Sari la conținut

townbiscuit

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi/Botosani
  • Carnet moto din
    06-2009
  • Motocicleta
    Suzuki SV650S
  • Numar Moto
    99-BZZ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS450S / '83 Honda CB500R / '95 Yamaha FZ6n / '04 Suzuki SV650S / '07

townbiscuit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut. pentru cei interesati,vineri dupamasa sau sambata dimineata in jurul orei 8 plec cu un tovaras pe unul din urmatoarele trasee: http://goo.gl/maps/3JXsK http://goo.gl/maps/7GVKI zic unul din ele fiindca nu suntem foarte hotarati. e la urma urmei, o chestiune de chef.plecam doua motoare- un hornet si un suzuki sv650s. luam corturi,saci de dormi etc..tot ce trebuie pentru 2 zile. daca e cineva interesat invitatia e deschisa si eventual daca mai are vreo idee pentru traseu e binevenita.. doar sa ne intoarcem pana duminica seara oricat de tarziu puteti sa ma gasiti pe mess - andrei.hirtie. pana atunci,asfalt uscat. numai bine
  2. da..mersi.. desi nu stiu cine esti :) multumesc !

  3. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  4. eu cu aprinderea am incercat sa vad unde trage cel mai bine la avans mic nu tragea la avans mare ardea aiurea si am gasit o combinatie intre de 2.7 si e bun eu trebuie sa schimb acele de la bolt la piston si pe dreapta am uzura mai mare si nu merge intotdeauna f rotund, le schimb trebuie sa tii cont de toate chichitele ai grija cu aerul fals vezi intre carburator si flansa ce se prinde de cilindrii; vezi sa fie bun guma aia. eu am rulat pe ea banda izoler sa stea fest,si daca ii pui filtru si acolo sa fie strans bine
  5. ahhhhhh...vai de mine. prea tare..bravo purice.
  6. cam ce consum aveti in oras / in afara ? la un stil de condus moderat - nu foarte agresiv nu foarte linistit. sunt interesat de cei cu modele fz6 (pe injectie evident).
  7. sa se incalzeasca.. vremea asta isi bate p. ... innebunesc. e aprilie baga`mi`as..
  8. townbiscuit

    Off-topic

    ok am sa vad.mersi.
  9. townbiscuit

    Off-topic

    am cipul din cheia veche. altfel cum as porni motocicleta dar nu are cum sa ma coste 15 lei. am dat 60 de lei pe o cheie fara cip de motocicleta..cu cip nu cred. dar ar fi tare oricum! orestte cam cat m`ar ajunge la voi ? da un pm. ms.
  10. sambata 2 aprilie ora 10 petrom pacurari. iesire pana la hanul ancutei. dus-intors 180 km.
  11. Sambata, Aprilie 2 - Max:3˚C - Min:-7˚C in judetul neamt.. si azi e joi deci prognoza e destul de acurata. in cazul asta trebuie sa schimbam traseul.. si repede. pana la bacau e tot ce imi vine in cap..dar e naspa.doar asfalt asfalt asfalt... timpul e scurt,va rog propuneri Mesaj completat cred ca cel mai bine e sa mergem pana la hanul ancutei. nu e departe..mancare buna. chiar imi pare rau ca nu putem merge pana la bicaz dar nu ma duc sa imi inghete poponeata. daca nu sunt si alte idei(bune) ramane hanul ancutei cu intalnire sambata dim 10 petrom pacurari..
  12. nu poti pune decat becul care se potriveste in soclu. eu nu am fz6s si nu cred ca este vreun bec special ptr soclu de fz6s. e posibil sa se fi modificat mufa ca sa poata alimenta becul xenon. eu zic sa cauti o mufa de care ti se potriveste , tai,cositoresti si ai terminat povestea. nu te complica prea mult. dar poate cineva stie mai bine..
  13. dintr`o harta nu inteleg tare mult... dar daca zici ca e frumos te cred dar e prea mult omule..am calculat peste 500km.530 aprox ? cam cat are traseul...dar daca lumea voteaza pro ma bag ca vreau sa ies. pentru cei interesati - intalnire la 10 la petrom pacurari. punctualitatea e de apreciat purice, nu ai zis daca doar sugerezi un traseu sau esti si interesat sa vii.
  14. depinde pe ce ruta te uiti plus si ce site folosesti. eu mereu am folosit viamichelin.com si acolo arata..180 parca.mai mult sau mai putin. dublu e 360 ..si am aproximat la 400.cine stie ce ocolisuri mai faci ? mai gasim o mina de aur..mai stiu eu ce ? 350 km in principiu. ca sa fie toata lumea multumita. m`am gandit la ora 10 de plecare..mai repede e frig inca..mai tarziu e prea tarziu. cei interesati..dati`va cu parerea.
×
×
  • Creează nouă...