Sari la conținut

HellBells

INACTIV
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    endy_evrika

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    11 septembrie 2001
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder M800, MZ rt 125/3
  • Numar Moto
    B 33 HBS

HellBells's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O poza mai detaliata cu cotul de MZ si starea lui ai? si un kilometraj de MZ(chiar si defect) sau ceva asemanator ai?
  2. HellBells

    MZ

    care are de vanzare aripi de MZ rt125/3, kilometraj(chiar si defect) si alte maruntisuri?
  3. Sper ca nu e si pompa mea si cricul printre piesele scoase la vanzare pentru ca inca le vreau.
  4. cricul este drept, atacat de rugina rau? urechiusa de prindere a arcului este intreaga? ai si arcul cricului cu cele 2 capacele? kilometrajul il mai ai? esapamentul si cotul? la ce pret?
  5. HellBells

    MZ

    care are un kilometraj de MZ rt 125? eventual defect, bun de dezmembrat pentru ca al meu e desfacut piesa cu piesa si arata de parca s-a scufundat odata cu Titanicul. Unele repere nu mai pot fi recuperate
  6. HellBells

    MZ

    Corp negru.... adica carcasa propriu zisa a kilometrajului in care sta tot mecanismul. Rama era lovita si irecuperabila si nu mi-am mai batut capul s-o scot fin, desi am scos-o intreaga, plus ca se lipise ca dracu. Si geamul l-am scos cu greutate, era destul de lipit, dar l-am scos intreg. Pentru ca la mine limba dansa de capul ei p-acolo[axul fiind rupt] am scos-o cu tot cu afisaj, apoi am desfacut cele 2 suruburi si am indepartat si lamela pe care este prin micul arc care aducea limba in pozitia de zero. acu tre sa scot restul mecanismului din carcasa..... am uitat sa spun ca totul este fff rusinit in interior.... arata de parca ar fi luat de pe titanic. "Desfaci surubul , mai exact piulita care tine filetul acela de corpul negru".... cam aici m-am oprit. Deci pe dosul kilometrajului mai avem inca o piulita.... care nu prea arata a piulita. cel putin cu o cheie nu o pot desface. Poate cu un cleste ceva.
  7. HellBells

    MZ

    A desfacut cineva pana cum un kilometraj de rt 125? i-am scos rama, sticla, limba si afisajul, si placuta interioara cu cele 2 suruburi de care este prins si arcul limbii. Intrebare.... cum separ/scot mecanismul din corpul negru al kilometrajului?
  8. un cric.... dar intreg si fara suduri suplimentare daca se poate ca d-astea am destule.
  9. HellBells

    MZ

    In cazul asta o sa-i dau in freza ca nu prea tin sa-l scot intreg, mai ales ca n-am cheie la el. Am mai observat ceva "ciudat" la el. Se plimba cam 6-7 mm in locasul in care este bagat. Daca este tras in afara 6-7 mm fata de lacas pot sa misc furca fara nici o problema. In schimb, daca il imping sa-l aduc la linie si furca este in pozitia de blocaj, mi-o blocheaza.
  10. HellBells

    MZ

    Craciun fericit tuturor. am si eu o intrebare...deocamdata. Avem una bucata MZ Rt 125/3 din 59'. Cum scot butucul de pe cadru care blocheaza furca. N-am cheia de la el iar furca nu este blocata, chiar am dat-o jos. Nu reusesc sa-mi dau seama exact cum arata si cum e prins.
  11. Nu stiu exact ce rol ai tu in dosar, vinovat sau victima, si care a fost gravitatea accidentului... ideea e ca iti recomand sa-ti iei un avocat de manuta si sa tragi o tura pana la Parchet si sa vezi pe unde zace. Au un sistem.... cam puturos. chiar si cele simple cu autovatamare pot sa zaca si 1 an pe masa la procurorul general pana se uita cineva la el si-l repartizeaza la procuror de caz.... apoi si acolo poate sa zaca iar destul pana se uita cineva pe el si vede care-i treaba.
  12. ai scapat ieftin. si in afara de declaratia de la notar t s-a cerut si vreo hartie ca a fost scimbat la service autorizat sau acte de provenienta?
  13. in principiu se poate face modificarea in carte. da si tu niste tefoane la RAR.
×
×
  • Creează nouă...