Sari la conținut

Betty_Tzuk

Membra
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Betty_Tzuk

  1. Betty_Tzuk

    Accidente in Buzau

    Sa ai un "Cer senin!" spre Raiul bikerilor si primeste din partea noastra, a celor care am ramas tacuti in fata sortii un ultim ONOR drag camarad. In final ne vom intalni toti acolo sus, mai repede sau mai tarziu si ne vom da in nestire pe nesfarsitele drumuri din raiul nostru. Dormi in pace ! :rose: Sincere condoleante si multa putere familiei, prietenilor si camarazilor.
  2. De la han s-a facut o tura pana la Paltinis... iar o parte am fost si pana la Agnita (e drumul super)
  3. Betty_Tzuk

    Bancuri

    Anunt matrimonial “Nimfomana de etnie maghiara, frumoasa, forme de vis, vreau sa cunosc tanar roman, inalt, “dotat”, cu vaste cunostinte de istorie, dornic de razbunarea neamului !!!"
  4. Betty_Tzuk

    accident crangasi

    Pacat! ...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! ... ... ONOARE SI GLORIE! din partea "unui" camarad Vegheaza asupra noastra, din Raiul Bikerilor!
  5. Betty_Tzuk

    Bancuri

    Un urs alearga dupa un iepure....Ursul:" Am sa te prind iepure idiot! " Iepurasul: " Ba s-o crezi tu ! " Amandoi traverseaza un camp si la un moment dat le iese in cale o broscuta magica... Broscuta: " Stop ! Sunt broscuta magica si pot sa va indeplinesc la fiecare cate trei dorinte. Cine incepe ?" Ursul: " Eu, ca sunt cel mai mare !" Broscuta: " Ia sa te aud ursule, care este prima ta dorinta ?" Ursul: " Vreau ca toti ursii din padure sa fie femele, in afara de mine! " Broscuta : "Nici o problema! Si tu, iepurasule, ce iti doresti ?" Iepurasul: " Eu vreau o casca de motociclist ." Ursul uitandu-se mirat la iepuras: " Esti un mare prost, stii ? " Broscuta: " Nici o problema, uite-ti casca. Si tu, ursule, care este a doua ta dorinta? " Ursul : " Vreau ca toti ursii din padurile vecine sa fie femele. " Broscuta : " Nici o problema! Iepurasule care este a duua dorinta a ta?" Iepurasul: "Eu vreau o motocicleta de inaltimea mea, super puternica, ultra turbo. " Broscuta : " Poftim. " Ursul uitandu-se cu mirare la iepuras : " Nu, dar ori o faci intentionat ori esti extraordinar de prost..? " Broscuta :" Bun, acum gata cu cearta, hai sa terminam cu dorintele." Ursul: "Ultima mea dorinta este ca toti ursii din univers sa fie femele, in afara de mine! " Broscuta : " Dorinta iti este indeplinita, ursule. Iar, tu iepurasule, care este ultima ta dorinta ? " Iepurasul isi pune casca, urca pe motocicleta sa, demareaza in tromba si tipa, intorcandu-se : " Vreau ca ursul sa fie homosexual "
  6. Betty_Tzuk

    Bancuri

    Doi vampiri reparau o motocicleta. - Da-mi te rog surubelnita! - Ia-o pe asta. - Aiiiiiiiggghhh! Nu pe asta in cruce, (cuvant urat)!!! ---- Doi naufragiati ratacesc de o saptamana intr-o barca in mijlocul oceanului. Primul anunta amarat: - Asta e ultima noastra conserva. - Ce scrie pe ea? - Aperitiv picant: deschide pofta de mancare. ----- La o uzina romaneasca de automobile, doi ingineri stau la o tigara: - Auzi, zice primul, ce ar trebui schimbat ca masinile noastre sa corespunda normelor internationale? - Normele internationale.
  7. Betty_Tzuk

    Bancuri

    Solomon se duce la psihiatru si se plange ca are o trilema deosebita. Psihiatrul: - Poate o dilema! - Nu dom` doctor eu am o trilema. Sa va explic. Acum doi ani l-am imprumutat pe Moritz cu 1 milion de dolari pentru un an. M-am gandit ca ar fi cazul sa-mi recuperez banii si m-am dus la el. Avea o vila splendida si ma primeste o blonda naucitoare care imi spune ca e sotia lul Moritz . Ma invita la o cafea pana apare ala acasa. Din vorba in vorba am ajuns sa o punem. Apare Moritz. Speriat, nu zic nimic. Asta se dezbraca se baga cu noi in pat si ma sodomizeaza. Scap de acolo si fug acasa. Seara ma gandesc ca totusi vreau sa-mi recuperez banii asa ca a doua zi ma duc iar si patesc acelasi lucru. Acum dupa o luna am o trilema. Pentru ce oare ma duc acolo? …sa-mi iau banii, sa o pun cu blonda… sau sa ma Sodomizeze Moritz? Un cortegiu ciudat: dupa dric urma un tip, un caine fioros si, la distanta, vreo 50-100 de oameni. Un tip se apropie si intreaba: - Cine a murit? - Soacra-mea, raspunde tipul, a muscat-o cainele asta. - Nu-mi imprumuti si mie cainele? - Ba da, dar aseaza-te la coada... Un arab in Romania Luni: - Ma bligdizezg. Marti: - A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu. Miercuri: - Am omorad eu baiadu. Joi: -A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare. Vineri: - I-am omorad eu be dodzi. Sambata: - S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad. Duminica: - Am omorad eu dod zadul. Luni: - Iar ma bligdizezg Agentul de circulatie opreste o masina condusa de o baba... - Doamna! Nu e bine sa conduceti cu 20 km/h, fiindca stinjeniti circulatia! - Dar eu doar am respectat limitarea de viteza de 21 km/h. - Doamna draga, acea tabla nu arata o limitare de viteza, ci faptul ca rulati pe Drumul National nr. 21!... - Zau?!?... Multumesc mult!... Pe cand restituie actele babutei, agentul observa ca pasagerii din masina babutei stau inclestati, intr-o liniste mormantala. - Doamna, de ce stau asa incremeniti pasagerii dumneavoastra?!? - Oh, nu va faceti probleme!... Nu e nimic!... Inca nu si-au revenit de cand am virat de pe Drumul National nr. 195!... Doi nemti,...la salonul auto... - Asta e Dacia Duster? - Dap,...duster. ...4x4... - Mda,.. garda inalta,.. tinuta sport... - Dap,.. si cauciucuri late si groase,.. stii, .. romanii astia ar face orice numai sa nu-si repare soselele.
  8. Betty_Tzuk

    Bancuri

    Compunerea unui baiat de 9 ani despre Reproducere “Pentru ca se tot intampla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintii mei in camera de zi cand copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrana. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamana, cred ca bunica va muri curand. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras. Reproducerea la oameni se intampla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede. Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic. Cand noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intai prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund. EDUARD” :P
  9. Betty_Tzuk

    Bancuri

    Cea mai tare firma de paza face angajari.La interviu un tigan si un roman.Intra primul romanul: - Buna ziua! - Buna ziua,raspunde angajatorul,va spun de la inceput ca la noi sunt conditiile foarte severe! - Bine , va ascult! - Cu cine ati venit? - Cu mama mea. - Bine,luati acest pistol si impuscati-o! - Doame ,nu pot face asa ceva! - Ne pare rau ,urmatorul!!! Intra tiganul,aceeasi poveste,ia pistolul,iese pe hol,se aud zgomote, tipete,intra-napoi si-i spune angajatorului: - Da ce n-ai zis bre dom-le,ca e gloante oarbe,ca sa ma chinui io s-o omor cu toporul de la PSI!!!
  10. Betty_Tzuk

    Bancuri

    O prostituata acosteaza un batran ; - Hei, tataie, ce-ai zice daca am petrece seara impreuna? Batranul se uita la ea, ii intinde o bacnota de 10 lei si-i spune: - Tine asta, pentru increderea pe care ai avut-o in mine! Pe drumul spre manastire, un grup de calugarite este ajuns din urma de o limuzina superba cu o blonda la volan. Asta opreste si le intreaba: - Mergeti la manastire? Ele raspund ca da, iar blonda le zice: - Urcati avem acelasi drum. Dupa un timp, una dintre calugarite incearca sa lege un dialog cu soferita: - Va vad destul de tanara, cum ati reusit sa va luati masina asta scumpa? -Stiti, eu mai merg la staret si ... ma-ntelegeti dvs...mi-am luat masina asta... - Vezi, sora, spune calugarita catre celelalte, si noua ne spune numai "Bogdaproste!" LA CUMPARATURI !!!
×
×
  • Creează nouă...