Sari la conținut

ALEXANDRU RS 50

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ALEXANDRU RS 50

  1. foarte nasol....de asta trebuie mare mare atentie...si fara viteza ...
  2. DECI IN FON SI LA UMRA URMEI ...si XT SI RS-U SUNT foarte bune .... CINE VREA FORJE ....ISI CUMPARA RS....CINE E MAI TEMPERAT SI VREA SI PUTIN TEREN ACCIDENTAT ISI I-A UN XT .... nu se pot compara ....sunt moto total diferite....CIAO!
  3. APRILIA RS 125 cu siguranta ...este cea mai tare .....sport bike la 125.....nu am inteles de ce ati postat poze cu enduro .... enduro inseamna altceva are vit max vorjat vorjat 120 ....adik pt teren ...rs-u este d viteza pt altceva ...facut ....ONLY RS va salut!
  4. DE ACORD , oricum mai discutam p forum pina atunci!NUMAI BINE!
  5. SALUT fratilor , am fost si eu acolo imediat dupa ce s-a produs accidentul. dupa cum stiiti majoritatea accidentelor se intampla dijn cauza unor nemrnici d soferi care efectiv nu au ce cauta la volanul masinii, mai ales in cazul de astazi cind nenorocitul ala mai era si beat. Dak se dadea jos din masina politiei si intra in mainile noastre a motociclistilor care eram de fata il linsam.NENOROCITU ERA ATAT DE BEAT INCAT NICI IN FIOLA NU PUTEA SA SUFLE! Pur si simplu nu mai stii cum sa te feresti de ei , ba mai ceva k unii mai sunt si tari in gura cind treci p linga ei la semafor mai dau geamu jos si mia zic si cate ceva ! Astfel de soferi ar trebui OMORATI! Insanatosire grabnica pt motociclist! DOAMNE AJUTA!
×
×
  • Creează nouă...