Sari la conținut

saian

Super Membru
  • Număr conținut

    648
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki gsxr 1000 k5

Informații profil

  • Motociclete detinute
    din 2008--> Gsx-r 600 2003,din 2011-->Gsx-r 1000 2005

Vizitatori Recenți Profil

1.500 citiri profil

saian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca vrei sa faci un bine comunitatii mergi la politie si reclama accidentul. In cazul in care el nu se va prezenta cel mai probabil va ramane fara permis.
  2. saian

    "free Talk"

    Salutare. Pe scurt, trebuie sa iau din Sibiu o aripa și 2 uși auto pt masina mea. Din păcate am avut un accident și piesele de mai sus le am găsit la un preț corect pt mine, dar dacă plec din București sa le iau și sa ma întorc nu mai sunt rentabile din cauza costurilor de transport. Deci, pt cineva care are drumul asta planificat în viitorul apropiat și poate sa ma ajute, ar trebui sa ridice ușile și aripa de la vânzător si sa ii plătească ăstuia banii pt piese. Normal banii pt vânzătorului pieselor ii dau colegului care vrea și poate sa ma ajute. Bineînțeles ajutorul va fi răsplătit.
  3. Nu cred ca omul minte. Acum mai multi ani,sa fie vreo 6, am avut un accident cu un tico care a intrat in mine,am ales sa repar mobra pe rca la ei. Ce sa zic,pe deviz erau trecute toate elementele accidentate cu inlocuire,defapt au fost revopsite. Cand am cerut la asigurator factura,era undeva la 80milioane...bani care si au bagat in buzunar... Nu mai zic ca am lasat mobra la ei vreo 4 luni.
  4. multumim pt info. pt cine vrea sa faca conversia sa foloseasca http://www.xe.com vin aroximativ 190ron pe zi pe euroring
  5. 250 e prea mult si nu renteaza de nici un fel,la pretul ala nu cred ca o sa se mai duca nimeni 175 este mai aproape de adevar. inca nu am vorbit cu nimeni de acolo. Din pacate nu am loc pe remorca,sunt cu o masina mica si nu trage mai mult de una,si asa cu greu :/
  6. 18-19-20 iunie. (sambata - duminica - luni) Eu unul cred ca o tai spre secuime,se anunta soare si 30 de grade. Daca mai sunt doritori sa se anunte,poate daca ne strangem mai multi reusim sa scoatem un pret mai mic. Din ce am inteles au scumpit tariful fata de anul trecut.
  7. În sfârșit, cineva din cei care se dau tare iese pe "post" și bate obrazul proprietarilor. Circuit ul asta nu e safe!!! Pana nu or sa fie victime omenești nu se va face absolut nimic.
  8. Frig rău în mare parte, abia după ora 4 a ieșit un pic soarele. Chiar și asa au fost multi motocicliști. Organizarea a fost foarte bună, nota 10.
  9. Ar trebuii sa se faca si niste teste de genul pe partea de franare,gen in cate secunde si cati metri opreste de la 100km/h...150km/h ...samd ...sa vezi atunci plansete la testele cu sisteme de franare stoc pt gixere
  10. Dacă ai noroc sa iti iasă plecarea de pe loc... Se știe ca ambreiajul are un punct G greu de găsit la modelul ăsta )) Eu după aproape 5 ani pe aceeași mobra tot mai am probleme la plecatul Tare de pe loc. Uneori iese alteori nu.
  11. Cei care nu au fost la Tg Secuiesc nu au cum sa înțeleagă de ce noi suntem atât de încântați de acest circuit. Defapt circuitul nu e cea mai mare placere acolo, pt mine contează mai mult anturajul și prietenii cu care merg, faptul ca stau liniștit, fără nici un stres,plătesc toată ziua și intru cat vreau și când vreau, nu stau limitat de timp...plus multe altele. În primăvară cred ca îmi fac concediul acolo, ma duc o săptămână )
  12. Eu weekend ul asta nu pot sa vin, m am operat la nas și probabil sezonul îmi este compromis. Am o remorca de 2 mobre, 50ron pe zi,in cazul în care nu găsiți la închiriat. Dacă nu găsiți cazare, va sfătuiesc sa va luați cort și saltele, aveți toate condițiile acolo, dușuri, toalete super curate,apa, curent, este și un foișor destul de mare, deci aveți și umbră.
×
×
  • Creează nouă...