Sari la conținut

iova007

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    iova007

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder M1800R
  • Numar Moto
    B-XXX-DARK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Marauder Suzuki Intruder m1800r

iova007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Am un un Marauder superfain de 250cc. Daca esti interesat da-mi PM. E ideal ca prima motocicleta!
  2. De acord ca sunt doua scenarii destul de diferite si totusi au un lucru in comun. Eu nu mi-as permite sa numesc nici unul idiot - sunt doar oameni care nu si-au calculat corect riscurile. Cum ramane cu Daca maine fiul tau cel mare se urca pasager la un astfel de pilot in loc de scuter? Esti pregatit pentru asa ceva? In NICI un caz nu e vorba de "a ne bucura". Nu cred ca am spus EVER asa ceva. Doar sa nu fim ipocriti cautand alti vinovati. Atat.
  3. Inainte sa te grabesti sa mai pui un post citeste cu atentie - ma refeream la bun simt - si la "permis de bun simt" abilitate care se pare din cate am vazut pe aici nu e proba eliminatorie la examenul de categoria A. In rest au fost si multe comentarii ok chiar si de la oameni care nu au fost de acord cu mine - si in unele cazuri am fost nevoit sa le dau dreptate: 1. NU o sa schimb nimic cu un post. 2. Fiecare merge asa cum crede el si isi traieste viata asa si atat cat crede de cuviinta. Seara placuta.
  4. Ce am vrut sa spun ... Hai sa ne imaginam o situatie ipotetica. Sa-i spunem o poveste. Ea e o veche motociclista cu multa experienta si care nu a avut niciodata un incident major. El e mai mult sau mai putin un racer dar cu mult mai putini ani de experienta. Merg impreuna la un chef si pleaca pe motor ea ca pasager. Sa presupunem ipotetic ca el, care poate a baut si o bere, accelereaza puternic si in linie dreapta pierde controlul si la prima denivelare sunt proiectati in decor si mor instant amandoi. Sa presupunem ca apropiatii lui acuza orice altceva pentru accident: decor, autoritati, etc si in cinstea lui se fac postere si filme. "Orice asemanare cu fapte reale este pur intamplatoare." Cum vi se pare. Cat de puternic sa ai stomacul? Si acum te intreb, omule si voi cei care aruncati cu cuvinte doar de dragul de a mai pune un post pe motociclism.ro ! Daca fata ar fi fost copilul tau, cum ai mai privi pe cel care ti-a omorat-o si in general pe cei iubitori de curse pe strada? E ok? Departe de mine sa dau lectii despre motociclism - poate doar sa mai invat de la voi ceva. Uitandu-ma peste unele din posturi as putea poate sa dau lectii de bun simt - ca acolo se pare ca am carnet de mai multe vreme decat multi de pe aici. Ca sa clarific: Nu am nimic cu cei care merg cu viteza - e absolut ok - mai ales daca totul se termina cu bine. Sincer ii admir! Insa daca mor in viteza sa avem macar decenta sa nu ii dam ca exemple.
  5. Trec peste ironia fina Sincer pana acum nu mi-am dorit sa merg cu mai mult de 140 pe motor. Cel putin in Romania. Poate ca - la un moment dat voi ajunge si in faza respectiva. Si in nici un caz nu ii condamn pe cei care simt nevoia asta. INSA! (si postul asta probabil va ramane in timp) Daca se va intampla vreodata sa dispar intr-un astfel de accident imi doresc doua lucruri: 1. Clubul din care fac parte nu ma va idolatriza - cu poze in semnaturi si campanii media. 2. NU voi lua cu mine nici o alta viata! Think about that!
  6. @bogdan_gba - ai sintetizat exact ce voiam sa transmit. @Monsteristu' - la fel de bine punctat! De multe ori la volan fiind si (mai ales de cand am A-ul) am incercat sa fac loc si sa protejez motociclistii din trafic si de multe ori mi-a fost rusine cu ei in fata prietenilor mei. CEL mai jenant insa este cand vezi cat de mult este proslavit un astfel de "erou" care din pacate si inevitabil moare intr-un accident. Mai trist este cand ia cu el si altii care nu au nici o vina alta fie ca ii sunt pasageri sau ca s-au nimerit sa fie in preajma. Anul acesta a fost un astfel de accident care, prin povestea lui m-a marcat destul de mult - multi dintre voi probabil ca stiu la ce ma refer. In general ma bucur ca, am avut ocazia cu acest post sa regasesc si oameni cu capul pe umeri pe acest forum. Acum, spre sfarsit de sezon, sa speram ca vom avea mult mai putine accidente anul ce va veni. Asfalt uscat tuturor!
  7. Am priceput mai greu . Totusi intrebarea (?) "cum pot sa scriu asa ceva" mi-a indicat ca poate nu esti intru totul de acord cu mine si de aia intrebam ce parte a parut deplasata.
  8. In primul rand le multumesc si le respect opiniile tuturor celor care au postat si vor posta aici. Practic de asta am si scris - ca sa vad parerile voastre. Personal am facut in ultimile 3 luni de cand conduc aproape 6000 Km - stiu ca e putin insa am simtit pe pielea mea lucrurile de care vorbesti (nisip, denivelari, soferi haotici). In cazul vitezei insa ar trebui sa incercam macar sa fim mai obiectivi. Din momentul in care depasim viteza limita cu peste 30-40 Km practic trebuie sa ne asumam o vina si sa acceptam faptul ca ii punem in pericol si pe ceilalti - Tocmai pentru ca traim in Romania si avem drumurile pe care le avem. E ca si cum am consuma alcool inainte sa ne urcam pe motor. De multe ori din solidaritate acuzam mass-media pentru ca e scos vinovat motociclistul care conducea prea tare si uitam sa mai fim si obiectivi. Ce anume din ceea ce am scris eu ti s-a parut "ciudat"? Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu partea cu manelele - nu a fost intentia mea.
  9. Azi am primit un link pe mess cu un film "in memoriam" cu cel care a murit anul acesta pe drumurile patriei vanand viraje. Am vrut sa postez in sectiunea respectiva dar din respect pentru cel care si-a pierdut viata acolo am preferat sa deschid un topic nou. Citind posturile de acolo dar si multe altele care ridica in slavi multi dintre motociclistii "talentati" care si-au pierdut viata pur si simplu pentru ca au confundat strada cu o pista de curse m-a revoltat modul in care in multe cazuri toti au cautat alti responsabili. (SMURDUL, gropile, drumurile necuratate, etc). Ma revolta lamentarile inutile - Frate! Oamenii aia nu numai ca si-au pus viata in pericol dar in multe cazuri au pus in pericol si viata celor din jurul lor! Sunt motociclist de putina vreme - e adevarat, insa imi place sa cred ca lumea moto e in general guvernata de bun simt si responsabilitate. Altfel ce diferenta mai e intre noi si manelistii care fac liniute in oras cu masinile lor tunate? Ca motociclist imi pun viata in pericol alaturi de voi in fiecare zi in care ies cu motorul - asta mi-a fost alegerea. Dar incerc sa nu imi fortez norocul. Ii deplang pe cei care si-au pierdut viata din cauza altora - sunt atat de multi. Pentru ceilalti doar un RIP - SI ATAT!
  10. So - inteleg ca nimeni nu are chef de Vama in weekendul asta.
  11. Salutare, Mi-am cumparat de curand motocicleta si as vrea sa aflu cateva informatii ultile de la alti posesori sau cunoscatori ai modelului. In primul rand as aprecia enorm daca are cineva cartea tehnica. Multumesc anticipat.
  12. Pai nu e nici un secret chiar daca numele tau real imi scapa si nu prea apare. Detalii despre mine gasiti pe http://www.iova.ro Am pus si o poza de avatar dar nu stiu de ce nu apare (probabil ca nu a fost inca validata de admins). Hai - seara faina!
×
×
  • Creează nouă...