Sari la conținut

Corado CB

INACTIV
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda CB 500
  • Numar Moto
    TM 26 SCO
  • Club
    merg singur

Informații profil

  • Motociclete detinute
    .

Corado CB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut ; si eu caut un crash bar ptr un cb 500 ; poate ma ajuti cu un sfat ; multumesc

  2. N-am stiut cum sa pun poza aseara.Nu a mers Imi cer scuze.
  3. Va salut si eu pe toti de pe CB-ul meu si va doresc sa aveti asfalt uscat sub roti si cat mai multe zile insorite! p.s:baiatul din poza e fostul proprietar.
  4. Corado CB

    DONATII

    eu stau pe str Ecoului,e undeva pe langa gradinita din Calea Lipovei. 0722 603 871->numai ca de vineri nu voi mai putea circula nici cu moto nici cu masina.Motiv:mi-a fost suspendat permisu pe o perioada de 30 de zile pt neacordarea de prioritate la niste pietoni care nu erau pe sensul meu de mers.Am trecut la 3 metri de ei,nu era nici un risc sa calc pe vreunul.Asta e,o luna stau pe tusha,dar ma reintorc si o sa fiu prezent anul acesta daca mai vine Moushul la Timisoara cu Motocicleta . Lui Domn` Sorin ii doresc tot binele din lume;m-a ajutat foarte mult (in domeniu moto)
  5. Corado CB

    DONATII

    Vandrash unde stai?..si eu stau in Calea Lipovei,Timisoara .Avem noroc ca e aproape de noi magazinul Timisoara Choppers
  6. Saptamana trecuta veneam sper casa,pe drum cu 2 benzi(eram pe banda 2) si una de pe banda 1 cu un vw polo vrea sa intre pe banda 2.Ii dau claxon(am un claxon care se aude foarte tare ),ma vede incepe sa urle in masina si intra direct in fata mea.Am pus frana si am lasat-o sa mearga in fata.Cel mai desptet cedeaza tot timpul. Ca sa nu mai va povestesc despre conservarii care au usile blocate,geamurile inchise si muzica la maxim;pe langa asta nici nu se uita deloc in oglinzi(poate doar atunci cand fac parcarea cu spatele)..sunt sigur ca si voi ati patit dinastea. Aveti grija de voi! Asfalt uscat! Concluzia:Unii intra in tine chiar daca te vad,numai pt ca tu n-ai conserva ca si ei. :|
  7. Multumesc.Voi lua legatura cu el. Nu am dat pe jos cu motocicleta asta niciodata de cand am cumparat-o.Mi-ar parea tare rau sa cad cu ea pe motor...(mai ales ca sunt si incepator).
  8. Multumesc.Manual nu am primit cand am cumparat motocicleta(al 3-le proprietar).Nu m-am uitat pe aparatoare de la lant. 99% din cazuri merg singur=> o sa pun 2 pe fata si 2,2 pe spate. Mesaj completat Unde i-ai pus crashbar-urile si cat te-au costat?
  9. Salut. Am o nedumerire...in legatura cu presiunea in pneuri:unii mi-au spus sa bag 2.2 si pe fata si pe spate,altii 2 pe fata si pe spate. Imi spuneti va rog exact cat trebuie sa fie? (sunt incepator,am CB 500 din luna august). Va multumesc anticipat! Asfalt uscat!
  10. In legatura cu uleiul...eu folosesc Castrol 10 50.l-am schimbat cand am cumparat motocicleta.Asa m-au sfatuit cativa prieteni din cartier motociclisti si un mecanic bun . Dunechild sa il stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute! Asfalt uscat tuturor!
  11. Corado CB

    Poze

    Mai sunt fete motocicliste prin Timisoara ?.. :-)
  12. Salut tuturor! De saptamana trecuta m-am alaturat si eu voua, celor de pe 2 roti. Am 18 ani si mi-am luat o Honda CB 500. Sunt foarte multumit de motocicleta.Merge foarte bine. Acum ii dau dreptate prietenului care mi-a spus "I-ati Honda pt ca e Honda..". Sper sa nu am incidente neplacute cu ea. Va doresc tuturor asfalt uscat si sa va bucurati de Hondele voastre mult timp de acum incolo! Ne vedem in Timisoara :-)
×
×
  • Creează nouă...