Jump to content

vasile covaciu

INACTIV
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vasile covaciu

 1. Da, asta intentionez sa fac.Sa o transcriu in Ro.De intors in It nu ma mai intorc, m-am saturat.desi acolo, 12 luni pe an puteam circula fara probleme cu moto . Sper sa imi aduc acasa Ducatiul meu drag. Mesaj completat Mersi mult!! Sper sa reusesc sa gasesc o asigurare cum zici tu de o luna. Mesaj completat asa gandesc si eu.Trebuie sa se poata Mersi de replay!
 2. mersi. Ideea e ca vreau sa vin pe ea.Cum am facut si alte dati. Dar ma costa 300 de euro asigurarea pe 6 luni si ma gandeam sa fac o asigurare in Ro daca se poate. Se pare ca va trebui sa apelez la cineva cu o platforma ceea ce era de evitat.
 3. normal ca se poate. Intrebarea mea era daca in Ro se poate face asigurare pt o moto inmatriculata afara.
 4. salutare prieteni! Deschid un topic cu speranta ca cineva poate sa ma lumineze cu privire la urmatoarea problema: Motocicleta mea e inmatriculata in IT.Am locuit ani buni acolo. Vreau sa o aduc in Romania dar nu este asigurata. stie cineva daca se poate face o asigurare pt o motocicleta inmatriculata in afara? Va multumesc!
 5. pacat ca traseul asta nu o sa-l pot face niciodata cu motocicleta pe care o am.... Superbe locuri intr-adevar.
 6. imi place videoclipul, te pricepi. ce program de editare folosesti?
 7. Foarte tare topicul. In octombrie dau o fuga pana in Padova. Am stat 4 ani in Italia. daca exista doritori ma pot ocupa de cazare.
×
×
 • Create New...