Sari la conținut

pitica0

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti

pitica0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. s-a pus radar doar in noaptea cu accidentul pe ambele sensuri de mers.de atunci, nimic nici semafor la trecere, totul e la fel.
  2. Multumesc Nightwolf.eu am incercat sa spun cam ce a fost...iar la masuratori au fost de la pct.1 la 2 erau - 7 m, de la pct.2 la 3 erau 5 m, de la 3 la 4 - 9m. s-a masurat si distanta de la capul victimei la gard si de la picioare si mai multe dar esential mi s-a parut distanta care a fost tarata victima, mai departe, nu sunt in masura sa vorbesc fiindca nu sunt de meserie dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne aruncam in cap unul celuilalt care e mai destept ( referitor la ceea ce spunea anette).faptul ca am postat aici, nu m-am considerat cu nimic superioara cuiva, cum am mai spus nu cred ca imi iese nimic la afacerea asta, doar am incercat sa va spun ce am vazut eu personal acolo.Sa ne calmam, ok?
  3. 1.nu stiu cu care politie ai aflat ca erau 43m, dar dupa cum stii, exista 2 martori care trebuie sa fie de fata la masuratori, nici asa nu e informatia confirmata? 2.nu cred ca am nimic de castigat din asta?! 3.aici iti dau dreptate, avand in vedere ca prietenii lui stateau prin zona asta, sunt foarte sigura ca nu a trecut prima oara in viata lui pe acolo, nu am dat vina pe altele ci am zis ca vina este numai a lui.asta cu povara...depinde de el, in gandirea noastra ar fi o povara, poate pt el e f usor, nu ai de unde sa stii.
  4. ok, mi-am facut cont aici ca sa pot relata cam ce s-a intamplat aseara fiindca cei de la protv,antena si cine a mai fost acolo au luat interviuri la niste batrani care tot isi dadeau cu parerea despre ce si cum s-a intamplat.incerc sa fiu cat se poate de clara, am prieteni motociclisti, conduc masina si sunt si pieton.aseara la accident au fost 3 martori, niciunul nu am acceptat sa vorbim cu presa pt ca nu mi s-a parut deloc frumos ceea ce faceau ei sa il alerge pe tatal femeii sa il intrebe daca sufera sau daca ii pare rau ca i-a murit copilul?!??!etc. in fine, femeia se afla pe trecerea de pietoni, traversase banda1 iar la mijlocul benzii 2 a fost lovita de moto, a fost tarata nu aruncata, 21m, dupa masuratori(femeia era destul de plinuta, cred ca avea cam 90-100kg).tipul de pe motor s-a lovit de gardurile de la tramvai si-a rupt casca in jurul gurii.motorul s-a oprit cam in dreptul femeii. au incercat sa o aduca la viata cam 30 de min, dar dupa parerea mea si au spus si cei de la smurd, ca a murit la impact.avea pielea de pe partea dreapta a fetei adusa pana pe gat.nu stiu cum s-a intamplat asta baiatul s-a ridicat dupa impact, a stat putin sprijinit pe gardurile de la tramvai dupa care s-a asezat pe trotuar la o scara de bloc.l-a luat si pe el smurd-ul l-au dus la elias iar mai departe cu drogurile nu stiu ce sa zic.imi pare rau si pt el, nu il cunosc, in schimb pe femeie o cunosteam ca fiind profesoara de chimie in iorga acum vreo 7 ani de zile.vina normal ii apartine tipului... dar in acelasi timp o spun si din punctul de vedere al unui sofer, frate, daca n-ai m-ai trecut prin zona aia in viata ta, nu vezi trecerea aia de pietoni decat cam in max 5-10m.acum nu stiu, stau si ma gandesc ca nu trebuie sa il mai judecam si noi ca oricum va fi judecat, desi la noi in tara legile sunt foaaarte blande si scapi f usor, dar cu povara asta ca a omorat un om va trai toata viata, din acest motiv o spun ca imi pare rau pt el...in rest, vina ii apartine.rip dnei prof.
×
×
  • Creează nouă...