revizie, reparații Âşi întreținere pentru toate tipurile de motociclete, scutere Âşi ATV-uri  Fabricarea Âşi repararea de piese Âşi cadre  Sablarea, sudarea oricărui tip de material posibil de sudură  Restaurare Âşi customizare  Vânzarea de motociclete noi Âşi second-hand, piese Âşi accesorii. Astfel, va invităm să ne vizitați pentru a vedea noua noastră locație Âşi a sta de vorbă la o cafea . Echipa ORICEMOTO
  6. Orice Moto va organiza din primavara excursii pentru motociclistii incepatori si nu numai! Continuam astfel traditia inceputa anul trecut. Vom reveni cu detalii in curand. Ride on.
  7. Crazy ar vrea sa venim un grup (aprox 40 de persoane), sa stabilim la ce ora ( Vineri sau Sambata), ne asteapta el la iesirea din granita, mergem la un bar/club unde se dau niste beri si apoi din Ruse spre camping la Nikolovo cu escorta politiei. Va rog sa faceti lista cei care doriti si sa precizati daca preferati Vineri seara sau Sambata.
  8. Biletele sunt la Eric Clapton & Steve Winwood Stadionul Tineretului - Iolanda Balas Soter Bucuresti Romania Vineri, 11. Iun 2010, 20:30
  9. Petrecere OriceMoto Avem placerea de a va invita la petrecerea OriceMoto, in data de 13 mai 2010, la Biker’s Bar (la Ursu) din Str. Matei Voiveod Nr. 67. Intrarea este gratuita, primii 100 de invitati primesc mici si carnati din partea casei! Petrecerea incepe de la ora 19:00, iar tragerea la sorti va avea loc la ora 20:30. Premiile sunt urmatoarele: Premiul 1: Un weekend pentru 2 persoane la munte Premiul 2: O noapte pentru 2 persoane la munte Premiul 3: 2 Bilete la concert Premiul 4: O Revizie gratuita la motocicleta incluzand ulei; filtru de ulei, filtru de aer, bujii Premiul 5: Manopera gratuita pentru 1 revizie Premiul 6 si 7: Voucher de benzina in valoare de 80 Ron Premiile 8, 9 si 10: Cate 1 Tankbag Premiile 11-20: Cate 5 beri reci Detalii pe parcurs!
×
×
  • Creează nouă...