Sari la conținut

vaduva88

INACTIV
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    supernovaqqq

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Drobeta Turnu Severin
  • Motocicleta
    yamaha tzr 50

vaduva88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si sa faca si impartasania inainte...
  2. somn usor si sa sforai ca o busa
  3. Eu unul ma opresc aici ca nu are rost sa ma contrazic. Tot ce spune omul e luat ca o insulta la adresa experientei voastre. Nu zic ca nu am ambitii mari, dar si voi aveti impresia ca toti care isi iau gixxer il iau pentru agatzat in fata liceului. Mai sunt si altii care nu iau o mobra ca sa se dea in figuri, sau pentru ca alta metoda de sinucidere nu gaseau. Si chiar ai dreptate... toata ziua visez sa vina dreacu data de 15 sa imi cumpar mobra aia. Si nu exagerati mai ca nu am zis ca sunt superman, doar ca nah asta s-a nimerit sa-mi placa. Ce drak sa-i faci. O cumpar. Eu te intrebasem de mecanica si mersi de ajutor. Sa fiu sincer am si printat postul tau. Numai bine!!! Mesaj completat alladin chiar vorbeai serios cu asezatul bucilor in sea?
  4. Art. 38 (1) Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul să conducă o motocicletă cu o putere care depăÂşeÂşte 25 kW sau un raport putere/greutate care depăÂşeÂşte 0, 16 kW/kg ori o motocicletă cu ataÂş cu un raport putere/greutate care depăÂşeÂşte 0, 16 kW/kg, numai dacă are o experiență de minimum 2 ani pe o motocicletă cu specificații tehnice inferioare sau dacă persoana are 21 de ani. Mersi pentru sfat dar am vazut un anume gsxr 600 care mi-a placut care mi-a placut. Pur si simplu mi-a placut foarte mult. Cand iti place ceva iti place si il vrei. Daca vroiam neaaparat sa fie foarte puternica luam una de 1000 dar mi-a placut asta de 600. Putea sa fi fost si de 400 motorul.
  5. Mai kawasakiman citeste cu atentie mai sus la primul meu post si o sa vezi ca era vorba despre GSXR 600 SRAD nu de miute sau ce buse visezi tu in capul tau. Asa ca citeste inainte sa vorbesti!!!! Intreaba orice pilot, biker, sofer sau ce vrei tu .... poti sa ai 1000000 de km si sa schimbi 7 mobre ca daca nu te duce capu nu poti stapanii un motor de 600 si nici de 750 sau 1000. Apropo... ai impresia ca daca ai mai multi cm3 esti mai doctor? Nu e asa!!!! Incearca sa nu mai fi tu lupul moralist. Eu am intrebat ce probleme are modelul acela de motocicleta nu daca o pot conduce sau nu. Te crezi profesor la scoala si ai catedra pe forum mai omule? Si ca sa stii Detinatori de Suzuki GSX-R nu inseamna piloti sau instructori pe GSX-R. Nu te supraevalua pentru ca nu te-a certificat pe tine nimeni profesionist. Esti poate doar un simplu posesor de motocicleta. Sau faci sport de performanta pe strazile publice? Hai sa lasam orgoliile si sa ne intelegem ca trebuie doar sa ne ajutam mai omule sau profesionistule daca asta te crezi. Asfalt uscat si feritiva de prosti care se cred destepti.... Mesaj completat Aaaa si conform decretului in vigoare DIN ROMANIA (ca poate esti cetatean german) nu ai vreo restrictie de capacitate sau putere din prima secunda in care ai permis de conducere categoria A... Ca sa nu mai inveti pe altii prostii. Pune mana si citeste ca nici legea nu o stii ca sa vorbesti.
  6. In primul rand multumesc pt intelegere baieti. In al doilea rand kawasakiman nu e greu sa te uiti la altul si sa zici ca e nebun ca indrazneste sa vrea ceva mai salbatic. Consider ca toti suntem umpic cam nebuni, alfel ce draq cautam pe 2 roti in trafic printre atatia conservari care ne urasc, pe niste strazi ca vai de mama lor si mai ales cand se mediatizeaza atat accidentele moto fatale.... Referitor la varsta nu cred ca are rost sa te anunt ca liceul l-am terminat de aproape 4 ani dar tot o fac. Mereu am crezut ca noi, motociclistii suntem o rasa mai aparte, care nu se sperie de cai putere si nici de umpic de pericol. Sincer, tocmai frica de faptul ca un GSXR nu ma va ierta ma face sa mi-l doresc. Nici o motocicleta nu te iarta daca esti prost, nici macar un scuter nu te iarta. Daca esti prost sau daca altii din jurul tau sunt indeajuns de prosti o sa ajungi la pamant asa ca de ce sa filozofam atat ca GSXR-ul nu te iarta da honda f4i te iarta? Daca e sa pici la 150 km/h e mai milos asfaltul cu capul tau la honda? Ma indoiesc! Deci sfatul corect pe care il poti da suna cam asa: " Daca iti place si te simti in stare gsxr e o motocicleta puternica si nervoasa care te va duce departe iar daca vrei una mai potolita ia-ti o HONDA F4i" Iar eu raspund asa: "Daca tot iau SS la ce naiba sa ma indrept catre una potolita?" Dupa parerea mea nici topicurile de genu " Sunt incepator. Ce motor sa imi cumpar" nu isi au rostul, mai ales ca ala care te sfatuieste nu te cunoaste si nu stie daca esti o planta sau viitorul Rossi. Daca tot esti incepator dute si intreaba instructorul daca te crede in stare de un SS. Daca da iesi la cumparaturi. Daca zice ca nu tot iti vei lua asa ca RIDE OR DIE!!!! ASFALT USCAT SI PRIMAVARA TIMPURIE LA TOATA LUMEA Mesaj completat Apropo bai INCEPUT DE TZATZE vezi ca is dreaq om insurat. Asa ai facut tu? Ai turat la alea cu inceput de tatze? Nu mai bine te duci cu conserva, gasesti una cu tatze mari, o iei de buci ( acolo unde e suportu de agatat) si o rezolvi pe bancheta din spate? Motorul e pentru plimbat prietene nu ca sa te f...ti in el !!!!!!!! Doamne ce om.... De aia imi recomanzi una mai potolita? Ca sa pot sa f...t pe ea?
  7. Referitor la experienta ai dreptate, nu am inca experienta pe asa ceva dar imi place sa cred ca am control mai mult asupra mea si a mainii drepte. Nu ma consider vreun biker de circuit, sunt un incepator, dar unul cumpatat si atunci prefer sa am sub mine o mobra care poate mai mult decat pot eu inca cere de la ea. Am mai fost sfatuit sa nu iau gsxr ca nu iarta dar fara sa te contrazic spun ca a fost facuta de oameni pentru oameni deci imposibil de controlat nu este si plus ca este mobra care imi place cel mai mult acum. Nu incerc sa fiu vreun ghostrider sau rossi dar au mai inceput si altii pe asta si nu au dat coltul. Ma intreb cum draq o iau eu in probe pe zapada asta.... Vorbiti si voi care aveti pile cu AL DE SUS sa opreasca robinetu de frig si sa dea drumu la caldura ca nu se mai poate Asfalt uscat si numai bine!
  8. Multumesc aladin1 Sper sa fie ok tot ce ai specificat tu acolo pentru ca pentru mine e prima mobra serioasa (dau un yamaha tzr50+600 euro la combinatie) si ar fi pacat sa iau tzeapa la prima mea achizitie. Tot ce pot sa spun e ca iubesc motorul asta si salivez la el cam de 2 ani da am zis sa incep cu una sport de 49cc ca sa nu dea cu mine jos din primii 10 metri. Asfalt uscat si primavara timpurie la toata lumea!!!!!!!!!
  9. Salut! Am si eu o rugaminte la voi ca sunteti mai experimentati. Imi iau un GSXR 600 SRAD din 98 si va rog sa imi spuneti la ce ar trebui sa ma uit ca sa nu am probleme cu ea ulterior. Nu as vrea sa bag bani degeaba in ea. As vrea doar sa o inbunatatesc nu sa repar la ea. Multumesc anticipat.
  10. Multumesc pentru raspunsul atat de prompt si o sa iau in serios invitatia. Adresa de mail si nr de telefon le-am trimis pe P.M. Asfalt uscat si sanatate la toata lumea!
  11. Salut tuturor! De mic sunt pasionat de motociclism si cred ca am parcurs toate etapele necesare pt a ma urca in saua unei motociclete adevarate (tricicleta, trotineta, bicicleta, conserva, 50 cc gearbox yamaha tzr 50) asa ca m-am hotarat sa renunt la moped in favoarea unui SS de 600 cc de preferabil GSX-R 600 SRAD din 98. Mai am de lucru cu achizitia dar am rabdare. Vara trecuta m-am intalnit cu unii din motociclistii din oras in port, pe balota la mitingul aviatic si pe bulevard la semafoare unde ne-am adresat cate un salut discret, insa imi doresc comunic mai mult cu oamenii care au aceeasi pasiune ca si mine... E frumos sa fii numai tu si motorul pe drum dar uneori mai simti nevoia sa iti imparti experientele, ideile, visele si prostiile cu altcineva, nu e asa? Vara trecuta eram la un suc in port cu un prieten. La masa de vis-a-vis erau vreo 6 sau 8 motociclisti care se intalnisera sa isi vizioneze pozele dintr-o excursie de grup si atat de mult mi-a placut sa ii ascult incat nu cred ca am mai vb la masa nimic cu prietenul meu ci doar am ascultat povestirile lor. imi venea sa ma ridic de la masa si sa ii salut, sa ma prezint si sa ii intreb daca sunt toate locurile ocupate... Acum sa nu credeti ca sunt disperat sau vreun spion care asculta conversatiile altora dar lucrurile astea chiar ma intereseaza si cu cine sa le discut... cu unul care imi spune ca motociclistii sunt donatori de organe? As vrea sa fac parte si eu din comunitatea de motociclisti din severin ( plimbari, intalniri, etc) Nu sunt inca un motociclist adevarat, sunt doar un pasionat... mai am mult pana acolo.... Ce ziceti? Ma ajutati? P.S. poze cu jucaria actuala pana imi cumpar SS de 600cc
  12. Vand Yamaha TZR 50 in stare buna de functionare, culoare albastru+negru, se conduce fara a avea nevoie de permis cat A fiind moped (49cc). Consum de 1- 1.5l/100km. Pret 1000 Euro Fix Tel 0745227153
×
×
  • Creează nouă...