Jump to content

MOUSAIOS

INACTIV
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About MOUSAIOS

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Location
  Buzau
 • Club
  Mousaios Romania
 1. MOUSAIOS

  B4 MOTORS

  CLUBUL MOTO MOUSAIOS VA UREAZA UN AN NOU FERICIT SI SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE VA DORITI , SI MAI ALES SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE !!!!LA MULTI ANI TUTUROR !!!
 2. MOUSAIOS

  B4 MOTORS

  MULTUMIM TUTUROR PENTRU PARTICIPARE !!!! A FOST EXTRAORDINAR !!! NE VEDEM LA URMATORUL CHEF!!!
 3. MOUSAIOS

  MotoMosh

  MOUSAIOS M.C. BUZAU organizeaza in data de 17 decembrie ,o petrecere de inchidere de sezon care va avea ca scop si strangerea de jucarii pentru a face cativa copii fericiti de Craciun . Bairamul va avea loc la bar B4 MOTORS ,unde va invitam si va asteptam pe toti motociclisti din Bz, de orice etnie sau culoare politica. Iubeste si vei fii iubit ! Respecta si vei fii respectat !!! Ce oferi aia primesti !!! SALUTARE SI RESPECT !!!
 4. Multumim tuturor celor care au participat si speram ca la anul care vine sa reusim sa o facem si mai lata!!! SALUTARE SI RESPECT !!!
 5. Sa nu va faceti probleme de preturi la mancare si bautura !!! Va garantam dixtractie maxima !!!
 6. VA ASTEPTAM PE TOTI CU : pastrama de oaie, carnati de plescoi, mamaliguta cu branza, sarmale, fasole cu afumatura,mici, bere, tuica, si voie buna!!! Sa nu va faceti probleme cu preturile la mancare si bautura ca vor fi mici !!!
 7. VA ASTEPTAM PE TOTI !!!!
 8. MOUSAIOS BIKE FEST 2 Avem bucuria de a va anunta a 2-a intrunire moto de la Buzau care va avea loc in data de 5,5 si 7 August,in eceeasi locatie pe care am avuto si anul trecut(Arbanasi Buzau). Ca si anul trecut vrem sa mentinem aceeasi atmosfera linistita (fara pacanele si cocalarisme) cu muzica buna si prietenie, mancare si bautura buna,multa si la preturi mici. Vineri seara vom avea concert cu trupa STILLBORN iar sambata vom avea un concert de muzica blues cu CYFER"S BAND . Dupa fiecare concert vom avea foc de tabara si muzica folk. Nu vor lipsi concursurile distractive cu premii
 9. MOUSAIOS BIKE FEST 2 Avem bucuria de a va anunta a 2-a intrunire moto de la Buzau care va avea loc in data de 5,6 si 7 August,in eceeasi locatie pe care am avuto si anul trecut(Arbanasi Buzau). Ca si anul trecut vrem sa mentinem aceeasi atmosfera linistita (fara pacanele si cocalarisme) cu muzica buna si prietenie, mancare si bautura buna,multa si la preturi mici. Vineri seara vom avea concert cu trupa STILLBORN iar sambata vom avea un concert de muzica blues cu CYFER"S BAND . Dupa fiecare concert vom avea foc de tabara si muzica folk. Nu vor lipsi concursur
 10. intrunirea de la buzau va avea loc in data mentionata mai sus ! in maxim 10 zile vom anunta si programul ! salutare si respect !
 11. Clubul Mousaios di buzau a inceput deja antrenamentul pentru aceasta intrunire ! Mentionez ca nu vom bea nimic , iar in schimb o sa venim cu cateva volume de carti pentru a face cursuri de lectura ! Vrem sa dam stingerea la ora 22.00 ,iar la 05.00 dimineata sa facem inviorarea ! Vom fii cuminti ca niste ingerasi ! Daca se poate am dori si noi un concert cu muzica de camera si un solo de violoncel ! O sa mai avem cu noi si tabla de sah si carti de joc pentru a juca tabinet si bridgi ! Pentru dimineata am dori ceai cald sau lapte proaspat cu biscuiti ! Va multumim anticipat ! SALUTARE SI RESPECT
 12. MOUSAIOS

  B4 MOTORS

  Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam !
 13. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aiba-n paza ! Sa ne aducem aminte de el asa cum a fost ! Sa ramana in amintirea noastra mereu si sa nu-l uitam niciodata ! R I P
 14. Si Buzaul va incerca sa mentina ca data de reper primul weekend din August! Oricum va vom anunta data sigura cu cel putin o luna inainte! SALUTARE SI RESPECT!
×
×
 • Create New...