Sari la conținut

cosmynel19

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosmynel19

  1. azi am scoso putin la drum .. merge perfect, dar mi sa rupt cablul de la acceleratie,o sa o inscriu la primarie si de la primavara sa o reconditionez .. imi mai trebui capacul acela de la buzunar si stopul pe spate.
  2. pe liber ... ieri o singura data mi sa intamplat si am obs ca filtru de aer se misca si lam prins acolo bine si am obserba ca nu a mai facut ..
  3. da cand o scot din a 5 .. dar nu mereu cateodata ..mie frica sa nu fie semeringurile ca trebui motoruu desfacut ... sau fro metoda ptr semeringuri fara sa desfac motoru ??
  4. salut de 2 zile mi.am luat un hoinar si azi mi sa intamplat de cateva ori ca dupa ce o scot din a 5 se tureaza singura ..ma gandesc ca trage aer pe undeva am vericicat carburatorul si cablul de acceleratie .. in relanti merge ceas nu imi pot da seama de la ce poate fi ..
  5. bosh am .. dar azi am constatat ca e de vina cilindru are joc pistonul pe el acum sa vad ce unde fac rost de un cilindruu .. stima!
  6. Azi am facut cateva poze.. si o mica filmaree cu mobraa mea ... si o simsoneta care e in reparatii (filmara nu pot sa o bag o youtub , mai incerc si revin )
  7. dc ce are siliconul ??? nu e facut pentru asa ceva ??
  8. etamsarile le-am facut cu gasket surubul de amestetc era la blana socul .. nu am , sitele sunt curatate toba .. e goala pe dinauntru i-am scos sitele .. iar benzina nu e chear noua d 2 luni asa .. eu cred ca e din aprindere nu e bine reglata ...
  9. Fratiilor nu ii dauu de cap!! nu o pot face sa porneasca la peda azi iam pus un piston de HondaDio si degeaba are forta fuge nu prea tine relanti si nu porneste la peda .. ??? (sa fie din cauza benzina sau uleiul ?)
  10. ms mult am sa incerc zilele astea .... LA MULTI ANI!!
  11. Da-mi tu un lick pe acest forum unde spune despre avans la mobra ... eu unu am cautat si nam gasit ..
  12. as dori si eu o poza cu pozitionarea avansului la mobra ... cum e cel mai bine pentru motor ptr ca nu i dauu d capp cum ar putea merge...
  13. poate din cauza la ulei ca daca zici ca face asa cand se incalzeste ..
  14. dute la fier vechi la iaica acolo si cauta o dacie si ii iei cablu de la soclu sarma aia e fb si rezistenta ...
  15. am eu 30 ron de unde esti segmenti cromati sigilati
  16. u nu ai aprinderea reglata bine avansul si platina cand pistonul ete sus platina trb deschisa 0.4 si daca nu merge incerci sa reglezi platina cand pistonul nu este chiar sus un pic mai jos nu mult ..., iar surubul de amestec este cel din spre motor iar celalalt este relantiul...
  17. are un prieten si le-am vaz eu dar nuj care sunt d simson ...are multe piese
  18. sa ma uit eu prin piese cat oferi .... pentru far
  19. mai am doar suportul .. care este 10 lei
  20. am doar ducatti 40 ron vitezometru l-am dat rama far 10 lei vitezometru l-am dat rama far 10 lei
  21. Vand ori ce piese de mobraa astept oferte....
×
×
  • Creează nouă...