Sari la conținut

cosminv46

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosminv46

  1. Salut, mai este valabil anuntul? Sunt din Bucuresti, se poate vedea?
  2. cosminv46

    Minsk

    Salut, Am si eu aceeasi problema cu neetanseitatea piulitei de la esapament. Acolo se afla o garnitura din cupru, care din pacate in cazul meu s-a deformat si nu mai asigura o buna etansare. Curge amestecul acela negru, a trebuit sa demontez esapamentul sa il curat cu diluant. Am cumparat un set de garnituri pentru motor, din pacate nu continea si acea garnitura. Am tot incercat sa gasesc asa ceva dar nu am reusit. Din pacate in Bucuresti nu prea am gasit piese noi. Nu stiu cum sa atasez poze, ca sa si exemplific.
  3. Salut. Spune-mi si mie te rog ce dimensiune are pneul de pe spate la Minsk-ul din imagine. Janta pe care este montat cauciucul este de Minsk, sau sau este de la alta motocicleta?
  4. cosminv46

    Minsk

    Ma bucur ca este de folos. Maine dimineata am sa pun si o lista de piese pentru Minsk cu preturi actuale si sa vad ce mai gasesc. Initial m-am gandit sa pun acest topic in acea sectiune dar nu am reusit. Acum inteleg de ce. Am sa propun moderatorului. Sper sa fie de acord. Mesaj completat Aceasta este o lista cu numele unor piese, luata de pe net (nu stiam cum se numesc fiecare in parte). In coloanele 2 si 3 sunt preturile (lei moldovenesti) din magazinul VICTAD MOTO din Republica Moldova. Partea nasola este ca ei nu le pot trimite in Romania. Gasisem initial pe cineva care sa mi le puna la autocar dar am renuntat la idee. In coloana 4 sunt preturile in ron, iar in coloana 5 sunt preturile la domnul Gaspar Vasile din Botosani, sunt doar cateva pentru ca astea sunt cele pe care le-am cumparat pentru mine. Transportul se face cu autocarul de Botosani. Eu am cumparat pentru Minsk-ul meu, pentru alte comuniste nu stiu. Numarul de telefon este 0744472055. Mesaj completat Nu reusesc ca postez un mesaj cu un pdf atasat. Imi da o eroare. Mesaj completat Lista_piese.pdf
  5. cosminv46

    Minsk

    Ma bucur ca este de folos. Maine dimineata am sa pun si o lista de piese pentru Minsk cu preturi actuale si sa vad ce mai gasesc. Initial m-am gandit sa pun acest topic in acea sectiune dar nu am reusit. Acum inteleg de ce. Am sa propun moderatorului. Sper sa fie de acord.
  6. cosminv46

    Minsk

    Imi cer scuze abia azi am vazut ca mi s-a activat contul si chiar in acest moment invat comenzile si optiunile de postare pe forum.
  7. cosminv46

    Minsk

    Acesta este un alt manual. Este posibil sa se gaseasca deja pe forum. Eu il atasez oricum. Manual_Minsk_2.pdf
  8. cosminv46

    Minsk

    In acest topic puteti gasi materiale despre motocicleta Minsk 125. Am sa le atasez treptat. Pentru intrebari legate de aceste materiale puteti lasa mesaje. Manual_Minsk_1.pdf
×
×
  • Creează nouă...