Sari la conținut

soli

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de soli

  1. soli

    Accident Tg-Mures

    http://www.citynews.ro/mures/eveniment-29/...ociclist-89750/
  2. hmmmmmm........ http://sites.google.com/site/legislatierutieradepasirea/ punctul 2?
  3. soli. 1 persoana cred (nevasta-mea/ incepe/ sa/ faca/ figuri/ ca/ vede/ prea/ multe/ accidente/ la/ stiri......f-cking/ raiseri/ fara/ minte,/ asha/ ca/ inca/ duc/ munca/ de/ lamurire/ desi/ acuma/ veniram/ de/ la/ vama/ si/ nu/ am/ avut/ "incidente"/ iesite/ din/ comun/ exceptie/ depasire/ coloana/ de/ 25/ KM/ intre/ busteni/ si/ sinaia..... in/ principiu/ data/ e/ ok,/ dar/ nu/ am/ inteles/ destinatia/ finala/ asha/ ca/ va/ rog/ niste/ detalii cine/ vine/ din/ Cluj/ sa/ ma/ sune/ sa/ trecem/ carpatii/ impreuna sorry/ de/ slash-uri/ dar/ se/ futu'/ tastatura.... Mesaj completat spalat/ motorul/ inainte/ de/ plecarea/ spre/ vama/ veche
  4. amenzile in romanica NU POT FI MARITE din cauza crasei coruptii din sistemul militienesc si judiciar. pana cand nu se schimba o generatie si nu se maresc salariile la nivel european militienii nostri o sa ia spaga la greu. imagineaza-ti daca se maresc amenzile...toti militienii o sa aiba Q7 sau porche cayene (ceeace nu e rau ca macar platesc taxe mai multe la stat)
  5. brother, esti cam deplasat cu creierii daca asta este parerea ta despre subiect si mai grav daca astfel conduci. din intamplare si eu am condus TIR si crede-ma ca din cauza unora ca tine se intampla cele mai multe accidente. oricum nu ma mir ca existi si mai esti si biker din moment ce tu asa conduci. la mai mare RIP biker-ului.
  6. poze/ http://www.facebook.com/home.php?#!/al...3941&ref=pb duminica/ de/ la/ 2/ la/6 vreme/ superba!!! drum/ excelent/ sibiu-brasov!!! nu/ am/ trecut/ spre/ vidraru/ ca/ era/ deja/ tarziu
  7. soli

    Auto-moto-ring Tg Mures

    http://www.tvmures.ro/stiri-locale/evenime...arcul-auto.html
  8. soli

    Motociclisti, ATENTIE !

    pt cei care nu au de invatat nimic din cazul expus...no coment. data viitoare cand va vedeti unul pe marginea drumului poate va aduceti aminte de cate un caz de genul asta si il ocoliti mai larg un pic. parerea mea e ca din fiecare accident inveti ceva. cu cat mai multe accidente expuse pe forum cu atat mai multe posibile variante imaginate pe drum cand intalnesti un conservar. si poate mai apuci sa zici: Ei, pe asta inca n-am vazut-o!!!
  9. Propun un topic cu greselile conservarilor in trafic. Un motiv in plus sa deschidem ochii cat mai bine. Poate invatam ceva. http://www.antena3.ro/stiri/romania/soferu...ilor_98432.html
  10. sal la toti. schimbat vzr1800 cu vara si sunt fericit. primul drum tg-mures oradea si sunt f multumit. sfaturi pt schimbarea de la chopper la touring?
  11. soli

    Cazatura la 100 km/h

    un bravo mare pt purtarea echipamentului !!! multa sanatate si nu fi descurajat ca si eu am picat si a doua zi eram pe motor sa-mi alung frica care m-a lovit dupa accident.
×
×
  • Creează nouă...