Sari la conținut

despinul

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    CBR
  • Numar Moto
    de Bucuresti

despinul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Corect. Prima banda este cea de langa marinea drumului. Din pacate el s-a lovit de un copac aflat pe scuarul din benzile 3 si 2. Detaliile le-am marcat in poza.
  2. Intr`adevar, mobra a iesit light din accident, preferam sa se faca praf si sa fie Claudiu mai bine. Este zgariata pe partea dreapta, toba la fel si este sparta in 2 locuri, s-a crapat codita si stopul, s-a rupt crashpad-ul si un suport de la parbriz. De la locul accidentului a mers un prieten cu ea pana la un loc sigur unde va sta ceva timp.. Cand am plecat aseara de la spital, Claudiu era la terapie intensiva, are ambele clavicule rupte, la unul dintre ele are dubla fractura, 2 coaste rupte, splina scoasa si aerul din plaman inca este acolo. Doctorul a zis ca o sa-l tina cateva zile sa vada cum evolueaza apoi daca este cazul il baga din nou in operatie :-( Ca si echipament avea geaca alpine star cu cocoasa aerodinamica, casca shoei (aproape la fel ca cele din poza) si manusi alpine star. Erau urme vizibile pe ele de la impact, iar medicii de pe ambulanta i-au taiat geaca probabil sa il examineze. Sper sa fac rost si de poze sa le postez. Partea buna e ca a fost constient tot timpul, chiar si dupa operatie, in timp ce il transportau de la blocul operator la terapie intensiva, au oprit targa in hol unde ne aflam cu totii, a schimbat cateva cuvinte cu familia si apoi l-au dus in salon. Suntem altaturi de el, sper sa se recupereze cat mai rapid si sa nu mai apara alte complicatii. Este un ambitios si un luptator! O sa traga tare sa se recupereze repede. Pumnii sunt in continuare stransi!
  3. Vestile sunt si bune si proaste... Se pare ca o doamna soferita a incercat sa intre de pe banda 4 pe banda 3 apoi pe 2 sa intre in pasajul din unirii si nu l-a vazut pe prietenul meu, l-a acrosat si l-a aruncat intr-un copac de pe marginea drumului. A iesit din operatie este constient si stabil. Doamne ajuta sa se recupereze repede! Partea proasta este ca i-a scos splina, are dubla fractura de clavicula si un plaman a prins aer, dar sper ca au reusit sa-l scoata. Este la terapie intensiva acum. Tinem pumnii stransi Claudiu! Te asteptam sa mergem la sala!
  4. Gsxr 600 b 777 aea, e un prieten de-al meu, din fericire e stabil, acum ma duc spre spital, e la universitate. Revin cu amanunte, nu stiu mai multe..
  5. Cel mai bun motociclist al Romaniei se zbate intre viata si moarte Mircea Vrajitoru, cel mai bun motociclist al Romaniei, trece prin clipe de cosmar dupa un accident suferit in ultima cursa de SuperBike. Pilotul roman a pierdut controlul motocicletei sale in timpul Marelui Premiu al Portugaliei si a cazut pe pista, ramanand inconstient. Vrajitoru a fost transportat de urgenta la spitalul din orasul Faro, unde doctorii i-au indus o coma artificala. Acesta si-a revenit, dar situatia s-a complicat la scurt timp, iar Mircea a intrat in coma naturala. In prima faza, medicii au vrut sa-l trimita pe Vrajitoru la un spital din Elvetia, insa omologii din "tara cantoanelor" le-au transmis portughezilor ca drumul cu elicopterul i-ar putea dauna sportivului. Potrivit ultimelor informatii, doctorii asteapta stabilizarea pilotului pentru a putea aproba transferarea acestuia la Geneva. 8 puncte a acumulat Mircea Vrajitoru in campionatul mondial de SuperBike, clasa SuperStock 600, ocupand locul 27. Romanul concureaza pentru Yamaha. Mircea nu este singurul pilot roman din SuperBike. Fratele acestuia, Bogdan, participa la clasa SuperStock 1000. sursa: http://www.ziare.com/sporturi/moto/cel-mai-bun-motociclist-al-romaniei-se-zbate-intre-viata-si-moarte-1192269
  6. Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat! Ai luat-o din RO? Arata excelent!
  7. Merita fiecare leu. Arata super tare!
  8. Bogdan are cateva coaste rupte si un dinte lipsa.. in rest e ok. Da Alex, al lui era. Numarul BST vine de la Bogdan Stoica gen.
  9. Este vorba de Bogdan Stoica si al lui GSXR. Din cate am inteles nu are nimic nasol. Revin cand aflu mai multe.
  10. Scuze daca m-am exprimat gresit. Nedumerirea mea este cum de s-a intamplat ca "se trezeasca" in picioare, langa moto dupa impact..
  11. Saptamana trecuta (noaptea de luni spre marti) un prieten bun de al meu merge linisit pe Iuliu Maniu, avea vreo 50-60 km/h si un tampit a uitat ca semnul triungiular cu varful in jos inseamna sa cedezi trecerea, chiar daca intersectia este prevazuta cu semafor, nefuntional in momentul acela. Motoru este dauna totala, iar bikerul s-a trezit in picioare, langa motor si fara sa isi aduca aminte ce si cum. Are cineva vreo explicatie?
×
×
  • Creează nouă...