Sari la conținut

apunctg

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de apunctg

  1. motoru de obicei cam in cat timp de mers se incalzeste ? ... adica la parametrii optimi ... la care ar trebui sa stea bine la relanti ca la mine problema apare cam dupa 15 - 20 min de mers Mesaj completat motoru de obicei cam in cat timp de mers se incalzeste ? ... adica la parametrii optimi ... la care ar trebui sa stea bine la relanti ca la mine problema apare cam dupa 15 - 20 min de mers
  2. da da ... doar cand se incalzeste bine de tot motoru ... doar atunci se intampla asa ... io am banuiala ca e de la flansele alea de cauciuc dintre carb si motor ... ca se vad niste crapaturi mici pe ele ... si banuiesc ca in momentu cand se incalzesc se mai inmoaie un pic cauciucu ala si trage aer ... dar e doar o banuiasa . O sa aflu dupa ce le schimb ca le-am comandat si sunt pe drum deja
  3. apunctg

    XS 400

    asta si incerc sa fac ... incetu cu incetu sa iau noi garniturile si tot ce mai poate sa fie imbatranit pe ea . garniturile alea trebuie sa imi soseasca cam intr-o saptamana asa ...
  4. o sa verific si cablurile ... garniturile alea oricum nu sunt in stare f buna si oricum voiam sa le comand noi mi-a mai spus cineva ca acceleratia trebuie sa aiba un mic joc ... intre momentul in care maneta e libera pana in momentu in care maneta prinde si trage de cablu ... adica sa nu stea intins tot timpu . E corect asa ? ca la mine e cam intinsa in toate momentele si nu are joc deloc. o sa incerc sa dau jos rezervorul sa vad ce si cum e cu cablurile alea pe acolo ...
  5. am comandat garnituri noi intre carburatoare si cilindrii. sper sa fie asta cauza !
  6. apunctg

    XS 400

    asta e motoru tau la care e facuta poza ? uleiul parea destul de curat cand l-am verificat ... adica era transparent chiar ... si nivelu ok, ipoteza mea e ca e de la garniturile alea care fac legatura intre motor si carburatoare ca par sa aiba niste mici crapaturi (s-o fi imbatranit cauciucul ala ) ... garniturile astea le-am comandat si nu par destul de greu de schimbat ... sper ca asta sa fie problema. Daca nu o sa ma uit si la sita aia de care zici DKWraith2Anen (si te mai intreb chestii pe parcurs).
  7. Salutari, Am si io o problema si nu reusesc sa imi dau seama de la ce e ... Am o yamaha xs 400 recent achizitionata care are urmatoarea problema, in momentul cand motorul e rece si o pornesc merge f ok ... dupa cam juma de ora de mers prin oras cand motoru e super cald uneori cam ramane turata la semafor cand scot din viteza, adica pe la 2000 de ture. Nu am idee de la ce ar putea fi ... dar nu se intampla de fiecare data treaba asta. Atunci cand ramane turata solutia e sa o bag in viteza si sa dau usor drumu la ambreiaj si se lasa instant turatia. O alta observatie ar fi ca in momentul in care e motoru cald si o turez stand pe loc, asa scoasa din viteza isi revine cam greu la turatia de relanti total diferit de cand e rece ... cand totul merge ok suna bine trage bine si cand o acelerez scoasa din viteza isi revine la loc mult mai repede. Are cinvea o idee despre aceasta problema ? daca ar putea fi costisitor de reparat ... ?
  8. Salut, acum am intrat pe forum din curiozitate sa vad despre ce intruder de 800 era vb in discutia de azi ... eu sunt cel cu Yamaha xs 400 cu care ai vb la RAR azi frumos motoru tau ...
  9. apunctg

    XS 400

    Am trecut azi de RAR ... o sa ma duc la politie sa iau si talon + numar si s-a rezolvat ... In schimb am o intrebare mai tehnica care nu stiu daca s-o pun aici sau la "tehnic" ... daca merg mai mult cu motoru si se incalzeste incepe sa se cam tureze la relanti, adica in mod normal sta pe la 1000 de ture ... dar uneori se mai duce pe la 1700 - 2000 de ture si nu scade decat daca bag in viteza si dau usor drumu la ambreiaj se lasa din ture .
  10. apunctg

    XS 400

    pai porneste imediat la buton ... la kickstarter daca e motoru cald merge din prima, iar daca e motoru rece nu prea o ia si n-am prea insistat mai mult de 2-3 ori niciodara.
  11. apunctg

    XS 400

    salutari ... am dat 700 de lire pe ea in UK ... dar nu stiu cati km are din pacate. Ea merge f bine deocamdata si nu pare sa fi fost foarte uzat motoru. nu stiam ca e xs 400 SE ca nu scrie in documente (V5C) nimic mai mult decat "yamaha xs 400" ... o sa ma milogesc de omu de la RAR daca imi zice de rezervor si de sa ... dar sper sa treaca.
  12. apunctg

    XS 400

    Am adus-o acum vre-o doua saptamani din uk ... prima moto Imi plac foarte mult motoarele cafe racer ... si intentionez sa ii fac mai multe upgrade-uri in timp ... deocamdata sper sa trec de RAR si sa o pot inmatricula.
  13. am verificat comenzile de la ghidon si mergeau ok ... n-aveau nici o problema ... nu erau murdare, am gasit totusi o rezolvare mai "ciobaneasca" ... si anume am desfacut releul si am infipt un mic cuisor langa clema care face contactul si am micsorat spatiul de contact. (asta dupa ce am umblat la doua magazine cu piese de moto cu releul in mana ... si nimeni nu mi-a putut zice mai nimic) Rezultatul final e ca semnalul de stanga merge mai repede iar ala de dreapta merge un pic mai incet dar totusi merge pe viitor o sa caut un nou releu electronic care sa mearga si pe led si pe becuri incandescente .
  14. Salut, sunt nou pe acest forum ... si deja am o intrebare tehnica la care nu prea ma pricep. Am incercat sa caut despre problema mea dar nu am gasit nici un topic care sa ma ajute. Am cumparat o yamaha xs 400 care are o mica problema la semnalizare, si anume semnalul de stanga merge perfect dar cand dau semnal de dreapta nu mai este intermitent ci ramane aprins. Am observat ca in momentul in care sunt vibratii semnalizarea merge ( in cazul in care am viteza de +30 km/h. Mi s-a spus ca ar fi de la releul de semnalizare . In momentul cand sta pe loc si dau semnal dreapta daca dau mici bobarnace in releu incepe sa clipoceasca ok ... Inrebarea e daca se poate repara releul asta ... si daca nu se poate repara merge pus unu care sa fie pentru LED-uri ? multumesc.
×
×
  • Creează nouă...