Sari la conținut

Sol

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    nimic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600 F2,Yamaha XJ 600 S Diversion,Honda Rebel 450 cm, Aprilia Moto 650 cm

Vizitatori Recenți Profil

433 citiri profil

Sol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sol

    Poze Cu Supermoto

    un cuvant: SUPERBA ... !!!
  2. Sol

    Bursa SuperMoto

    Salutare tuturor.....ma bucur enorm ca v-am gasit aici.....credeam ca sunt singurul care iubeste sm.....sunt leon sorin din buftea.....fost rider de xj din 92 si cbr tot din 92.....stau pe tusa de 3 ani....iar anul acesta de 3 luni am inceput sa strang bani pt un sm....dar am observat ca sunt cam scumpulete.....sper sa reusesc sa ies anul viitor cu voi prin buc.....sau poate fac un credit....inca o data va salut si va poop ! ce parere aveti? http://olx.ro/oferta/vand-sau-schimb-kawsaki-klr-600-ID1CyXf.html http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=565004&selpic=0&zoom=1#foto
  3. dar cand mai exact ne strangem si cand e mai frumos? 1. vineri 2. sambata 3. duminica si ce ora mai exact sa nu stam ca prostii 2-3 ore sa ne asteptam
  4. Sol

    Yamaha Xj

    oke, deci duminica e marsul, ma bag doar daca este dupa ora 11 ca sunt la biserica pana la ora aia, dar vineri si sambata ne strangem undeva noi cu yamaha? daca da unde si ora exacta sa nu stam sa ne astaptam unii pe altii sau nu stiu unde. deci la romexpo, da?
  5. Sol

    Yamaha Xj

    unde este mai exact acest SMAEB? nu va suparati pe mine dar sunt nou in moto ... si sa stabilim sa venim toti sa ne intalnim (xj yamaha) eu o sa vin cu cumnatul meu ca inca nu am A-ul, mai am ceva din scoala ... !!!
  6. Sol

    Yamaha Xj

    da este un forum http://yamahadiversionclub.creazioneforum.com...acolo sunt cei doar care au yamaha xj, eu sunt din buftea, deci suntem 2, daca e sa ne intalnim
  7. Sol

    Yamaha Xj

    viitore esti un dulce. astept maine nr de telefon sa sun si sa vedem ce zic....poate faci de rost de ambele numere ... ms mult
  8. Sol

    Yamaha Xj

    sunt din buftea, pot merge oricand la un mecanic bun pentru curatat sincronizat carburatoarele, dar acest mecanic sa nu imi i-a pielea dupa mine....in berceni....stiu, cunosc zona, dar unde sa ma duc....trebuie sa vb inainte, trebuie sa ma programez....nr de telefon, id ceva de mess?
  9. Sol

    Yamaha Xj

    si eu vreau sa fac...urgent....dar nu ma pot duce la oricine pentru ca in primul rand nu am bani ff multi si in al doilea rand as vrea sa le faca cineva calumea care stie si se pricepe. singurul lucru care am auzit este sa ti-l curete cu un spray special de curatare a carburatoarelor care se gaseste la orice magazin piese auto. daca auziti pe vreun mecanic bun care a facut treba buna la carburatoarele voastre astept sa-mi spuneti sa merg si eu....ms ... !!!
  10. Sol

    Yamaha Xj

    deci, este concluzie, daca ai cum sa vezi moto sa o probezi macar, du-te cu un prieten sau 2, sau 3 care sa cunoasca cat de cat mecanica sau sa priceapa catusi de putin NEAPARAT ca din poze te poti insela. am multi km parcursi dupa motoare(stau in ILFOV si m-am dus in toata tara asta, pe drumurile astea varza sa caut moto si nu am gasit) si cand am ajuns acolo nu erau la fel cele din poze, sau proprietarul a mintit in legatura cu ea (motorul)si pana la urma mi-a adus in baiat care aduce pe comanda motoare, atv-uri, dube, masini, orice vrei din italia, germania la preturi accesibile, este din sibiu omul si ti-o aduce acasa pe bani putini. daca vrei si te intereseaza ma poti contacta,lasa-imi un mesaj si vorbim. asa ca cel mai bine vezi face-to-face motorul. asta e sfatul meu. sincer. si 450 euro? pff ma mir...in fine.
  11. Sol

    Yamaha Xj

    multumesc parseu de sfaturi, dar ma gandeam sa ma duc la un specialist sa mi-l curete "calumea" si sa si il regleze, dar dupa ce o sa fac schimbul de ulei si sa repar telescoapele.
  12. Sol

    Yamaha Xj

    dap alex, noi mai vb pe forumul yamaha diversion....ti-am zis, bga si tu id meu ca ti l-am scris acolo ca e altceva cand te intreb si imi raspunzi
  13. Sol

    Yamaha Xj

    multumesc frumos. am gasit la kronauto filtru la 8 euro si ulei au decat castrol, castrol folosesc la masina mea, sa vedem ce oferte mai gasesc. cineva mi-a zis sa folosesc mineral ca e mai bun(are tot diversion). dap, as vrea sa repar si furca, am manuale cu poze, desene, am niste scule mai imi aduc un amic care se mai pricepe cat de cat, dar nu ma pot ocupa decat cand am semeringurile si uleiul. as vrea sa reglez si sa curat carburatoarele si asta trebuie la un mecanic specialist, poate ma directionati la cineva bun si nu scump, ca nu prea sunt banisori multi.
  14. Sol

    Yamaha Xj

    de unde pot sa comand si eu ulei si filtru pentru yamaha xj 600 s diversion din 92? cat ulei cumpar? de unde pot comanda ulei si semeringuri pentru furca, si cat?
×
×
  • Creează nouă...