Sari la conținut

Junioruenjoyz

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Junioruenjoyz

  1. Salut, Sper ca cei care vor merge la capela si totodata vor fi prezenti la inmormantare maine, sa nu se prezinte pe motocicleta. E un moment foarte greu pentru familia si apropiatii Simonei, si din respect pentru ea va rog sa va prezentati omagiile asa cum se cuvine. Nu e nici locul si nici momentul sa se faca mars moto sau sa se tureze motoare sau mai stiu eu ce. Inca o data va rog sa aveti respectul cuvenit fata de familia ei si sa le intelegeti durerea. Multumesc
  2. Dumnezeu s-o odihneasca. Sica, scoate poza 3 te rog, măcar din gest pentru ea.
  3. Ia vedeti ca va rupe baeatu https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=Ix21lE0wGyk
  4. de la 0:58 apare si veatza lu andrei111 ca tot intrebati voi de tazmi
  5. Noi stim ca e tovarasul tau si o sa te creasca in spiritul motovloggerelii (mai ales ca ti-a facut si motoreta vedeta), dar daca tot te apuci, macar fa ceva original, fara sa sune a script de la Capatos, cu executie ca a Crudutei, promovat de Antena 3, produs de Gadea si de Badea.
  6. Baetzy poate ar trebuii sa o lasatz mai muale, ca va invita baeatu (adica STM ala) la cockfight pe circuit, mkey?
  7. Merge Fullframe-ul ala nenea? )
  8. Comentul cu AT/BMW nu e hate intended, doar o observatie ca lumea chiar vorbeste acolo, pe cand aici din 50 de posturi 20 sunt cu numarat NR de km ))
  9. It's ON now! In caz ca nu stiati cum sa reactionati cand cineva va zgarie cauciucul atunci cand cei 2 neuroni sunt la somn, va recomand: https://www.youtube.com/watch?v=T-FGVHYhjk0. PS: macar sa ii ajutam sa faca niste bani de benzina pe prapaditii astia (MireasaBuoy - we got you fam! )
  10. Pai nu asta a fost ideea initiala,ca eu daia am intrat aici, sa cunosc marile valori motovlogheriste ale romaniei. Am o lista de prapaditi d-astia, de vorba lui Alexandru, nu o sa tina serverele )) (ah si sunt doar din RO)
  11. Ai gresit peleu baeatu meu. Judecand dupa poza si dupa clipu cu mireasa postat de tine, cred ca avem perfect match (intelegi de ce am pus poza sau tot atarna greu?). Mai bine te duci acasa la nevasta si ii zici ca, vrei sa te angajezi cu carte de munca in loc sa te filmezi si pui pe internetzi, unde e lume rea si rade hArta ta. Lasand gluma la o parte, esti constient ca e usor penibil tot ce comentezi, DUPA ce ai postat pe un thread de motovloggeri clip cu mirese, nu? Hai spor tras duble, si nu pe nas! )
  12. Gresit: daca te apuci de motovlog si postezi clipuri cu mirese, nu postezi aici.
  13. Bai bossulea, e lumea rau ka nu antzelege ca tre sa ai coae ca satzi dai pe soacra-ta pe internetzi, cu atat mai mult pe nevasta-ta (jo$ palaria ca ai sharuito cu fratii baikeri) Btw, la tine la nunta s-a furat mireasa?
  14. Salut, Are careva o sa pasager in plus pentru un SC50 si o vinde? Multam
  15. Salut, Am revenit, asa cum am promis. Lansarea are loc PE 24 Februarie, Ora 17:30. Detalii mai jos sau pe pagina lui Marian. Vă invităm miercuri, 24 februarie 2016, începând cu ora 18.00, să sărbătorim împreună cu Marian Godină şi invitaţii săi lansarea volumului "Flash-uri din sens opus", apărut la Curtea Veche Publishing. Evenimentul va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din București. Intrarea este liberă și accesul în sală se face începând cu ora 17.30
  16. Lansarea va avea loc în Bucuresti...de aceea fac apel la cei din București. Bineinteles toti sunt bineveniti. Marian nu stie de acest post si ar fi o surpriza placuta pentru el sa vada motocicliști adunati la lansarea cartii. Seara faina
  17. Salutare, Am deschis acest topic pentru ca vreau sa sustin un om special si cu mult caracter. Probabil multi dintre voi ati citit anecdotele politistului de la rutiera din Brasov - Marian Godina. Celor care inca nu au facut-o le recomand cu caldura. https://www.facebook.com/marian.godina?fref=ts Zilele trecute si-a publicat cartea "Flash-uri din sens opus". Daca i-ati gustat umorul pana acum, va va placea cu siguranta. In curand va avea parte de o lansare oficiala si, ca motociclist, s-ar bucura de sustinerea a cat mai multi dintre voi. The more the merrier. Voi reveni in cel mai scurt timp cu detalii despre locul si ora lansarii. PS: daca nu am ales corect categoria rog un admin sa mute postarea. multam.
  18. @darcocbr: daca o dai moca iti gasesc eu vreo 2-3 pretendeti, just say the word
  19. @Zimbrutza detaliaza te rog. Eu am mers 3 sezoane pe 2CT si pentru stilul meu de mers sunt relativ Ok, n-am intrat in situatii critice sa simt nevoia sa le schimb, dar probabil am un stil de mers mai "batranicios". Pe Amckart (ca circuit nu stiu cat e) s-au descurcat bine vs skillul meu. Vroiam sa aflu din topic niste good points/to improve fata de 2CT sau/ alte branduri care produc anvelope pe aceeasi gama ca cele mentionate de mine. Daca sunt feedback-uri care se muleaza pe ce am zis eu mai sus, as fi recunoscator sa le citesc Spor
×
×
  • Creează nouă...