Sari la conținut

townbiscuit

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de townbiscuit

  1. salut. pentru cei interesati,vineri dupamasa sau sambata dimineata in jurul orei 8 plec cu un tovaras pe unul din urmatoarele trasee: http://goo.gl/maps/3JXsK http://goo.gl/maps/7GVKI zic unul din ele fiindca nu suntem foarte hotarati. e la urma urmei, o chestiune de chef.plecam doua motoare- un hornet si un suzuki sv650s. luam corturi,saci de dormi etc..tot ce trebuie pentru 2 zile. daca e cineva interesat invitatia e deschisa si eventual daca mai are vreo idee pentru traseu e binevenita.. doar sa ne intoarcem pana duminica seara oricat de tarziu puteti sa ma gasiti pe mess - andrei.hirtie. pana atunci,asfalt uscat. numai bine
  2. da..mersi.. desi nu stiu cine esti :) multumesc !

  3. eu cu aprinderea am incercat sa vad unde trage cel mai bine la avans mic nu tragea la avans mare ardea aiurea si am gasit o combinatie intre de 2.7 si e bun eu trebuie sa schimb acele de la bolt la piston si pe dreapta am uzura mai mare si nu merge intotdeauna f rotund, le schimb trebuie sa tii cont de toate chichitele ai grija cu aerul fals vezi intre carburator si flansa ce se prinde de cilindrii; vezi sa fie bun guma aia. eu am rulat pe ea banda izoler sa stea fest,si daca ii pui filtru si acolo sa fie strans bine
  4. ahhhhhh...vai de mine. prea tare..bravo purice.
  5. cam ce consum aveti in oras / in afara ? la un stil de condus moderat - nu foarte agresiv nu foarte linistit. sunt interesat de cei cu modele fz6 (pe injectie evident).
  6. sa se incalzeasca.. vremea asta isi bate p. ... innebunesc. e aprilie baga`mi`as..
  7. townbiscuit

    Off-topic

    ok am sa vad.mersi.
  8. townbiscuit

    Off-topic

    am cipul din cheia veche. altfel cum as porni motocicleta dar nu are cum sa ma coste 15 lei. am dat 60 de lei pe o cheie fara cip de motocicleta..cu cip nu cred. dar ar fi tare oricum! orestte cam cat m`ar ajunge la voi ? da un pm. ms.
  9. sambata 2 aprilie ora 10 petrom pacurari. iesire pana la hanul ancutei. dus-intors 180 km.
  10. Sambata, Aprilie 2 - Max:3˚C - Min:-7˚C in judetul neamt.. si azi e joi deci prognoza e destul de acurata. in cazul asta trebuie sa schimbam traseul.. si repede. pana la bacau e tot ce imi vine in cap..dar e naspa.doar asfalt asfalt asfalt... timpul e scurt,va rog propuneri Mesaj completat cred ca cel mai bine e sa mergem pana la hanul ancutei. nu e departe..mancare buna. chiar imi pare rau ca nu putem merge pana la bicaz dar nu ma duc sa imi inghete poponeata. daca nu sunt si alte idei(bune) ramane hanul ancutei cu intalnire sambata dim 10 petrom pacurari..
  11. nu poti pune decat becul care se potriveste in soclu. eu nu am fz6s si nu cred ca este vreun bec special ptr soclu de fz6s. e posibil sa se fi modificat mufa ca sa poata alimenta becul xenon. eu zic sa cauti o mufa de care ti se potriveste , tai,cositoresti si ai terminat povestea. nu te complica prea mult. dar poate cineva stie mai bine..
  12. dintr`o harta nu inteleg tare mult... dar daca zici ca e frumos te cred dar e prea mult omule..am calculat peste 500km.530 aprox ? cam cat are traseul...dar daca lumea voteaza pro ma bag ca vreau sa ies. pentru cei interesati - intalnire la 10 la petrom pacurari. punctualitatea e de apreciat purice, nu ai zis daca doar sugerezi un traseu sau esti si interesat sa vii.
  13. depinde pe ce ruta te uiti plus si ce site folosesti. eu mereu am folosit viamichelin.com si acolo arata..180 parca.mai mult sau mai putin. dublu e 360 ..si am aproximat la 400.cine stie ce ocolisuri mai faci ? mai gasim o mina de aur..mai stiu eu ce ? 350 km in principiu. ca sa fie toata lumea multumita. m`am gandit la ora 10 de plecare..mai repede e frig inca..mai tarziu e prea tarziu. cei interesati..dati`va cu parerea.
  14. 360 drumul dus intors strict. aproximam la 400... Sambata, Aprilie 2 - Max:19˚C - Min:7˚C. promitator deocamdata. se pare ca am sa merg eu cu underix pana acum. nimic neasteptat aici.
  15. townbiscuit

    Off-topic

    stie cineva un loc in iasi unde pot face copie la cheie cu cip ? un pret aproximativ ? mersi. Mesaj completat vine calduraaaaaaaaaaa
  16. off topic: cel putin de data asta ai invatat sa fii si tu mai politicos. si nu..nu iau pe nimeni pasager. nu cunosc pe nimeni de prin iasi..desi sunt de 2 ani cu motoru. si nu mai vorbi de parca ma cunosti..ca incep sa ies..ca incep sa`ti plac. fii mai rezervat,asa e frumos. vrei sa iesi la o tura..foarte bine. nu vrei..nu fi din nou carcotas. plus, am detestat din totdeauna terasistii,fenomen comun peste tot - se trantesc cu motoarele sa`i vada lumea undeva...si stau taticule ore intregi acolo. scuze de off topic. vad ca sunt tare multi interesati pana acum de iesire...
  17. eu mereu ma uit la vreme pe vremea.ido.ro ..acolo arata vreme buna toate zilele astea. doar maine(marti) arata ploaie..de miercuri apoi pana miercurea cealalta arata doar maxime de 15-19 grade si soare/soare cu nori.. daca e ploaie nici eu nu ies ca ma ud tot... dar eu sunt optimist sunt sigur ca o sa fie vreme buna pe telefon imi arata tot vreme buna pana sambata.. nici un strop de ploaie. pe joi tarziu vom fi deja siguri.. daca te bagi..ne auzim. hai si altii.
  18. salutari. se arata vreme buna de acum..cel putin o perioada.ce ati spune de o iesire pana la bicaz ? sau daca e prea departe in alta parte.. dar nu as vrea sa ies undeva doar de dragul iesitului. daca mai vad putin munte e mai frumos.. daca sunt amatori si eventual aveti si alte idei pana sambata avem timp sa organizam ceva.. stiu ca unii mai si lucreaza sambata.. veniti cu propuneri..cel putin saptamana asta de miercuri incolo e vreme faina si ar fi frumos o iesire la sfarsit de weekend(chiar si duminica).. saptamana buna...si haideti cu idei.
  19. incearca aici,vezi ce mai are. http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&am...c&ID=123132 bafta.
  20. n`am spus asa ceva..dar multumesc pentru compliment. mdea..
  21. Va recomand 'the sunset limited'. un film foarte bun. not for the narrow minded. vizionare placuta. scuze daca s`a mai postat o data.
  22. vezi ca sunt tutoriale pe net si poti face modificari(nimic foarte complicat) sa arda amandoua becurile o data..zic asta banuind ca ai fz6s nu ? am eu un link cu un blog a unui posesor de fz6s unde are tot felul de documente legate de fz6 si yamaha in general plus are postate toate modificarile care si le`a facut la motocicleta. are cu poze cu explicatii..e foarte fain facut siteul. asa tin minte ca a facut si el modificarea sa se aprinda amandoua farurile. daca esti interesat sa imi dai pm. Mesaj completat Fault Code: 33 Diagnostic Code: 30 Symptom: Open circuit is detected in the primary lead of the ignition coil (# 1, #4). Probable cause of malfunction: Open circuit in wiring harness. Malfunction in ignition coil. Malfunction in ECU. Malfunction in a component of ignition cut-off circuit system. ai 4 cauze posibile ale defectului. nu zice nimic de vreo problema de injector infundat sau mai stiu eu altceva.. la 45.000 km(cum de are asa multi din 2004 ??) ai putea sa faci un tratament de curatare a injectoarelor ca nu ar strica in nici un caz(dar sa fii atent la proportii-o sticla de tratament e pentru un plin sau jumate de rezervor de masina) dar nu cred ca ti`ar rezolva problema.totusi,ca sa elimini din posibilitati poti sa incerci. daca te pricepi incearca sa verifici poate face masa undeva,verificate bobinele sa nu fie vreo problema la bobina care duce la injectorul cu pricina. verifica instalatia electrica sa nu fie topit rupt vreun fir care e conectat la bobina de inductie responsabila de injectorul respectiv. e o problema electrica as spune eu interpretand datele erorii. daca rezolvi problema sa postezi sa stim si noi cum se rezolva in caz ca pateste vreunul pe viitor. succes.
×
×
  • Creează nouă...