Sari la conținut

valeriu balint

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    hayabusa 2007
  • Numar Moto
    nu are

Informații profil

  • Motociclete detinute
    f2; f3; hayabusa

valeriu balint's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut.Le-am vazut in weekend.Foarte bune ambele : 96 Minutes si Four Sper sa va placa si voua.
  2. Dark Tide - pana acum cel mai prost film vazut de mine anul asta (pacat de Halle Berry).Il "recomand" aici ca sa nu pierdeti 2 ore din viata. http://www.youtube.com/watch?v=aYzO04_dqyM Meeting Evil (Samuel Jackson) -destul de previzibil, dar merge vazut http://www.youtube.com/watch?v=7uG1GC-LIwY Black Gold Banderas in regia maestrului Jean Jacques Annaud.Bun. Contraband Mark Walberg.De sambata seara, actiune ok. http://www.youtube.com/watch?v=DBEQv5BWwck&feature=fvst
  3. Salut.Ieri l-am vazut. Dream House .Un film foarte interesant,gen Shutter Island. Distributie:Daniel Craig,Naomi Watts.Recomand !!
  4. Salut.Ce am mai vazut eu in ultimul timp si mi-au placut.Recomand.Scuze daca au mai fost,eu abia de la Revelion incoace le-am vazut. -Ancient Aliens (seria 1-3) -The Entitled -Let the right one in -The Lincoln lawyer -Boy wonder
  5. Salut.Ultimele vazute de mine care mi-au placut: -SANCTUM -127 HOURS -HOW DO YOU KNOW -THE RITE -NO STRINGS ATTACHED Sper sa va placa si voua.Bafta!
  6. 1)LET ME IN (2010) 2)DUE DATE (2010) 3)127 HOURS (2010) Toate ff bune (cel putin dupa gustul meu).Vizionare placuta! PS:Scuze daca au mai fost recomandate si de altcineva.
  7. Salut Papadie.Ai avut un reply foarte la obiect si corect in acelasi timp.Daca a fost numai si numai vina lui de pilotaj, este foarte trist acest lucru.Din pacate se vede ca oricat de mult mergi pe motor accidente de acest fel sunt cateodata inevitabile, era proverbul ala mai vechi "ceasul rau,pisica neagra".Daca la alte accidente in care au fost implicati si terti mai pot plana diverse suspiciuni,aici cazul e clar.Niciodata nu vom sti cu adevarat ce a fost in mintea lui,sau ce vroia sa faca mai exact in acele clipe.Oricum,inca nu imi vine sa cred ca s-a dus.Inca o data condoleante familiei.
  8. Salut.L-am cunoscut pe Tulburica acum 2-3 ani,intr-o vacanta (revenire in Romania).Avea atunci un Suzuki Gsxf alb-albastru de prin 98-99.Am facut mai multe drumuri cu el si in Bucuresti si prin tara (de cateva ori la pescuit-era un mare amator).Stiu ca era abia venit in Bucuresti, avea 2 job-uri unul de sofer pe ambulanta la Sanador si unul la armata intr-o unitate de pe langa Bucuresti.Eu nu prea mai cunosteam pe nimeni in oras, el la fel, si asa am reusit sa ne imprietenim.Cred ca in 1-2 luni cat am stat in tara, am facut cu el impreuna peste 5000 km.Mergea foarte bine pe motor si chiar de cateva ori i l-am dat si pe al meu.Da, de multe ori schimba numai pe rosu si uneori mergea mai riscant, dar care dintre noi poate sustine ca nu a facut la fel de cateva ori in viata ??? Nu vreau sa intru in polemici, daca a fost sau nu de vina in producerea accidentului.Vreau doar sa stie de acolo de sus ca eu nu l-am uitat si ma voi gandi la el mereu ca la un prieten drag.Imaginea cu el pe asfalt nu imi iese din minte de cand am citit la rubrica accidente topic-ul asta.Din pacate anul asta de cand am revenit de tot in tara nu ne-am mai intalnit, am incercat sa il caut dar telefonul stiut de mine nu il mai avea.Unul dintre cei mai saritori si buni motociclisti pe care i-am cunscut.Sincere condoleante familiei. Adio prieten drag.
  9. Salut.Multumesc de raspuns si scuze ca revin abia acum.Am aflat intre timp locatia service-ului lui Bogdan (porecla Padure) si am sa-i fac o vizita cat de curand.Ideal ar fi fost cu un telefon in prealabil, ca am inteles ca e plin la el tot timpul. Probleme nu ar fi f grave.Vroiam doar sa se uite la ea cineva specialist in Busa.Am apelat la cineva de pe forum pt semeringuri si a iesit un mare rahat.Imi curg in continuare, desi omul chiar le-a schimbat.Probabil au fost prost puse,alta idee nu imi vine.Tijele sunt ok, nu sunt strambe sau zgariate.In afara de asta, nu stiu, parca nu mai "trage" ca acum 2-3 luni si vreau sa aflu exact cauza. Multumesc.O zi buna in continuare.
  10. Acum multi ani am avut un accident ff grav cu motocicleta.Am fost lovit de un taximetrist in zona Fundeni.Am fost transportat la Spitalul Universitar si salvat de catre Dl Dr Leonard Grecescu.Un om extraordinar caruia ii datorez faptul ca scriu in prezent aceste randuri.Am inteles atunci ca si el este motociclist si daca intamplator citeste acest topic ii multumesc din suflet inca o data.In prezent nu stiu unde mai profeseaza sau daca mai este in tara avand in vedere salariile fabuloase pe care le iau medicii de la noi.Mai sunt si medici deosebiti care fac ceea ce fac din pasiune si daruire totala si nu pentru spaga...
  11. Salut.Am gasit aceasta gasca de posesori de Busa (adica voi) si am o rugaminte.Detin o Busa din 2007, am revenit de curand in tara impreuna cu ea, iar din ce sapaturi am facut, pe partea de service Busa cel mai indicat ar fi un domn pe nume Bogdan de langa Gradina Zoologica.Va rog ajutati-ma si pe mine cu nr lui de telefon. Am mai fost la un service din Bucuresti, dar nu pot sa zic ca am fost multumit de rezultat, in schimb nu am auzit pe nimeni sa vorbeasca urat de Bogdan.So, please help. Va multumesc.O zi buna.
  12. Corect ! Suntem singura tara unde se face astfel de "curatenie". Nici macar in Bulgaria (ca ne place sa-i credem mai naspa decat noi) nu am vazut tasnitori pe roti ca la noi. Daca mai cad 2-3 politisti poate se opreste distractia de seara cu udatul.
×
×
  • Creează nouă...