Sari la conținut

Junioruenjoyz

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Junioruenjoyz

  1. Salut,

     

    Sper ca cei care vor merge la capela si totodata vor fi prezenti la inmormantare maine, sa nu se prezinte pe motocicleta.

    E un moment foarte greu pentru familia si apropiatii Simonei, si din respect pentru ea va rog sa va prezentati omagiile asa cum se cuvine. Nu e nici locul si nici momentul sa se faca mars moto sau sa se tureze motoare sau mai stiu eu ce.

     

     

    Inca o data va rog sa aveti respectul cuvenit fata de familia ei si sa le intelegeti durerea.

     

    Multumesc

  2. Motorbike a evoluat mult fata de cand a inceput. E un tip de treaba, dar nah e mai usor sa comentezi deampulea.

     

    Noi stim ca e tovarasul tau si o sa te creasca in spiritul motovloggerelii (mai ales ca ti-a facut si motoreta vedeta), dar daca tot te apuci, macar fa ceva original, fara sa sune a script de la Capatos, cu executie ca a Crudutei, promovat de Antena 3, produs de Gadea si de Badea.

  3. Io as zice ca pe cel de BMW este chiar liniste, raportat la cat de multi proprietari activi exista.

     

     

     

    Cred ca iesiti in pierdere pentru ca multe dintre subiectele discutate pot fi comune. E ca si cum ai face topic separat de GS normal si GS Adv :D

     

    Comentul cu AT/BMW nu e hate intended, doar o observatie ca lumea chiar vorbeste acolo, pe cand aici din 50 de posturi 20 sunt cu numarat NR de km :)))

  4. Pai nu asta a fost ideea initiala,ca eu daia am intrat aici, sa cunosc marile valori motovlogheriste ale romaniei. Am o lista de prapaditi d-astia, de vorba lui Alexandru, nu o sa tina serverele :))) (ah si sunt doar din RO)

     

     

    propun ca acest thread sa devina un sanctuar pentru cele mai grotesti clipuri ale motovlog-ingului romanesc

  5. Ai gresit peleu baeatu meu.

    Judecand dupa poza si dupa clipu cu mireasa postat de tine, cred ca avem perfect match (intelegi de ce am pus poza sau tot atarna greu?). Mai bine te duci acasa la nevasta si ii zici ca, vrei sa te angajezi cu carte de munca in loc sa te filmezi si pui pe internetzi, unde e lume rea si rade hArta ta.

     

    Lasand gluma la o parte, esti constient ca e usor penibil tot ce comentezi, DUPA ce ai postat pe un thread de motovloggeri clip cu mirese, nu?

     

    Hai spor tras duble, si nu pe nas! :))

     

    Dap, s-a furat. La tine vad ca si-a furat-o mireasa. ha ha.

  6. Bai bossulea, e lumea rau ka nu antzelege ca tre sa ai coae ca satzi dai pe soacra-ta pe internetzi, cu atat mai mult pe nevasta-ta (jo$ palaria ca ai sharuito cu fratii baikeri)
    Btw, la tine la nunta s-a furat mireasa?

     

     

    sex-oral.jpg

    Scrumiera, ti-a expirat abonamentul la pornhub?


    Aia e.

    Am gresit topicul :) Bucurati-va in continuare de un gopro legat de casca si muzica country.

  7. Salut,

     

    Am revenit, asa cum am promis. Lansarea are loc PE 24 Februarie, Ora 17:30. Detalii mai jos sau pe pagina lui Marian.

    Vă invităm miercuri, 24 februarie 2016, începând cu ora 18.00, să sărbătorim împreună cu Marian Godină şi invitaţii săi lansarea volumului "Flash-uri din sens opus", apărut la Curtea Veche Publishing.

     

    Evenimentul va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din București. Intrarea este liberă și accesul în sală se face începând cu ora 17.30

  8. Salutare,

     

    Am deschis acest topic pentru ca vreau sa sustin un om special si cu mult caracter.

     

    Probabil multi dintre voi ati citit anecdotele politistului de la rutiera din Brasov - Marian Godina.

    Celor care inca nu au facut-o le recomand cu caldura. https://www.facebook.com/marian.godina?fref=ts

     

    Zilele trecute si-a publicat cartea "Flash-uri din sens opus". Daca i-ati gustat umorul pana acum, va va placea cu siguranta.

    In curand va avea parte de o lansare oficiala si, ca motociclist, s-ar bucura de sustinerea a cat mai multi dintre voi. The more the merrier.

     

    Voi reveni in cel mai scurt timp cu detalii despre locul si ora lansarii.

     

     

     

    PS: daca nu am ales corect categoria rog un admin sa mute postarea. multam.

  9. La sfarsitul anului trecut m-a intrebat cineva pe PM si i-am dat raspunsul de mai jos:

     

    "

    Ce sa zic... in cateva cuvinte, sunt foarte multumit de ele, cand se vor duce sunt sanse mari sa imi iau tot d-astea, daca imi voi pastra acelasi stil de iesiri, ca sa zic asa.

    Le am de la inceputul sezonului, de prin aprilie si am mers cu ele undeva la 4-5 mii de km, daca nu ma insel.

    Tin sa spun ca ce ma surprinde acum la ele este longevitatea, Ce-i drept nu am prea bagat autostrazi, drumuri drepte si nici circuit (deloc).

    Pentru numarul asta de kilometri ma asteptam ca la un cauciuc comercializat ca un pneu de 'forja stradala' sa aibe deja o uzura foarte mare. Ei bine, cauciucurile s-au pastrat foarte bine, uzura e abia vizibila.

    Din acest punct de vedere mi-au depasit asteptarile.

    Desigur depinde si de stilul fiecaruia si mai ales de tipul motocicletei. Este un tip aici pe forum care a uzat un set undeva la 6000 pana la martorul de siguranta.

    Motocicleta mea fiind mai saraca in cuplu ajuta si ea la prezervarea pneului spate. Sunt convins ca un V2 de 1000 ar fi tocit pneul intr-un sezon intreg.

    Ceea ce mi-a placut din prima a fost rapiditatea cu care se incalzeste. Aderenta pe uscat mi se pare extraordinar de buna. Eu fiind si mai disperat cu setarile suspensiei si cu presiunea merg mereu cu presiunea recomandata de producator pentru diverse scenarii: Cand merg cu mai multi prieteni la plimbari, merg cu 2.3 spate si 2.3 fata, nu mai mult. Singur si in cazuri de drumuri virajate scad spatele la 2.1 si cand au mai scazut temperaturile am ajuns la 1.9 spatele si 2.1 fata. fiind 2CT+ am auzit si ca se poate scadea pana la 1.5 spatele doar pentru circuit. Cu pasager insa nu m-am simtit deloc bine pe franare cu pneul, il simteam foarte moale (chiar daca crescusem presiunea la 2.4). Aici nu pot spune ca e pneul sau furca sau stilul meu de franare cu pasager.

    Din acest punct de vedere, mi se pare ca reactioneaza normal la presiuni diferite, fara sa ofere surprize neplacute (presiune mai mare -> stabilitate buna, aderenta buna, presiune mai mica -> un pic mai instabil dar aderenta mai buna). Revin iar la longevitate, mi-am asumat mereu ca mergand cu presiunile astea mai mici (sa zicem) o sa uzez mai repede cauciucul insa am fost placut surprins de ce bine se pastreaza in continuare.

    Concluzia mea e ca aderenta pe uscat e excelenta. Vara cand asfaltul e fierbinte efectiv simti ca poti face orice cu motocicleta, Fata nu mi s-a blocat niciodata pe franare si cred ca am dus aderenta pe franare la limita.

    Pe ploaie nu am cum sa fac un review pentru ca de obicei 'ma prinde' ploaia, nu merg efectiv pe ploaie. Si cand ma prinde merg mai incet. Eventual cand sunt suficient de fleasca ma opresc. Nu am echipament adecvat de ploaie, nu fac touring in adevaratul sens al cuvantului. Dar cand s-a intamplat sa ma prinda ploaia, cu mersul responsabil n-am avut nicio problema.

    Pe circuit n-am fost dar din cate am citit review-uri la straini, oamenii care fac track days la nivel amator au fost foarte incantati. Fiind un cauciuc de strada, mai devreme sau mai tarziu, cauciucul se va supraincalzi si va deveni uleios. Asa ca daca vrei sa te duci la Monza si sa intri in curba cu 170 probabil ar trebui sa te gandesti la cauciucuri dedicate de pista.

    La Amckart, desi e un circuit mic, solicita f mult pneurile si la un moment dat banuiesc ca se vor supraincalzi in cazul unor sesiuni sustinute. Userul Legnakrad a mers pe Amckart cu Pilot Power 3 si a spus ca i-au placut foarte mult si chiar a scos un timp mai bun decat cu Dunlop GP Racer D211.

    Ce a venit ca o surpriza neplacuta a fost acum la sfarsit de sezon cand am avut niste iesiri matinale pe la 7-8 dimineata cand temperaturile erau de 5 grade. Pot spune cu mana pe imina ca primii kilometri au fost un cosmar. La cea mai mica schimbare de directie simteam ca alunec, am avut inima ca un purice. totusi asta imi spune ca sunt cauciucuri menite pentru mers sportiv. Ele ofera aderenta pe o plaja f buna de temperaturi, de la caldut in sus. (minim 10 grade)

    Pe de alta parte, ar fi fost mai rau cu cauciucuri de pista, unde pe strada te chinui sa le incalzesti si sa mentii temperatura optima. Pe strada cel mai bun e un pneu de strada, nu unul de pista, iar pentru asta cred ca este cel mai bun cauciuc de pe piata pentru segmentul asta. Pirelli Diablo Rosso Corsa am inteles ca e o mizerie, Dunlop Sportsmart se incalzeste greu si pe ploaie e periculos. Singurul pneu despre care am citit ca e la fel de bun ar fi Dunlop Sportmax Q3, dar care nu se gaseste la noi in tara.

    Ar mai fi Bridgestone Battlax S20, despre care nu stiu prea multe si Michelin Pilot Power 2CT care multa lume l-a laudat, inclusiv si eu, iar Pilot Power 3 e superior din toate punctele de vedere.

    Mai mult de atat nu prea am ce spune. Cel mai bine cauti review-uri pe youtube. Vorba aia, o poza face cat 1000 de cuvinte, iar un film face cat 1000 de poze.

    Cele bune,

    Alex

    "

    Deci asta e parerea mea de la sfarsitul anului trecut.

    Anul asta pot sa adaug:

    punctul 1. Am inceput sezonul cu 2.1 fata 1.9 spate si pe masura ce s-a mai incalzit si am adunat kilometri cu presiunea asta pot sa zic ca e nasol la mers normal, prin oras -> manevrabilitate compromisa. Am crescut la 2.3 fata, 2.2 spatele si reactioneaza altfel directia, nu pot sa exprim in termeni tehnici, oricum mult mai bine.

    punctul 2. Imediat dupa iernat, m-am dus odata pe Amckart fara sa verific presiunea (cred ca era mult prea mica). La mers incet am reusit performanta sa albastresc maxim cauciucul si sa devina un pic uleios.

    A doua oara (si ultima cand am fost pe Amckart) asfaltul era mult mai cald (>30 de grade in aer) cu 1.9 bar in pneu spate la acelasi ritm nu s-a mai albastrit, nu au ramas urme pe el, era ca si cand as fi mers pe strada.

    Cei drept prima oara se simtea ca pe sine, era super aderent, a doua oara nu l-am mai simtit asa...

    punctul 3. La inceputul sezonului imi fugea fata in lateral la schimbari bruste de directie si la tranzitii stanga-dreapta. Am scris si pe forum aici. Cu un pic de greutate pe fata, schimbat pozitia si intarit furca n-am mai avut probleme. De asemenea, poate a rezolvat problema si ca am mai umflat cauciucul la 2.3 bar sa reduc efectul deformarii carcasei. Eu dau vina mai mult pe suspensie nu pe aderenta pneului, care la frana se comporta foarte bine.

    punctul 4. mers pe ploaie sustinuta, mers decent, fara nicio problema.

    punctul 5. un prieten cu R1 si-a luat PP3 la sugestia mea, desi incantat comparativ cu ce avea inainte, imi zicea ca rupe aderenta pe accelerare puternica in primele 2 trepte, oricat de incalzit ar fi.

    Minusuri: Nu pe frig, atentie la presiune, nu 150 cai la roata

    Plusuri: Aderenta f buna pe uscat, buna pe ud, durabilitate

    Sunt curios care e punctul de vedere al lui Trotinel, cu miaru'

     

    Multam!

  10. @Zimbrutza detaliaza te rog.

    Eu am mers 3 sezoane pe 2CT si pentru stilul meu de mers sunt relativ Ok, n-am intrat in situatii critice sa simt nevoia sa le schimb, dar probabil am un stil de mers mai "batranicios". Pe Amckart (ca circuit nu stiu cat e) s-au descurcat bine vs skillul meu.

    Vroiam sa aflu din topic niste good points/to improve fata de 2CT sau/ alte branduri care produc anvelope pe aceeasi gama ca cele mentionate de mine.

     

    Daca sunt feedback-uri care se muleaza pe ce am zis eu mai sus, as fi recunoscator sa le citesc :)

     

    Spor

×
×
  • Creează nouă...