Sari la conținut

UzZy4rs

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de UzZy4rs

  1. Se vinde Aprilia Rs 125 an 2003,adusa ca noua din Italia si inmatriculata in Ro vara asta..nu are mai mult de 6-7 sute de km facuti in tara..singura problema e ca am culcato pe partea stanga dintro frana pusa pe nisip,dar iam luat carena laterala nou nouta tot din italia,a ramas doar zgarietura pe codita si pe lateral in fata..Pret 1300 euro negociabil.Daca exista doritor,voi lasa idul de messenger.O zi buna tuturor!
  2. Salutare tuturor.As dori si sa stiu cat de mare este diferenta intre un rs 125 cu carburator de 34 mm si un acelasi rs 125 cu carburato de 28 mm.Diferenta ma refer la demaraj si viteza maxima,in sensul in care trage mai tare,depasesti mai usor,etc.Multumesc pentru atentia acordata!
  3. Am eu carena..dar este neagra..nu cu stickere! Imi pare rau de accidentul tau,bafta in continuare!
  4. Ce pret ar fi okei pt un rs 125 din 2003 in stare foarte buna vizual si tehnic..prezinta mici zgarieturi capatate in timp..este recent adusa din italia si are totul original pe ea..e ca noua
  5. a fost bestiala asta a lu'Sorin:)))..varianta 2014 cred
  6. Bqgddan ..daca mi arati 2-3 greseli de gramatica pe care le-am facut,jur ca voi citi din nou cartea de gramatica din clasa a 7 a cred..daca nu reusesti iti transmit de pe-acum ca am mai multe cunostinte in materie de gramatica decat ai tu :* Asa,doar de parerea lumii: Uzzy ... invata si tu limba romana ca nu strica ... GoodKat ... ai dreptate .. dar nu baga el in seama .. Ca(sa)?!ne facem o idee ... http://www.bikeshop....c=1&zoom=1#foto E asta mai .. cocalar. Ii trimite masa (MA-SA) , tacsu (TAC'SU) scutere sa le vanda ... si acum a trimis un "scuter" mai fain ....
  7. Adevaru ca acest motor al lui..rsu de 250 e ceva de speriat..cand ii da gaz..imi bag pur si simplu degetele-n urechi..e ceva rau de tot:)))..Dar el e REISAR si NU-L PRINDE POLITIA..n-are nici permis dar e GOGAIE..Nu e taran,doar ii bate porumbu-n geam!..HAI CA STI CA GLUMESC.
  8. aici se vorbeste impreuna,se intelege diferit..colegu' de-l bate romana chiar mi-a fost coleg in scoala=)) nu ca ar conta..dar nivelu' acestei discutii duce spre penibil..lumea zice ca pupi asfaltu' si tu o dai ca "nu e usor sa mergi cu asa ceva" si-n plus n-ai nici macar 1 Km pe ea..macar vorbeste calumea cu auditoriul:)).
  9. Salutare RSistilorrrrr..care ma ajuta cu un rapspuns? Rsu' meu din 2003 are 11 kw in talon si nu are power valve..are carb de 28 stock si toba la fel stock..intrebarea este urmatoarea:Ce trebuie sa i fac pt. a-l face full power?
  10. Il pornesc ..merg cu el..si cand termin plimbarea sa o opresc pe loc ramane turata la 5000 de ture..si ca sa isi revina tre sa i trag socul si apoi sa i dau drumu sau sa plec cu ea de pe loc desigur.Deci ca o idee : o pornesc si daca nu o turez nu ramane asa..dar daca o turez mai mult ..in jur de 7-8 mii de ture nu mai scade..ramane turata.
  11. Salut..am o aprilia rs 125 si daca o turez peste 5 mii nu mai scade acul turometrului sub 5000 de ture.De ce oare?
  12. acu ceva vreme la fel facea..i-am luat bujie noua si a mers perfect pana s-a innecat din nou..motoru de luat din italia de aproape un an..cand l-am luat era reglat tot..ar mai trebui sa l mai reglez odata?)
  13. socul nu il tin tras..azi am incercat cu bujia de vreo 5 ori..o curatam o incalzeam..o puneam ..dadeam la buton FARA ACCELERATIE SAU SOC si tot uda o scoteam..bujia da scanteie si carburatoru e reglat si curatat..presimt ca eu sunt problema.
  14. In primul rand vreau sa va salut..si multumesc celora care mi-au dat un sfat pana acum..Deja a devenit ceva enervant..rsu meu din 2003..se inneaca foarte repede si ma enerveaza sub orice limita..Daca-l pornesc si l accelerez mai mult..gata se inneaca. Cum sa rezolv aceasta problema?Am bujie Ngk R b9eg parca..si de exemplu..am puso am mers fara probleme vreo 3 zile..se tura si la 11-12.000:)))..si aseara am dat sa o pornesc repede sa o mut din garaj..am dat la buton am accelerato si a dat un rateu..am mai incercat de vreo 2 ori si asta a fost..azi am incercat cu 3 bujii sa o pornesc si la fel face..porneste greu..si cand porneste nu merge turata peste 5-6.000 ca imediat se inneaca..ce ar trebui sa fac? cum ar trebui sa o pornesc ca ma dispera:|? asa-s toate 2 timpurile..am facut de curand scoala moto pe un ybr de 125 in 4 timpi si mergea ireprosabil in ciuda uzurii sale. Multumesc pentru ajutor.:|
  15. Am incercat sa pornesc rsu si cupleaza la inceput apoi invarte electromotoru' in gol..si amperajul bateriei scade..De la ce sa fie ? bendixul sau bateria..n-am nicio idee
  16. Am si eu o problema..nu am mai pornit de mult motoru' si azi cand sa incerc sa l pornesc ..ce sa vezi...invarte putin apoi invarte electromotoru in gol..si bateria scade sub 10 amperi(cred)..Deci in concluzie se aude putin ca o ia si apoi invarte n gol..de la ce sa fie?Ajutor urgent .
  17. Nu sunt mare mecanic sau ceva de genu' dar prin asta am trecut si eu..era bujia uda si i-am dat la buton pana s-a golit toata bateria (nu o mai pornisem de 3-4 luni..peste iarna) si cand dadeam la buton decat se auzea electromotoru..pistonu nici nu se clintea..am schimbat bujia si incarcat bateria si merge struna..nicio problema:D . DEci in concluzie tind sa cred ca este doar bateria descarcata..poti incerca si bujia :-?? un sfat,sper ca am fost de ajutor
  18. Salut..azi am incercat sa pornesc rsu..i-am pus bateria..(motoru nu a mai fost pornit din noiembrie 2010;deci e ceva vreme) si i-am dat putin la automat cu socu..nicio sansa..s-a udat bujia..apoi am luat 1 preten si l-am pus sama impinga..tot n-a mers..ce sa fac?! orice sfat
  19. salutare..si eu as avea nevoie de stickerele de pe carena stanga la un rs 2003? este posibil? adica facut la comanda sau nush..plz help Mesaj completat modelu este urmatorul :
  20. Cumpar stickere pt laterala stanga...modelu din 2003 ...multumesc mult
  21. am auzit ca daca cazi cu rs u...si se zgarie bine inteles...exista setu de autocolante specifice modelului respectiv pe care le poti cumpara...este adevarat ?
  22. sall..de unde imi pot cumpara si eu niste angel eyes`uri pt rs ?! si cum se pot monta ?! multumesc
×
×
  • Creează nouă...