Sari la conținut

dany92moto

INACTIV
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dany_kahn sau dany92moto

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Onesti
  • Carnet moto din
    2010

Informații profil

  • Interests
    kickboxing
    motociclism

dany92moto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Care sunt in mare pasii care trebuie urmati: 1.) Gasiti un loc de depozitare, faceti rost de sculele necesare 2.) Porniti motocicleta, faceti plinul, stabilizati benzina 3.) Schimbati uleiul 4.) Puneti motocicleta pe stativ 5.) Pulverizati ulei anti-coroziv (fogging oil) in cilindrii 6.) Acoperiti admisia/esapamentul cu pungi 7.) Ultimele verificari ale sistemului de alimentare 8.) Demontati si incarcati bateria 9.) Spalati si uscati si ceruiti motocicleta 10) Protejati partile de metal expuse 11) Incuiati motocicleta 12) Acoperiti-o
  2. dany92moto

    Accident jud. Arges

    urat accidentul. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  3. acum nici de TIR-uri nu le mai este frica: saptamana trecuta mergeam cu TIR-ul pe centura Onestiului, din fata pe sensul opus venea un alt TIR, iar o "doamna" s-a bagat in depasirea acelui TIR [drum putin in rampa, LINIE CONTINUA] si a cam trebuit sa franez sa ii fac loc ca doar este "doamna" nu??? daca nu avea masina puternica si intarzia depasirea inca vro 2 secunde se facea praf intre TIR-uri. acum daca nu se asigura nici la TIR, credeti ca o sa o faca la motociclisti??? sanatate motociclistului!
  4. nu numai in Grecia Antica oamenii aveau respect fata de campioni si in zilele noastre se intampla acest lucru, dar din partea oamenilor cu un rost in viata nu din partea unor distrusi frustrati care au comentat pe aici de faza cu armura si steroizii. de parca nu eram destul de suparati din cauza accidentului, mai trebuie sa vina si cate un bou fara creier sa comenteze aiurea.
  5. off cata lume proasta... am citit comentariile de pe cancan si celelalte siteuri cu accidentul, unii chiar umbresc pamantul degeaba. R.I.P pt motociclist!
  6. imi pare sincer rau pentru cazatura, ai mare grija cu recuperarea claviculei pt ca este un os destul de pretentios si sa nu ai probleme mai tarziu. eu iti urez multa sanatate!
  7. dany92moto

    Gsx-r 1000 k5

    foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos!!!
  8. ai dreptate Grigore, cred ca trebuia sa aflam si noi de situatie de la familia lui, adica un telefon nu cred ca era un sacrificiu din partea lor. oricum noi macar ramanem cu inima impacata ca l-am putut ajuta. Ii doresc recuperare rapida si completa! Si multa sanatate oamenilor care l-au ajutat!
  9. ii urez recuperare completa. nu e de joaca cu clavicula, se repara foarte greu BAFTA!!!
  10. nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar nu mai inteleg femeile la volan , ele aveau titulatura de soferite prudente, chiar sperioase, dar acum ce se intampla? de ce sunt principalele vinovate de atatea accidente(nu ma refer doar in care sunt implicati motociclisti) unde este acea prudenta??? oare ce este cu ele se cred Schumacher??? R.I.P pentru toti cei morti si recuperare usoara celor raniti!
  11. naspa. sa speram ca nu este grav si nu apar complicatii Multa sanatate!
  12. dany92moto

    Ajutor va rog

    offtopic: eu ma minunez cate "pareri" citesc aici... mare e gradina domnului. ontopic: biciclistii sunt participanti la trafic ca oricare alt vehicul inmatriculat si se difera de pietoni, NU cum ne spune "agresiv rider" ca un biciclist pe carosabil este = cu un pieton pe carosabil. oare "agresiv rider" o avea permis??? daca DA, atunci numai el stie cum l-a luat, ca eu nu imi dau seama. DECI: daca de ex eu sunt cu bicicleta pe carosabil, dar am si pista pt bicla, dar refuz sa o utilizez si vine un nene cu alta tricicleta/motocicleta/conserva/camion/tractor peste mine el este singurul responsabil. dau alt exemplu, sa inteleaga tot.... "omul": daca eu sunt in afara unui drum public(pe camp) si trece nenea Gheorghe cu tractorul peste mine cine este vinovat??? desigur EL.
×
×
  • Creează nouă...