Sari la conținut

Abdul_Speedfight

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Abdul_Speedfight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am un Peugeot JetForce pe carburator(nu injecite) si nu are limitator la variator akolo...... .Astept indrumarile voastre si sfaturile voastre pe forum si pe ID abdul_grg (yahoo messenger)
  2. Dumi abia astept sa-ti pui kitu si toba sa ma dua si eu odata ku el.......nu te alta dar sa vad dak-mi pun si eu.......!!!!!!!!
  3. Frate Dumi tu esti nebun kum dreacu sa mergi ku 50 e km pe ora pana la mare............eu unu as innebuni....sa stai 5-6 ore pe scuter e kair asiurea Mai stai si u un pik sa le delimitam k doar le avem amandoi la fel......si pe urma poate merem.......
  4. Salutare Sunt George (zis Abdul) "navighez" pe un Peugeot Speedfight din 2005....sunt destul de multumit de el...!!!! Incantat de cunostintza....!!!!!!!!
  5. Hai sa ne strangem si mergem.........!!!!!!!!
  6. Da frate si eu zik k scuterele sunt mult mai util in Bucuresti.....deoarece e un oras foarte aglomerat.... E konduk un Peugeot Speedfight de 50.....akuma e limitat la 50 k am doar 400 de km fakuzti in 4-5 zile .....dar delimitat ajunge la vreo 80-85 si mi se pare k e de ajuns pentru acest oras. Si akum sincer in Bucuresti nuti trebuie viteza k a-ti vazut sau ati aflat si voi kati motocilisti buni au avut accidente din kare doar unii au skapat ku viata..... DUMNEZEU SA-I IERTE PE CEI KARE NU MAI SUNT PRINTRE NOI!!!!
  7. abdul_grg - asta e id-ul de yahoo!!!!!!!
  8. La noi kiar nu exista un magazin sau un lok de unde se pot lua kituri....?? Sau sa ne spuneti si noua unde naiba sa merem ku el sa le face sa fuga....!!! Dak imi poate da cineva informatii.........la undefined (id yahoo)!!!!!!!!
  9. In plus fata de ce a zis Alexandru_rs50 e faptu k motociclistu a fost proiectat 3 benzi ku kapu direct intr-o masina.....!!!!!!!
  10. Fratilor am fost de fata azi la accidentu din Dorobanti si pot spune k a fost ceva de nedescris......e ceva ingrozitor Bucurestiu asta plin de incapabili!!!!! Conduc un Speedfight2 de 50ccm si credeti-ma kiar dak e o partoneta fata de R1, GSX-R, sau ZX........dar ma gandesk k maine pot fiu eu...trebuiesc luate masuri!!!!!!!!
  11. Am fost de fata azi la accidentu din Dorobanti si pot spune k e ceva de nedescris cu ceea ce se intampla in Roamania. Fratilor din Romania merg pe un Speedfight2 galben......si kredeti-ma k mi-e groaza k sunt inkonjurat de niste soferi incopetenti........iar noi ku alte kuvinte stam la mana lor.
×
×
  • Creează nouă...