Sari la conținut

mbb

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Honda CB 500

mbb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ! Poate sa ma indrume careva, unde gasesc mufe pentru instalatia electrica, cele care se prind sub bord ? Este vorba despre un TA din 2001. Multumesc.
  2. Salut! Am vazut ca faci crash-bar-uri. Poti face o pereche pt o Honda CB 500? Modelul cu 3 prinderi? Cat m-ar costa? Mersi!

  3. Da, ma intereseaza. Pune pozele si gandeste-te la un pret. Mersi ! Am vazut ca ai facut o gramada de crash bar-uri. Ai cotele pt CB 500? Poti sa-l faci si sa mi-l trimiti ? Mersi! Am vazut ca ai facut o gramada de crash bar-uri. Ai cotele pt CB 500? Poti sa-l faci si sa mi-l trimiti ? Mersi! Astept, nu bai. Fa-le, te rog poze si gandeste-te la un pret. Mersi!
  4. Salut! Stie careva de unde sa cumpar un crash bar pt CB sau pe cineva care face asa ceva in Bucuresti ? De minune ar merge si unul SH... Mersi!
  5. Salut ! Am un TA 2001 pentru care am nevoie de bord, insa nu gasesc nicaieri. Stie careva, daca pun un bord de TA mai vechi, sa zicem 94...98 va functiona? E nevoie de modificari multe ? Multumesc !
  6. Salut ! Am deschis topicul asta ca sa mai aflam unii de la altii de pe unde facem rost de piese. Multi au nevoie de piese, altii au de dat, haideti sa ne intalnim aici. De exemplu, eu as avea nevoie pentru un TA 2001 de: - bord - suport de bord - ghidon - scarita dreapta - parbriz Are cineva de vanzare ?
  7. Am gasit un site interesant al unor tipi din Cluj: http://www.heavyduties.ro/hdprodro.html Cred ca gasesti acolo tot ce ai nevoie. mbb
  8. Multumesc pentru informatii Paul, 1. M-am uitat pe ebay dar am gasit pentru modele din '94...'98. Nici unul pentru TA de la 2001...2007. Ai idee, nu se poate pune un bord de la un model mai vechi? M-am gandit si la varianta de bord universal, de la Louis de ex. Poate daca merge un bord universal, ar putea merge si un model mai vechi. 5. Daca poti si vrei sa dai parbrizul, te rog sa ma anunti. Salut !
  9. Salut ! Sunt nou pe aici, poate nu m-am adresat unde trebuie... Am si eu de reparat un TA 2001 si am nevoie de: - bord - suport bord - ghidon - scarita dreapta - parbriz Va rog sa ma ajutati macar cu idei, incotro sa caut piesele astea. Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...