Sari la conținut

andreipr

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andreipr

  1. andreipr

    Off-topic

    Poate nu avea frana. Sau permis... Trist, dar macar a claxonat.
  2. andreipr

    Off-topic

    Aseara am vazut cum e sa aluneci pe nisip (sau ce o fi fost pe jos pe acolo, in rondul de la Agronomie). Problema e ca nu l-am vazut si m-a luat complet prin surprindere. Am mai vazut si in restul orasului portiuni cu nisip si pietre. Nici nu mai ai pe unde sa te plimbi.
  3. Are cineva un senzor de treapta de viteza neutra? E vorba de cel care se prinde pe cutia de viteze undeva langa pinionul de la lant si din care pleaca trei fire.
  4. Eu inca sunt interesat de iesire, indiferent cine mai merge. M-am saturat de plimbat prin Iasi, iar de iesit singur e mai greu, ca nu cunosc drumurile. Sunt de acord cu ora 9:30 propusa. Banuiesc ca locul de intalnire ramane tot Petrom Pacurari?
  5. Traseul asta e separat de propunerea de iesire de mai sus, nu? Intreb pentru ca as vrea sa merg si eu.
  6. Si eu prefer traseul initial. Celalalt parca ar merge cand o sa fie mai cald.
  7. Daca e frumos merg si eu. Vreau sa ma dezmortesc oleaca si sa vad cum e cu cauciucuri noi la drum mai lung.
  8. Salutare. De curand sunt si eu posesor de GSX 600F din 2002 Fiind incepator nu am cu ce sa o compar, dar din prima zi in care m-am urcat pe ea mi s-a parut comoda, rapida si usor de condus, in conditiile in care nu am mai mers decat pe motocicleta din scoala. Potentiale probleme la ea: marimea si greutatea. E destul greu de intors pe loc si am scapat-o pe-o parte cand faceam asta (era oprita si o intorceam in panta in care sunt facute pozele). Am avut nevoie de ajutor sa o ridic la loc. Pe cric nu am reusit sa o ridic decat o data singur, ajutat de panta in care o parcasem, in rest am incercat dar n-am mai reusit fara ajutor. Poze cu ea mai jos.
  9. Salut! Lucian ma numesc, am 24 ani, sunt din Iasi, iar de vreo luna am un Suzuki GSX 600F din 2002. Am permis pentru categoria A din 2007, dar n-am mers pana nu mi-am luat motocicleta asta, deci sunt incepator. Nu prea am facut poze pana acum, dar am una cu mine in parcare cand intorceam sa o mut intr-un loc mai cu umbra
×
×
  • Creează nouă...