Jump to content

Vraji_pe_moto

Membru
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vraji_pe_moto

 1. CanCan zice la fel , ca taximeTRISTUL a trecut pe rosu` ... pe cand motociclistul circula regulamentar.
 2. ... cancerului . Am realizat un videoclip , pentru o companie care lupta impotriva cancerului . Sper sa va placa mesajul: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SsGDvzxYqVI Va multumesc !
 3. Nu te baza pe asta . Englezoaicele sunt urate . Berea in cantitate mare este cheia
 4. @ro_GPS Aici nu e vorba de Photoshop , machiaj etc. Fetele ale caror poze le-ai postat tu , sunt naspa si punct Cat despre struguri : 1 . Dodo nu arata a 25 de ani , e o fata draguta si pare de varsta ei 2. Dupa toate standardele de calitate , JJulius arata de nota 10 ... deci or mai fi rautati la mijloc , dar nu e nimeni absurd sa spuna despre niste fete frumoase ca sunt urate si invers .
 5. La fata esti dulcica , dar acum fa-ti curaj si pune o poza cu tine toata , din profil , fata , costum baie etc . Nici eu nu sunt lamurit complet ... si nu cred ca vrei sa ne lasi asa , chiar nu vrei ... In plus , trebuie sa mai pui poze , sa ne treaca greata de la cele care sunt in fruntea topicului .
 6. You little perv , iti filmezi pe ascuns vecinele , in ipostaze compromitatoare ) On topic : cea in rosu seamana cu Domnul Castor , din reclama Colgate Herbal ... si politista zici ca e travestit Oricum ... si pentru urate trebuie sa existe vreun disperat , ca altfel cine le-ar mai mute si pe ele ...
×
×
 • Create New...