Sari la conținut

chrystopher_90@yahoo.com

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda CBR F3
  • Numar Moto
    TL - 46 - SBK

chrystopher_90@yahoo.com's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut! m-a rugat un prieten sa-ti cer nr de tel, vrea si el sa mearga (n-are cont pe motociclism)
  2. mi-a spus cineva ca a mai intalnit o astfel de problema, cum am eu, si cica ar fi de la senzorul de aprindere! :|
  3. fir-ar el de carburator! de ce merge doar pana se incalzeste? nu m-am uitat la filtru, posibil sa fie si ala imbacsit!
  4. Salut prieteni! De curand mi-am achizitionat un Suzuki DR650 din 97,98'. si, nici bine nu l-am luat ca deja am probleme cu el! cand l-am probat mergea super bine! dupa ce l-am transportat pana acasa in remorcuta, l-am dat jos si efectiv n-a mai vrut sa mearga!! :| simptome : porneste, se accelereaza bine, relati bine, pana in momentul cand se incalzeste! dupa ce s-a incalzit incepe si balbaie, merge intrerupt daca accelerez "moare". daca il las juma' de ora, porneste si face aceleasi chestii! am desfacut carburatorul, e foarte cuat! benzina ii vine, pompa de vacum merge, robinetul merge...nu stiu ce are! fisele de la bujii sunt bune, bujiile merg, e posibil sa fie ceva legat de aprindere? vreun releu, care dupa ce se incalzeste sa nu mai mearga? va rog dati un sfat daca ati mai intalnit asa problema!
  5. aha.. multumesc mult! traseul pe care vreau sa-l fac e urmatorul : Romania-Spania-Maroc-Algeria-Libia-Egipt-Tunisia-Italia-Croatia-Grecia-Romania din ce am gasit pe situl asta http://en.wikipedia.org/wiki/Visa_requirements_for_Romanian_citizens ..inteleg ca doar in Algeria si Libia trebuie viza..pentru Egipt se ia de acolo. Apropo..ce parere aveti despre traseu? sunt in jur de 20 mii km..cam 2 luni ma gandeam sa dureze...cati bani mi-ar trebui ?
  6. Salut! am si eu cateva intrebari si anume : cum se procedeaza cu respectiva valuta din tara in care ajungi? trebuie sa-mi pregatesc de acasa banii pentru fiecare tara? sa zicem ca trec prin 15 tari cu valute diferite... si inca ceva, vizele se fac in Romania pentru fiecare tara (care cere viza) ? scuzati-ma daca pun intrebari stupide, dar sunt incepator in ale "expeditiilor"
  7. multumesc pentru toate raspunsurile! si da, octavius, am sa merg si la service, dar vroiam sa strang cat mai multe pareri, sfaturi...si din cate vad au mai intalnit si altii problema asta. Danysenda, daca are joc pe ax cum se remediaza problema? ca de strans, eu zic ca e strans ...! da..am sa verific pinioanele..cu toate ca nu cred sa fie vreunu slab..:| ..tin sa cred ca ar fi ceva din transmisie, cutie...sa zicem ca ar fi de la cutie, ce anume ar fi? e grav?
  8. Salut! cred ca am o problema la motocicleta mea, 1000RR 04, si anume : in timp ce merg, mai ales cu o treapta mai inferioara, imi zmuceste si se aude un "clanc" atunci cand accelerez incet, si la fel in momentul cand dezactelerez ! tin sa va spun ca am schimbat kitul de lant ! initial am crezut ca de la lant e..fiind uzat imi face asa..dar l-am schimbat si tot asa face! ati mai intalnit problema asta? de la ce poate fi? ambreiaj, cutie?!?!
  9. :| n-am mers niciodata cu uleiul la minim ! chiar acum am ajuns la maximu de km facuti adica 5000km cu uleiul(motul 7100), si am pus-o sub prelata! esti sigur de ce zici? "joc la culbutori...tacheti"
  10. aha..multumesc mult! deci..nu e ceva grav!! daca e de la pastile..sau intinzator..e buna treaba ... oricum..n-am auzit pana acum..de honda, sa aiba tzacanit prin motor...ex:culbutori cum zice Mihai..sau altele mai grave..tocmai de aia m-am gandit si eu ca ar putea fi ceva legat de intinzator!
  11. Salut! Detin o Honda CBR 1000RR din 2004, si..cred ca are o problema! Si anume, cum o pornesc, se aude un tacanit de vreo cateva secune..2-3sec...dupa care se opreste tacanitu..si merge normal! Iar..dupa ce se incalzeste..dupa o tura doua..se aude iar tacanitul ala..dar mai incet..mai diminuat..mai ales..atunci cand o accelerez..pe liber, chiar si in sarcina..de ex..cu a 3a pe la 3 mii de ture..se aude! am impresia ca e lantul de distributie..sau..intinzatorul de lant...dupa sunetul acela ..!voi ce parere aveti?
  12. Salut! vreau sa comand cate ceva de pe fc-moto, dar mi-e cam teama, din cate am inteles nu prea sunt seriosi, in ce priveste transportul spre Ro. Si m-am gandit sa fac altfel. Am niste rude in Germania, imi fac ei comanda acolo, si poate n-o sa mai fie asa dificil. oare o fii mai bine asa? pe de-o parte aveam avantaju ca plateam in lei, asa..trebuie sa schimb in euro, si o sa ma ajunga putin mai scump
  13. Salut baieti! Vreau si eu sa fac rost de un termostat pt Honda CBR 600 F3, ia spuneti, de la ce masina imi recomandati sa iau
×
×
  • Creează nouă...