Sari la conținut

expertxyz

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de expertxyz

  1. Multumesc pentru sfat ! Imi iau 125cc, zilele astea. Sunt nehotarat, din lipsa unor informatii; Suzuki, Gilera, Aprilia sau la care asi gasi piese de schimb. Nu vreau o polemica asupra marcilor, va rog doar o parere asupra pieselor de schimb disponibile (noi sau sh)
  2. Salut, Ma ajuta/lamureste cineva, va rog ? Am un Peugeot Zenith 2T. Daca este rece ii sta relantiul, insa...daca se incalzeste nu mai sta (!!) si chiar se si opreste. I-am curatat, rezervorul, i-am schimbat carburatorul (care era ancrasat(apa in benzina)) cu unul echivalent italienesc.... Ce sa aiva ? Poate fi CDI-ul sau tot carburatorul (care repet este nou, nu ai ce curata) sau shocul electric sau....ce ? In rest fuge de rupe, chiar are un "demaraj de necontrolat".
  3. Salut si bine v-am gasit ! Va rog lamuriti-ma putin, daca vreti. Acum am permis B si vreau sa fac scoala pentru A Ma dau, legal, cu mopedul si pana pot sa-mi iau o enduro de 125, mi-as lua una echivalenta cu scuterul de 50cm sa ma pot da cu ea. Merita asa ceva, pe unde pot ajunge cu 50cc ? Sau nu, mai bine remorca si neinscrisa de 125-350cc ? Ce parere aveti ? P.S. Am mers cu enduro 125cc numai la ses (padure si camp), altceva inca nu.
×
×
  • Creează nouă...