Sari la conținut

Junioruenjoyz

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

639 citiri profil

Junioruenjoyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Sper ca cei care vor merge la capela si totodata vor fi prezenti la inmormantare maine, sa nu se prezinte pe motocicleta. E un moment foarte greu pentru familia si apropiatii Simonei, si din respect pentru ea va rog sa va prezentati omagiile asa cum se cuvine. Nu e nici locul si nici momentul sa se faca mars moto sau sa se tureze motoare sau mai stiu eu ce. Inca o data va rog sa aveti respectul cuvenit fata de familia ei si sa le intelegeti durerea. Multumesc
  2. Dumnezeu s-o odihneasca. Sica, scoate poza 3 te rog, măcar din gest pentru ea.
  3. Ia vedeti ca va rupe baeatu https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=Ix21lE0wGyk
  4. de la 0:58 apare si veatza lu andrei111 ca tot intrebati voi de tazmi
  5. Noi stim ca e tovarasul tau si o sa te creasca in spiritul motovloggerelii (mai ales ca ti-a facut si motoreta vedeta), dar daca tot te apuci, macar fa ceva original, fara sa sune a script de la Capatos, cu executie ca a Crudutei, promovat de Antena 3, produs de Gadea si de Badea.
  6. Baetzy poate ar trebuii sa o lasatz mai muale, ca va invita baeatu (adica STM ala) la cockfight pe circuit, mkey?
  7. Merge Fullframe-ul ala nenea? )
  8. Comentul cu AT/BMW nu e hate intended, doar o observatie ca lumea chiar vorbeste acolo, pe cand aici din 50 de posturi 20 sunt cu numarat NR de km ))
  9. It's ON now! In caz ca nu stiati cum sa reactionati cand cineva va zgarie cauciucul atunci cand cei 2 neuroni sunt la somn, va recomand: https://www.youtube.com/watch?v=T-FGVHYhjk0. PS: macar sa ii ajutam sa faca niste bani de benzina pe prapaditii astia (MireasaBuoy - we got you fam! )
  10. Pai nu asta a fost ideea initiala,ca eu daia am intrat aici, sa cunosc marile valori motovlogheriste ale romaniei. Am o lista de prapaditi d-astia, de vorba lui Alexandru, nu o sa tina serverele )) (ah si sunt doar din RO)
×
×
  • Creează nouă...