Sari la conținut

MOUSAIOS

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Locatie
    Buzau
  • Club
    Mousaios Romania

Vizitatori Recenți Profil

447 citiri profil

MOUSAIOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. MOUSAIOS

    B4 MOTORS

    CLUBUL MOTO MOUSAIOS VA UREAZA UN AN NOU FERICIT SI SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE VA DORITI , SI MAI ALES SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE !!!!LA MULTI ANI TUTUROR !!!
  2. MOUSAIOS

    B4 MOTORS

    MULTUMIM TUTUROR PENTRU PARTICIPARE !!!! A FOST EXTRAORDINAR !!! NE VEDEM LA URMATORUL CHEF!!!
  3. Multumim tuturor celor care au participat si speram ca la anul care vine sa reusim sa o facem si mai lata!!! SALUTARE SI RESPECT !!!
  4. Sa nu va faceti probleme de preturi la mancare si bautura !!! Va garantam dixtractie maxima !!!
  5. VA ASTEPTAM PE TOTI CU : pastrama de oaie, carnati de plescoi, mamaliguta cu branza, sarmale, fasole cu afumatura,mici, bere, tuica, si voie buna!!! Sa nu va faceti probleme cu preturile la mancare si bautura ca vor fi mici !!!
  6. MOUSAIOS BIKE FEST 2 Avem bucuria de a va anunta a 2-a intrunire moto de la Buzau care va avea loc in data de 5,5 si 7 August,in eceeasi locatie pe care am avuto si anul trecut(Arbanasi Buzau). Ca si anul trecut vrem sa mentinem aceeasi atmosfera linistita (fara pacanele si cocalarisme) cu muzica buna si prietenie, mancare si bautura buna,multa si la preturi mici. Vineri seara vom avea concert cu trupa STILLBORN iar sambata vom avea un concert de muzica blues cu CYFER"S BAND . Dupa fiecare concert vom avea foc de tabara si muzica folk. Nu vor lipsi concursurile distractive cu premii. VA ASTEPTAM LA DISTRACTIE !!!!!!!
  7. intrunirea de la buzau va avea loc in data mentionata mai sus ! in maxim 10 zile vom anunta si programul ! salutare si respect !
  8. Clubul Mousaios di buzau a inceput deja antrenamentul pentru aceasta intrunire ! Mentionez ca nu vom bea nimic , iar in schimb o sa venim cu cateva volume de carti pentru a face cursuri de lectura ! Vrem sa dam stingerea la ora 22.00 ,iar la 05.00 dimineata sa facem inviorarea ! Vom fii cuminti ca niste ingerasi ! Daca se poate am dori si noi un concert cu muzica de camera si un solo de violoncel ! O sa mai avem cu noi si tabla de sah si carti de joc pentru a juca tabinet si bridgi ! Pentru dimineata am dori ceai cald sau lapte proaspat cu biscuiti ! Va multumim anticipat ! SALUTARE SI RESPECT !!! P.S. Am dori si un cvartet de coarde daca se poate ! Multumim pentru intelegere !!!
  9. MOUSAIOS

    B4 MOTORS

    Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam !
  10. Si Buzaul va incerca sa mentina ca data de reper primul weekend din August! Oricum va vom anunta data sigura cu cel putin o luna inainte! SALUTARE SI RESPECT!
  11. MOUSAIOS

    B4 MOTORS

    Astaseara la B4 Motors avem ultima descoperire in domeniu BEREA LA HALBBBAAAAA!!!!!
  12. La anul o sa remediem ce a lipsit acest an dar o sa lasam in rest acelas specific si reguli ca anul acesta! Multumesc inca o data tuturor si daca au mai fost lipsuri sa le spuneti ca sa putem remedia! SALUTARE SI RESPECT! Ne vedem la Ploiesti!
  13. O sa invatam din greselile de anul acesta si o sa remediem ptr la anul!
  14. Post #71 Incepator New Posts Group: Membru Posts: 28 Joined: 18-June 10 From: Buzau Member No.: 58.106 Club: Mousaios Romania Warn: (0%) ----- Salutare oameni buni! In sfarsit am terminat si noi curatenia la locul faptei ! Multumesc celor care au fost alaturi de noi si celor care ne-au sustinut! Multumesc celor care au participat si sper din tot sufletul sa veniti si la anul care vine!Ne-am dat toata silinta ca totul sa iasa bine si participanti sa ramana cu o amintire placuta!Multumesc si celor care ne-au ajutat si au crezut in noi! Va asteptam la anul ! SALUTARE SI RESPECT!
  15. Ne mai despart 3 zile ,si incepe petrecerea!
×
×
  • Creează nouă...